سلام دوست من بايد دوباره از اول اپديتش كني
.
سلام دوست من بايد دوباره از اول اپديتش كني
.
دوسه بار آپدیت کردم ؛ مستر ریست کردم ، مموری کارت رو فرمت کردم و نرم افزار ها رو دوباره نصب کردم
ولی وقتی کانتکت هام رو restore میکنم این خطا رو نشون میده!!!
خوب فهمیدم قضیه 3 جی درست نیست اما مدلهایی تو بازار هست که خروجی tv ندارند و پشت جعبه هم زده بعضی هاشون هم به سفاش مصر و سوریه هستند که جی پی اس ندارند!!! چون جی پی اس تو اون کشورها ممنوعه
برادر کدوم بازار رو میگی؟
من که اون موقع تو علاالدین هر جا رفتم همشون مشابه بودن تقریبا
بچه ها برا من يه مشكلي به وجود اومده: من امروز برنامه java runtime رو نصب كردم بعد از نصب برنامه پيغام داد كه درايو c پر شده و بايد اونو خالي كني...در حاليكه وقتي من به درايو c ميرم و memory detail رو مي زنم اين اطلاعات رو به من ميده كه: sis application : 23 MB other fies : 63 MB حالا من اگه بخواهم از اين دو تا قسمت چيزي رو پاك كنم چي كار بايد بكنم؟چون تو قسمت مموري گوشي(همون درايو c) جه تو گوشي و چه تو pc نميتونم اينا رو پيدا كنم ممنون ميشم راهنماييم كنيد
5800 از طریق USB شارژ نمیشه بچه ها؟![]()
نه فقط N97 شاید این چند تا جدید تر ها هم بشه
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم. جاوا ران.تایم رو پاک کن، حل میشه، درایو C ات هم خالی میشه. البته بیشتر برنامه های جاوات رو باید دوباره نصب کنی!بچه ها برا من يه مشكلي به وجود اومده: من امروز برنامه java runtime رو نصب كردم بعد از نصب برنامه پيغام داد كه درايو c پر شده و بايد اونو خالي كني...در حاليكه وقتي من به درايو c ميرم و memory detail رو مي زنم اين اطلاعات رو به من ميده كه: sis application : 23 MB other fies : 63 MB حالا من اگه بخواهم از اين دو تا قسمت چيزي رو پاك كنم چي كار بايد بكنم؟چون تو قسمت مموري گوشي(همون درايو c) جه تو گوشي و چه تو pc نميتونم اينا رو پيدا كنم ممنون ميشم راهنماييم كنيد
جاوا رانتایم به طور خودکار برنامه ها رو توی درایو سی نصب میکنه،بهتره نصبش نکنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)