[QUOTE=camaro lt;7443408]چند بار ديدمش...نظرتون در مورد بلايي كه سر چراغهاي عقب آورده چيه؟
احتمالا منظور جناب كوروش از اون كامارو با چراغهاي گرد عقب كه دماغه 76 داشته همين بوده!!
[QUOTE=camaro lt;7443408]چند بار ديدمش...نظرتون در مورد بلايي كه سر چراغهاي عقب آورده چيه؟
احتمالا منظور جناب كوروش از اون كامارو با چراغهاي گرد عقب كه دماغه 76 داشته همين بوده!!
یک سوال برام پیش اومده! لولا های در های جلو بیوک پدرم به اتاق جوش داده شده ( فابریک ) ولی لولا های درهای جلو بیوک خودم میبینم پیچی هست! پیچ های کارخونه ای هست! دستی زده نشده
جریان چیه!؟
مدل ماشین خودم 68 هست ولی پدرم 64
...................
Last edited by MJ1970; 30-08-2016 at 10:41.
دوستان فقط جاتون خالی
روز جمعه 6 بهمن برای دیدن درگ تهران بودم و واقعا زیبا بود
امشال امریکایی ها سهم بیشتری رو به خودشون اختصاص دادن ولی زمانهای خوبی به جا نذاشتن
سریعترین فکر میکنم یه کامارو مدل 75 بود که زیر 14 ثانیه بود
یک دوج چارجر و یک تراک شوی از زیباترین های این مسابقات بودن فقط جای تمام دوستان خالی اونجا صدای موتور v8 آمریکایی که اکثرذا هم کامارو بودن برای من یکی بسیار گوش نواز بود .
محمد با علی جمهیری حرف میزدیم اگه کامارو فروشی هست یا من یا اون ما خریداریم و تنها دلیل ما برای خرید ساخت یه درگ استر هست خواهش میکنم اگه قصد فروش داری به من یا علی جمهیری خبر بده
اگه اتاق نسبتا تمیزی هم سراغ داری خبر بده 6 هم باشه مشکلی نیست چون ماشین برای درگ جمع میشه و به احتمال قوی موتوری غیز از موتور خودش روش بسته بشه
باز من اصفهان هم میام و سر راه هم علی رو از کاشان همراه خودم میکنم تا هم دوست عزیز خودمون رو ملاقات کنیم هم از اطلاعات خوبت استفاده کنم
راستش از وقتی درگ رو دیدم به این همه تعلل خودم توی کار روی یه امریکایی افسوس میخورم با این همه دوست خوب پر از اطلاعات طلایی چرا دست به این کار نزدم . باز هم دیر نیست ولی میخوام چند تا طرح خودم رو مطرح کنم و راهنمایی بگیرم ازتون .
.......................................
Last edited by MJ1970; 29-01-2013 at 18:37.
هر موقع تشریف آوردین قدمتون به روی چشم.
فقط تا آخر هفته من اصفهان نیستم.
اگر يادتون باشه خيلي وقت قبل از روي مجلات دانشمند قديمي دهه 40 و 50 تصاويري رو كه مربوط به مقالات معرفي خودروهاي روز دنيا و آمريكا بود رو ميگرفتم. تعدادي ديگه از مجلات به دستم رسيده كه كم كم ازشون عكس ميگيرماينها مدلهاي 1971شورلت ايمپالاموتور 8 سيلندر قدرت 245 حجم باك 108 ليتر شتاب صفر تا 96، 11.4 ثانيه حداكثر سرعت 157 كيلومتر
دوج كورنت بروگهامموتور 8 به حجم 6281 قدرت 300 اسب بخار حجم باك 95 ليتر شتاب صفر تا 96 كيلومتر 8 ثانيه حداكثر سرعت 176 كيلومتر
پيلموت فيوري III
موتور 8 سيلندر 5904 قدرت255 اسب حجم باك 104 ليتر شتاب صفر تا 96 كيلومتر 10.3 ثانيه حداكثر سرعت 174.5 كيلومتر در ساعت
پونتياك ونتورا مدل II
موتور 8 سيلندر حجم 5035 حجم باك 72 ليترقدرت 200 اسب بخار شتاب صفر تا 96 كيلومتر 14.3 ثانيه حداكثر سرعت 162.3 كيلومتر در ساعت.
![]()
.................
Last edited by MJ1970; 30-08-2016 at 10:43.
من یه ماشین خوب پیدا کردم
اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته، من هم فكر ميكنم با اين حجم و قدرت موتورهايي كه دارن، سرعتهاي بيشتري بايد داشته باشن، البته يك مورد هم هست كه ابعد و وزن بعضي از اين مدلها واقعا خيلي بالاتر از نوا و بيوك بوده، و احتمالا به نوعي محدوديت سرعت هم براشون در نظر گرفتن( مثل بعضي مدلهاي كاپريس دهه 80 كه كيلومتر اونها تا 140 كيلومتر بيشتر درجه بندي نشده بود)نوا به راحتي تا سرعتهاي 170 ميرسه و اگر زياد در قيد و بند سلامت موتور نباشيم تا 180 هم فكر كنم برسه ( حتي بيشتر) البته اگر يك گيربكس داراي اوردرايو داشت خيلي راحت به بالاي 200 هم ميرسيد، و نداشتن اوردرايو توي ماشينهاي آمريكايي بزرگترين مانع اونها براي رسيدن به سرعتهاي بالاتر به حساب مياد.دوست گرامي[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما ميتونين در تاپيك خودروهاي فولكس موارد خودتون را عنوان كنين، اينجا صرفا به خودروهاي آمريكايي تعلق داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)