کسی نمیدونست ؟!
کسی نمیدونست ؟!
از " گابریل گارسیا مارکز " می پرسند : اگر بخواهی یک کتاب صد صفحه ای در مورد " امید " بنویسی ، چه می نویسی؟ می گوید ۹۹ صفحه را خالی می گذارم . صفحه ی آخر ، سطر آخر می نویسم : « امید آخرین چیزی است که می میرد»
گاهی گمان نمیکنی ولی میشود! گاهی نمی شود که نمیشود! گاهی هزاردعا بی اجابتست! گاهی نگفته قرعه به نام تومی شود! گاهی گدای گدایی وبخت یارنمی شود!
(یکم جو به سمت دلهره کنکور و امید و... رفت. متن قشنگی بود گفتم بچه های فروم بی نصیب نباشن. راستی بچه ها دقت کردین چه فروم باحالی داریم!همه بچه ها بی ادعا و بامعرفتن . کسیم خودشو نمیگیره اینجا جنسیتم معنا نداره
)
همینجوری پیش بریم سال دیگه هم اینجاییم ساعت 12:31
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 3 (3 کاربران و 0 مهمان)
shabeashegha - amirdb - saeed atletico
ویرایش:این حرف زدم یاد تنظیم ساعت خواب افتادم من چند روزیه ساعت 2 میخوابم 10 بیدار میشم نمیدونم چیکار کنم؟اصلا اینجا کسی مثل من هست؟ یه خواهش از دوستانی که روزانه 8 تا 10 ساعت میخونن دارم دوستان لطف کنیده ساعت خواب دقیقتون بگید مثلا دقیقا ساعت چند میخوابید؟ ساعت چند بیدار میشید؟ ساعت چند شروع به خوندن میکنید؟ ظهر میخوابید یا نه؟ وقتی(نهار + شام ) میخورید چند ساعت بعد دوباره شروع میکنید؟
Last edited by rambo_1386; 14-03-2010 at 00:48.
شما همین که چند شب زود بخوابی خودش دوباره تنظیم میشهویرایش:این حرف زدم یاد تنظیم ساعت خواب افتادم من چند روزیه ساعت 2 میخوابم 10 بیدار میشم نمیدونم چیکار کنم؟اصلا اینجا کسی مثل من هست؟ یه خواهش از دوستانی که روزانه 8 تا 10 ساعت میخونن دارم
یک راه دیگش هم اینه که یکشب کلا نخوابی تا شب بعدش . اونموقع هر ساعتی که خواستی میتونی بخوابی راحت .
راه دیگش هم اینه که تا چند روز سر یک ساعت معین از قرص خواب استفاده کنی . بعد بدنت عادت میکنه و دیگه قطعش میکنی .
اینو امتحان کردم اصلا جواب نمیده یه شب نخوابیدم شب بعد مثل جنازه ها خوابیدم تا ساعت 11 صبح!!! شب دوباره ساعت 3 خوابیدم !یک راه دیگش هم اینه که یکشب کلا نخوابی تا شب بعدش . اونموقع هر ساعتی که خواستی میتونی بخوابی راحت .
ولی قرص خواب امتحان نکردم بعضی ها میگن عوارض داره و ...به هر حال تشکر بابت راهنمایی![]()
امیر شاید ظهرها میخوابی!
من روزایی که ظهرش یک تا یک و نیم ساعت میخوابم شبش به زور خوابم میبره! تا 12 , 1 تو تخت غلطمیزنم تا بخوابم!! که همینم مستقیما تاثیر میزاره رو زمان بیدار شدن و درس خوندنم تو فرداش!
نه آرش جون ظهر اصلا نمیتونم بخوابم ساعت خوابم خورده بهم تو تاپیک پزشکی طبق گفته دوستان بدن یه نظم و ساعت خاصی داره که وقتی به یه روال عادی برسه تو همون روال میمونه حالان منم اشتباهی به ساعت 2 تا 10 عادت کردم باید تا عید بدنم از این حالت خارج کنم![]()
سلام به بروبچه های گل و باصفا و با حال و خوشگل و خوشتیپ و رتبه ی برتر کنکور و ماه! دلم واستون بسیار بسیار تنگیده بود!
من قرار بود تا 4-5 روز قبل از کنکور نیام..الانم تا امروز یک ماه بود که نیومده بودم!چون این یک ماهو خوب درس خوندم به خودم
جایزه دادم و گفتم یه امروزو فقط بیام!!
خیلی پست دادین من آخرین صفحه ای که دیدم فکر کنم صفحه ی 519 بود!حیف وقت ندارم بشینم همه رو بخونم!
امیر این ساعت 2 تا 8 بخوابی خوبه ها.البته اگه شبا تا 2 درس بخونی....این حرف زدم یاد تنظیم ساعت خواب افتادم من چند روزیه ساعت 2 میخوابم 10 بیدار میشم نمیدونم چیکار کنم؟اصلا اینجا کسی مثل من هست؟ یه خواهش از دوستانی که روزانه 8 تا 10 ساعت میخونن دارم دوستان لطف کنیده ساعت خواب دقیقتون بگید مثلا دقیقا ساعت چند میخوابید؟ ساعت چند بیدار میشید؟ ساعت چند شروع به خوندن میکنید؟ ظهر میخوابید یا نه؟ وقتی(نهار + شام ) میخورید چند ساعت بعد دوباره شروع میکنید؟
من خودم از وقتی که از پی سی رفتم و درس رو شروع کردم ساعت 10 شب میخوابم تا 4 صبح..بعضی وقتا هم 11 میخوابم تا 5
ولی هر وقت که بخوابم فقط 6 ساعت میخوابم...6 ساعت خواب واقعا کافیه.الان قشنگ عادت کردم بیشتر از 6 ساعت نمیتونم
بخوابم..ظهرا هم خوابم نمیبره!
خب من میرم دیگه..شاید 1 ماه دیگه بیام شایدم تا موقع کنکور نیام..![]()
راستی من الان یه چیزی رو کاملا درک کردم که آدم اگه انگیزه داشته باشه هر کاری میکنه...روزی هر چند ساعت که بخواد
درس میخونه میتونه تا 1 سال هم فروم نیاد..فقط انگیزه مهمه...
یه چیز دیگه رو هم فهمیدم که واقعا باور خیلی مهمه...
قربونتون...
شما 10 میخوابی 4 بیداری؟
راحت بیدار میشی؟
منکه 7-8 ساعت میخوابم آخرشم با بدبختی بیدار میشم!
اگه ممکنه یه کن راجع به این موفقیتت توضیح بده ... مثلا از اولشم اینجوری بودی یا تازه عادت کرده
فکر کنم مشکل خیلیا باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)