256 نامحدود مخابرات
برای من تا 260 میره ولی متغییره بعد از مدتی میاد روی 180 تا 200 kb/sec
فایل 600 مگی رو نوشته تو 40 دقیقه دانلود میکنه
![]()
256 نامحدود مخابرات
برای من تا 260 میره ولی متغییره بعد از مدتی میاد روی 180 تا 200 kb/sec
فایل 600 مگی رو نوشته تو 40 دقیقه دانلود میکنه
![]()
Last edited by ittools; 11-11-2013 at 15:08.
دوستان ممکنه دو سه تا از isp های خوب شهر رو معرفی کنین؟ ممنون میشم.
نسبت به منطقه و مرکز مخابراتی isp خوب تفاوت داره!!!
با تشکر از جواب سوالات داده شده توسط دوستان من یه چیزی میخوام بدونم اونم اینکه این یوزر و پسووردی که توسط یه شرکت داده میشه اگه کسی
بدونه میتونه از اینترنت کس دیگه استفاده کنه یا فقط باید تو اون خطی که بهش ADSL دادن استفاده کنه یعنی تو خونه شخص آخه شنیدم ماله بعضی
ISP ها رو بدونی از نظر امنیتی ضعیفن میشه این کارو کرد؟؟؟ حالا این شایعه است یا واقعیت داره؟؟ یه چیزم هست در کانفینگ مودم به حالت PPPOE
قبل USERNAME PASSSWOR یه SERVICENAME هست اونو همینطوری خالی میذاریم یا باید توشو یه چیزی بنویسیم و تنظیم حالت مودم به حال BRIDGE
چطوره از کجا باید کانکشن و چطوری ایجاد کنیم؟؟ اگه میشه جفتشم یاد بدین ممنون میشم
ماله شما کدوم مرکز مخابراتیه؟
سلام من میخوام از مخابرات برای منطقه میثم 512 نامحدود قیمت24هزار ت بگیرم نظرتون چیه؟
ببینم قبلا adsl داشتی کمی منو راهنمایی کن یا میخوای مث من تازه بگیری؟
سلام بر دوستان عزیز دوستان یه سوال به ذهنم اومد این مودم adsl وقتی مثلا میزنیم به برق روشنه اصلا حجمی از ترافیکمون کم میشه؟؟
(هم حالتی که کامپیوتر روشنه هم حالتی که کامپیوتر خاموشه)
و یه سوال اینکه در یه چت بدون ایتفاده از ویس و وبکم فقط چت که تایپیه توی اون چی حجم کم میشه اگه میشه چقدر؟؟؟؟
و تو حالت voice call کمتر از ویدیو کال حجم کم میشه؟؟ یه سوالاتیم در مورد مودم پرسیده بودم بالا اگه میشه اونارم جواب بدین ممنون
Last edited by mehdi.84; 12-11-2013 at 00:49.
من حدود 5ساله که adsl دارم تجربه مخابرات ترکانت و آنا رو دارم ولی نمیدونم مخابرات الان وضعش چجوریه؟
وقتی مودم روشنه هیچ مصرفی نداره. معمولا وقتی کامپیوتر روشنه هم مصرف نداره مگر اینکه ویروس کش و آپدیت ویندوز روی حالت اتوماتیک باشند
تو چت مصرف اونقدر کمه که اصلا به چشم نمیاد
voice call مصرفش کمتر از ویدیو کاله
سرعت شما هم به فنا رفته یا نه ؟؟؟
عمق فاجعه اینجاست که سرویس 1مگ داره با سرعت 20KB تا از سافت98 دانلود می کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)