تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 605 از 1024 اولاول ... 105505555595601602603604605606607608609615655705 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,041 به 6,050 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان سلام !

این ارشیو درس عربی عمومی از شبکه ی اموزش(سال 81-82) رو از کجا میشه گیراورد ؟ (تو سایت سروش رسانه رفتم هیچ شماره ای واسه تماس نداشت!)
    کسی نمیدونست ؟!

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از " گابریل گارسیا مارکز " می پرسند : اگر بخواهی یک کتاب صد صفحه ای در مورد " امید " بنویسی ، چه می نویسی؟ می گوید ۹۹ صفحه را خالی می گذارم . صفحه ی آخر ، سطر آخر می نویسم : « امید آخرین چیزی است که می میرد»
    گاهی گمان نمیکنی ولی میشود! گاهی نمی شود که نمیشود! گاهی هزاردعا بی اجابتست! گاهی نگفته قرعه به نام تومی شود! گاهی گدای گدایی وبخت یارنمی شود!
    (یکم جو به سمت دلهره کنکور و امید و... رفت. متن قشنگی بود گفتم بچه های فروم بی نصیب نباشن. راستی بچه ها دقت کردین چه فروم باحالی داریم! همه بچه ها بی ادعا و بامعرفتن . کسیم خودشو نمیگیره اینجا جنسیتم معنا نداره)

3. 8 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

همینجوری پیش بریم سال دیگه هم اینجاییم ساعت 12:31
    کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 3 (3 کاربران و 0 مهمان)
    shabeashegha - amirdb - saeed atletico
    ویرایش:این حرف زدم یاد تنظیم ساعت خواب افتادم من چند روزیه ساعت 2 میخوابم 10 بیدار میشم نمیدونم چیکار کنم؟اصلا اینجا کسی مثل من هست؟ یه خواهش از دوستانی که روزانه 8 تا 10 ساعت میخونن دارم دوستان لطف کنیده ساعت خواب دقیقتون بگید مثلا دقیقا ساعت چند میخوابید؟ ساعت چند بیدار میشید؟ ساعت چند شروع به خوندن میکنید؟ ظهر میخوابید یا نه؟ وقتی(نهار + شام ) میخورید چند ساعت بعد دوباره شروع میکنید؟
    Last edited by rambo_1386; 14-03-2010 at 00:48.

5. 2 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

ویرایش:این حرف زدم یاد تنظیم ساعت خواب افتادم من چند روزیه ساعت 2 میخوابم 10 بیدار میشم نمیدونم چیکار کنم؟اصلا اینجا کسی مثل من هست؟ یه خواهش از دوستانی که روزانه 8 تا 10 ساعت میخونن دارم
    شما همین که چند شب زود بخوابی خودش دوباره تنظیم میشه
    یک راه دیگش هم اینه که یکشب کلا نخوابی تا شب بعدش . اونموقع هر ساعتی که خواستی میتونی بخوابی راحت .
    راه دیگش هم اینه که تا چند روز سر یک ساعت معین از قرص خواب استفاده کنی . بعد بدنت عادت میکنه و دیگه قطعش میکنی .

7. 3 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

یک راه دیگش هم اینه که یکشب کلا نخوابی تا شب بعدش . اونموقع هر ساعتی که خواستی میتونی بخوابی راحت .
    اینو امتحان کردم اصلا جواب نمیده یه شب نخوابیدم شب بعد مثل جنازه ها خوابیدم تا ساعت 11 صبح!!! شب دوباره ساعت 3 خوابیدم !
    ولی قرص خواب امتحان نکردم بعضی ها میگن عوارض داره و ...به هر حال تشکر بابت راهنمایی

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

اینو امتحان کردم اصلا جواب نمیده یه شب نخوابیدم شب بعد مثل جنازه ها خوابیدم تا ساعت 11 صبح!!! شب دوباره ساعت 3 خوابیدم !
    ولی قرص خواب امتحان نکردم بعضی ها میگن عوارض داره و ...به هر حال تشکر بابت راهنمایی
    امیر شاید ظهرها میخوابی!
    من روزایی که ظهرش یک تا یک و نیم ساعت میخوابم شبش به زور خوابم میبره! تا 12 , 1 تو تخت غلط میزنم تا بخوابم!! که همینم مستقیما تاثیر میزاره رو زمان بیدار شدن و درس خوندنم تو فرداش!

10. 4 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

نه آرش جون ظهر اصلا نمیتونم بخوابم ساعت خوابم خورده بهم تو تاپیک پزشکی طبق گفته دوستان بدن یه نظم و ساعت خاصی داره که وقتی به یه روال عادی برسه تو همون روال میمونه حالان منم اشتباهی به ساعت 2 تا 10 عادت کردم باید تا عید بدنم از این حالت خارج کنم

12. 2 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به بروبچه های گل و باصفا و با حال و خوشگل و خوشتیپ و رتبه ی برتر کنکور و ماه! دلم واستون بسیار بسیار تنگیده بود!

من قرار بود تا 4-5 روز قبل از کنکور نیام..الانم تا امروز یک ماه بود که نیومده بودم!چون این یک ماهو خوب درس خوندم به خودم

جایزه دادم و گفتم یه امروزو فقط بیام!!

خیلی پست دادین من آخرین صفحه ای که دیدم فکر کنم صفحه ی 519 بود!حیف وقت ندارم بشینم همه رو بخونم!

این حرف زدم یاد تنظیم ساعت خواب افتادم من چند روزیه ساعت 2 میخوابم 10 بیدار میشم نمیدونم چیکار کنم؟اصلا اینجا کسی مثل من هست؟ یه خواهش از دوستانی که روزانه 8 تا 10 ساعت میخونن دارم دوستان لطف کنیده ساعت خواب دقیقتون بگید مثلا دقیقا ساعت چند میخوابید؟ ساعت چند بیدار میشید؟ ساعت چند شروع به خوندن میکنید؟ ظهر میخوابید یا نه؟ وقتی(نهار + شام ) میخورید چند ساعت بعد دوباره شروع میکنید؟
    امیر این ساعت 2 تا 8 بخوابی خوبه ها.البته اگه شبا تا 2 درس بخونی....

من خودم از وقتی که از پی سی رفتم و درس رو شروع کردم ساعت 10 شب میخوابم تا 4 صبح..بعضی وقتا هم 11 میخوابم تا 5

ولی هر وقت که بخوابم فقط 6 ساعت میخوابم...6 ساعت خواب واقعا کافیه.الان قشنگ عادت کردم بیشتر از 6 ساعت نمیتونم

بخوابم..ظهرا هم خوابم نمیبره!

خب من میرم دیگه..شاید 1 ماه دیگه بیام شایدم تا موقع کنکور نیام..

14. 12 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

راستی من الان یه چیزی رو کاملا درک کردم که آدم اگه انگیزه داشته باشه هر کاری میکنه...روزی هر چند ساعت که بخواد

درس میخونه میتونه تا 1 سال هم فروم نیاد..فقط انگیزه مهمه...

یه چیز دیگه رو هم فهمیدم که واقعا باور خیلی مهمه...

قربونتون...

16. 15 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    من دو تا اخطارم دارما!

پيش فرض

من خودم از وقتی که از پی سی رفتم و درس رو شروع کردم ساعت 10 شب میخوابم تا 4 صبح..بعضی وقتا هم 11 میخوابم تا 5

ولی هر وقت که بخوابم فقط 6 ساعت میخوابم...6 ساعت خواب واقعا کافیه.الان قشنگ عادت کردم بیشتر از 6 ساعت نمیتونم

بخوابم..ظهرا هم خوابم نمیبره!

خب من میرم دیگه..شاید 1 ماه دیگه بیام شایدم تا موقع کنکور نیام..
    شما 10 میخوابی 4 بیداری؟
    راحت بیدار میشی؟
    منکه 7-8 ساعت میخوابم آخرشم با بدبختی بیدار میشم!
    اگه ممکنه یه کن راجع به این موفقیتت توضیح بده ... مثلا از اولشم اینجوری بودی یا تازه عادت کرده
    فکر کنم مشکل خیلیا باشه

18. 3 کاربر از MyEnd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •