تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 605 از 966 اولاول ... 105505555595601602603604605606607608609615655705 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,041 به 6,050 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نصف شهریه ثابت رو باید بپردازین
    نخیر کل شهریه ی ثابت رو می گیرن

کاربر فعال انجمن ادبیات Puneh.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    فیس آباد

پيش فرض

سلام
    کسی می دونه شهریه هر ترم برای کارشناسی ناپیوسته نرم افزار کامپیوتر حدودأ چقدر میشه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

14 درخواست مشاوره براي ادامه تحصيل

سلام دوستان
    راستش خواستم يه مشورتي بكنم با شما ...

من ترم هفت مديريت دولتي دانشگاه آزاد رو تموم كردم
    بعلت مسائلي كه پيش اومد ( عروسي آبجيم ، عروسي خودم ، چند عمل پي در پي پدرم )
    نتونستم خوب كار كنم .
    56 واحد پاس شده دارم
    50 واحد حذف شده دارم
    و متاسفانه 3 ترم هم مشروطي
    ولي از اونجا كه مدير گروه آشنا هست ميتونم يكي از مشروطي هام رو درست كنم تا اخراج نشم از دانشگاه

راستش نقاشي رو دوست دارم و وارد هستم و تو يه آموزشگاه كار ميكنم البته نه دائمي

يكي اينكه بنظرتون مديريت دولتي رو چيكار كنم؟ فك ميكنم ديگه نميتونم ادامه بدم و خودتون بهتر ميدونين
    حدود 4 ميليون پول دادم تا اينجا .........

يه سوالم داشتم شايد اينجا جاش نباشه
    من نقاشيم خوبه و تقديرنامه از سوئد دارم
    خصوصا كار با آبرنگ و ...
    آيا توصيه ميكنين برم رشته گرافيك؟
    البته نقاشي ديجيتال تا حالا كار نكردم !
    و يه جوري هست كه من بايد صد در صد يه جا شاغل بشم...با اين اوضاع خيلي نا اميدم ....

همگي موفق باشين ...

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

نخیر کل شهریه ی ثابت رو می گیرن
    برای مرخصی نصف شهریه ی ثابت رو میگیرن
    من خودم چند ترم مرخصی گرفتم و نصف رو پرداختم
    نه فقط من بلکه همه ی دانشجویان دانشگاه آزاد ، برای مرخصی باید نصف شهریه ثابت رو بپردازن
    اگه از شما کامل گرفتن برید پیگیری کنید(اینم بگم که شاید از دانشجویانی که شرایط آیین نامه رو ندارن، کامل بگیرن )
    البته هر دانشگاه شاید قانون مالی خاصی داشته باشه

محتوای مخفی: فصل نهم از آئین نامه آموزشی دانشگاه آزاد 

فصل نهم
    مرخصی تحصیلی
    مدت مرخصی تحصیلی
    ماده 48: دانشجو می تواند در هر یک از دوره های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته ، حداکثر دو نیمسال و در دوره های کارشناسی پیوسته و کارشناسی ارشد پیوسته چهار نیمسال از مرخصی تحصیلی استفاده کند.
    تبصره 1- استفاده از مرخصی تحصیلی در چند نیمسال متوالی بلامانع است. دانشجو موظف است برای نیمسال های مورد درخواست خود مطابق ماده 49 این آیین نامه تقاضای خود را به واحد دانشگاهی ذی ربط تسلیم نموده و موافقت لازم را برای مرخصی تحصیلی کسب کند.
    تبصره 2- مدت مرخصی تحصیلی ( به استثنای مرخصی موضوع تبصره 3 ماده 3 و تبصره 2 و 3 ماده 49 و همچنین یک نیمسال مرخصی زایمان ) جزو حداکثر مدت مجاز تحصیل دانشجو در هر دوره محسوب می شود.
    ماده 49: تقاضای مرخصی تحصیلی باید به صورت کتبی ، حداقل دو هفته قبل از شروع انتخاب واحد توسط دانشجو، به اداره اموزش واحد دانشگاهی ذی ربط تسلیم گردد. اداره آموزش موظف است پس از بررسی وضعیت تحصیلی دانشجو قبل از اتمام مهلت انتخاب واحد موافقت یا عدم موافقت با درخواست دانشجو را کتباً به وی ابلاغ کند.

تبصره 1- آموزش واحد، زمانی با درخواست مرخصی موافقت می نماید که دانشجو از نظر گذراندن بقیه دروس دوره ، دچار مشکل نگردد.
    تبصره 2- دانشجویانی که به عنوان همسر یا فرزند ( به شرط نداشتن منع نظام وظیفه) یکی از اعضای هیات علمی که از فرصت مطالعاتی استفاده می کند ، کارکنان دولت یا یکی از دانشجویان بورسیه که به صورت همراه ، به خارج از کشور می روند می توانند با ارایه حکم ماموریت همسر و ولی به تشخیص و تایید شورای آموزشی واحد دانشگاهی علاوه بر استفاده از میزان مرخصی استحقاقی در طول دوره تحصیل، تا 4سال دیگر نیز از مرخصی تحصیلی بدون احتساب در سنوات بهره مند گردند.در این صورت باید نصف شهریه ثابت نیمسال های مرخصی برابر تعرفه آخرین نیمسالی که به تحصیل اشتغال داشته اند پرداخت نمایند.
    تبصره 3- مرخصی های اجباری که واحد دانشگاهی به دلیل تشکیل نشدن کلاس یا عدم ارایه درس صادر می کند جزو سنوات تحصیلی دانشجو محسوب نمی شود و شهریه ای بابت آن دریافت نمی گردد.

سلام
    کسی می دونه شهریه هر ترم برای کارشناسی ناپیوسته نرم افزار کامپیوتر حدودأ چقدر میشه ؟
    سلام
    شهریه ثابت برای رشته های مهندسی از جمله کامپیوتر : 5212200 ریال
    شهریه واحدهای نظری : 181500 ریال
    شهریه واحدهای عملی - عمومی : 411400 ریال
    شهریه واحدهای عملی - پایه : 405000 ریال
    شهریه واحدهای عملی - اصلی : 619300
    شهریه واحدهای عملی - تخصصی : 857900

همچنین هریک از پذیرفته شدگان باید مبلغ 550000 ریال بابت هزینه خدمات آموزشی ( جهت برگزاری مسابقات ورزشی، کارت دانشجویی و ... ) به حساب جاری واحد قبولی خود واریز نمایند
    مبلغ 10000 ریال نیز باید بابت بیمه به شماره حسابی که از طرف دانشگاه اعلام میشود واریز میشود

البته ممکنه شهریه ثابت کمی افزایش پیدا کنه

موفق باشید

---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------

سلام دوستان
    راستش خواستم يه مشورتي بكنم با شما ...

من ترم هفت مديريت دولتي دانشگاه آزاد رو تموم كردم
    بعلت مسائلي كه پيش اومد ( عروسي آبجيم ، عروسي خودم ، چند عمل پي در پي پدرم )
    نتونستم خوب كار كنم .
    56 واحد پاس شده دارم
    50 واحد حذف شده دارم
    و متاسفانه 3 ترم هم مشروطي
    ولي از اونجا كه مدير گروه آشنا هست ميتونم يكي از مشروطي هام رو درست كنم تا اخراج نشم از دانشگاه

راستش نقاشي رو دوست دارم و وارد هستم و تو يه آموزشگاه كار ميكنم البته نه دائمي

يكي اينكه بنظرتون مديريت دولتي رو چيكار كنم؟ فك ميكنم ديگه نميتونم ادامه بدم و خودتون بهتر ميدونين
    حدود 4 ميليون پول دادم تا اينجا .........

يه سوالم داشتم شايد اينجا جاش نباشه
    من نقاشيم خوبه و تقديرنامه از سوئد دارم
    خصوصا كار با آبرنگ و ...
    آيا توصيه ميكنين برم رشته گرافيك؟
    البته نقاشي ديجيتال تا حالا كار نكردم !
    و يه جوري هست كه من بايد صد در صد يه جا شاغل بشم...با اين اوضاع خيلي نا اميدم ....

همگي موفق باشين ...
    سلام
    به نظر من که ادامه بدید ، و اگر این 4 میلیون براتون مهم نیست میتونید به علاقه ی خودتون بپردازید ( نقاشی )

اگه مشکلاتتون حل شده ، به نظر من همین رشته رو ادامه بدید

.
    Last edited by farshidshd; 01-08-2011 at 11:45.

5. 4 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shk021051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من میرم سایت دانشگاه واسه گواهی اشتغال به تحصیل ارور میده میگه باید ثبت نام باشی! مگه نیستم
    حالا من گواهی می خوام برم حضوری بهم میده دفتر آموزش یا...؟
    پس من چی؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

برای مرخصی نصف شهریه ی ثابت رو میگیرن
    من خودم چند ترم مرخصی گرفتم و نصف رو پرداختم
    نه فقط من بلکه همه ی دانشجویان دانشگاه آزاد ، برای مرخصی باید نصف شهریه ثابت رو بپردازن
    اگه از شما کامل گرفتن برید پیگیری کنید(اینم بگم که شاید از دانشجویانی که شرایط آیین نامه رو ندارن، کامل بگیرن )
    البته هر دانشگاه شاید قانون مالی خاصی داشته باشه

محتوای مخفی: فصل نهم از آئین نامه آموزشی دانشگاه آزاد 

فصل نهم
    مرخصی تحصیلی
    مدت مرخصی تحصیلی
    ماده 48: دانشجو می تواند در هر یک از دوره های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته ، حداکثر دو نیمسال و در دوره های کارشناسی پیوسته و کارشناسی ارشد پیوسته چهار نیمسال از مرخصی تحصیلی استفاده کند.
    تبصره 1- استفاده از مرخصی تحصیلی در چند نیمسال متوالی بلامانع است. دانشجو موظف است برای نیمسال های مورد درخواست خود مطابق ماده 49 این آیین نامه تقاضای خود را به واحد دانشگاهی ذی ربط تسلیم نموده و موافقت لازم را برای مرخصی تحصیلی کسب کند.
    تبصره 2- مدت مرخصی تحصیلی ( به استثنای مرخصی موضوع تبصره 3 ماده 3 و تبصره 2 و 3 ماده 49 و همچنین یک نیمسال مرخصی زایمان ) جزو حداکثر مدت مجاز تحصیل دانشجو در هر دوره محسوب می شود.
    ماده 49: تقاضای مرخصی تحصیلی باید به صورت کتبی ، حداقل دو هفته قبل از شروع انتخاب واحد توسط دانشجو، به اداره اموزش واحد دانشگاهی ذی ربط تسلیم گردد. اداره آموزش موظف است پس از بررسی وضعیت تحصیلی دانشجو قبل از اتمام مهلت انتخاب واحد موافقت یا عدم موافقت با درخواست دانشجو را کتباً به وی ابلاغ کند.

تبصره 1- آموزش واحد، زمانی با درخواست مرخصی موافقت می نماید که دانشجو از نظر گذراندن بقیه دروس دوره ، دچار مشکل نگردد.
    تبصره 2- دانشجویانی که به عنوان همسر یا فرزند ( به شرط نداشتن منع نظام وظیفه) یکی از اعضای هیات علمی که از فرصت مطالعاتی استفاده می کند ، کارکنان دولت یا یکی از دانشجویان بورسیه که به صورت همراه ، به خارج از کشور می روند می توانند با ارایه حکم ماموریت همسر و ولی به تشخیص و تایید شورای آموزشی واحد دانشگاهی علاوه بر استفاده از میزان مرخصی استحقاقی در طول دوره تحصیل، تا 4سال دیگر نیز از مرخصی تحصیلی بدون احتساب در سنوات بهره مند گردند.در این صورت باید نصف شهریه ثابت نیمسال های مرخصی برابر تعرفه آخرین نیمسالی که به تحصیل اشتغال داشته اند پرداخت نمایند.
    تبصره 3- مرخصی های اجباری که واحد دانشگاهی به دلیل تشکیل نشدن کلاس یا عدم ارایه درس صادر می کند جزو سنوات تحصیلی دانشجو محسوب نمی شود و شهریه ای بابت آن دریافت نمی گردد.

.
    ممنون فرشید جان
    آخه از من کل شهریه ثابت رو گرفتن
    یعنی سرم کلاه گذاشتن!!!؟ الان من می تونم بقیه ی هزینه رو پس بگیرم؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

شما تشریف ببرید دانشگاه حضوری گواهی بگیرید

ممنون فرشید جان
    دانشگاه آزاد مگه نم پس میده؟
    برو امور مالی ازشون بپرس که برای مرخصی چقدر از شهریه ثابت رو میگیرین
    ببین چی میگن

.

9. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم اطفا جواب بدید
    اگه من دانشگاه ازاد برم شهرستان دوباره بخوام برگردم تهران چه شرایطی باید داشته باشم مثل معدلو..... 10متون گرم

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

انتقالی منظورته دیگه؟
    اینجا بپرس زودتر جواب بگیری:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARASH BAHAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جنوب کرمانشاه

پيش فرض

ممنون فرشید جان

با سلام

تا اونجایی که من می دونم و دیدم باید کل شهریه ثابت پرداخت بشه!

نصف شهریه ثابت ماله وقتیه که ترم تابستون گرفتین!!

از این قوانین و تبصره هایی رو هم که بالا نوشتین اونجایی رو که دوست داشتین در آوردین!!!

بدون توجه به اینکه اون بندی که با رنگ قرمز نشون دادین تبصره هست!

دانشگاه آزادم دیگه سوپری که نیست هر چی دوس دارن بکنن پاچه طرف!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •