تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 605 از 905 اولاول ... 105505555595601602603604605606607608609615655705 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,041 به 6,050 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    شکم به خاطر اینه که به خاطر قاطی کردن آب و روغن ، یاتاقانها مشکل پیدا کرده باشن.و گرنه علائمی که شما گفتید رو ماشینم نداره .
    به من گفت که 10 -15 روز دیگه بیار فیلر گیری کنم ولی چون بهش گفتم زیاد از ماشین استفاده نمیکنم گفت پس بزار 15 روز به عید که هم فیلر گیری کنم و هم روغن عوض کنی برای اطمینان( تقریبا از موقعی که روغن عوض کردم 1000 تا بیشتر کار نکرده)
    بنظرتون لازم نبود که سرسیلنر رو بفرسته تراشکاری برای اینکه ببینه تاب داره یا نه؟
    سلام
    در ادامه توضحيتات کسرا عزيز بايد عرض کنم که :
    ياتاقان ها به اين راحتى خراب نميشه کلا قطعاتى که بواسطه ى روغن تو موتور کار مى کنند مثل يا تاقان ها ميلنگ عمر بالايي دارند و به اين راحتى ها خراب نميشه مگر اينکه روغن بهش نرسه يا روغن اون غلظت کافى را نداشته باشه .
    اب روغن وقتى باعث ياتاقان زدن ميشه که همه ى اب راديانور با روغن قاطى بشه و روغن خاصيت خودش را از دست بده اونوقت ياتاق ميزنه که معمولا صداى تق تق شديد هنگاميکه موتور روشنه به گوش ميرسه .
    سرسيلندر اگه تاب نداشته باشه احتياج نيست بره تراشکارى .
    معمولا خود مکانيک ها وقتى سرسيلندر را باز مى کنند ميزان تاب سرسيلندر با خط کش فلزى و فيلر اندازه مى گيره اگه تاب داشت مى فرستند تراشکارى در غير اين صورت خير .
    فيلر گيرى هم معولا بعد تعويض واشر بايد انجام بشه
    در مورد تعويض روغن هم اگه مقدار واقعا داخلش اب باشه و خامه اى شکل شده باشه بهتره عوض بشه .

2. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان یکی از اشناهای ما یه پارس lx داره که واسکازینش بدجور میریزه زمین
    برده پیش مکانیک گفته از بلبرینگشه ببر وقتی خواستی دیسک و صفحه عوض کنی بیار درست میکنم
    به نظرتون احتمال داره حرفش درست باشه؟نشت واسکازین از کجاها میتونه باشه؟
    ممنون
    از کجا مطمئنید واسکازینه؟

4. این کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

برده پیش مکانیک گفته از بلبرینگشه ببر وقتی خواستی دیسک و صفحه عوض کنی بیار درست میکنم
    ممنون
    سلام
    نشت واسکازين از بلبيرينگ نشنيدم تا حالا !!!!
    معمولا جاهايي که باعث نشت واسکازين ميشه . خود پيچ تخليه گيربکس کاسه نمد هاى ماهک ها يا پلوس ها .
    سنسور کيلومتر و درپوش دنده هاى 4و 5 .

6. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون
    یکی دیگه از جاهایی که باعث ریختن شدید واسکازین میشه قالپاق روپوش ته گیرباکسه که یه ضربه کوچک مخصوصن در تعمیر نشتی رو زیاد می کنه البته نه زیر گیرباکس کنار و زیر باتری که از درون گلگیر قابل باز کردن و تعمیر هست
    Last edited by kasra2002; 27-01-2015 at 14:14.

8. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    واسکازین از خیلی جاها میتونه نشت کنه
    از کاسه نمدِ شَفتی که به صفحه کلاچ وصله
    از کاسه نمد شفتی که به میل گاردون وصله (در خودرو دفرنسیال عقب )
    از کاسه نمد شفتِ دو پلوس چرخهای چپ و راست (در خودرو دفرنسال جلو)
    از پیچ تخلیه
    از پیچ پر کردن
    از محل مهره س چراغ دنده عقب

از بدنه ی گیربوکس اگر ترک خورده باشه .از گاسکیتِ درپوش پوسته (جائی که موقع تعمیر باز میشه تا قطعات داخل گیربکس تعویض یا تعمیر بشه )

10. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

با سلام خدمت همكاران محترم
    چندي پيش راجب خودروي ال نود با يك كابر محترم مشكلات رو در ميان گذاشتم :( وقتي موتور كاملا سرد است هنگام روشن شدن عقربه دور موتور نزديك دو قرار ميگيره و لرزش هم داره اگر تا ده دقيقه صبر كنم دور موتور پايين يك مياد. اگر عجله داشته باشم و زود حركت كنم هنگام حركت عقربه دور موتور مدام بازي ميكنه ) پيشنهاد يكي از همكاران :اين بود يكي از شمع ها خراب بنظر مياد كه تعويض كنم بنده هم امرشون رو اطلاعت كردم رفتم همه شمع ها رو عوض كردم كه هيچ تاثيري نداشت استوپر هم تعويض كردم جواب نداد رفتم دياگ زدم گفتن سيلندر شماره 3 (كوئل) رو تعويض كن اونم عوض كردم متاسفانه جواب نداد حالا ميخوام دريچه سنسور گاز رو تعويض كنم ديگه هيچ فكري بنظرم نمي ياد كسي هست بتونه راهنماييم كنه ؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

با سلام خدمت همكاران محترم
    چندي پيش راجب خودروي ال نود با يك كابر محترم مشكلات رو در ميان گذاشتم :( وقتي موتور كاملا سرد است هنگام روشن شدن عقربه دور موتور نزديك دو قرار ميگيره و لرزش هم داره اگر تا ده دقيقه صبر كنم دور موتور پايين يك مياد. اگر عجله داشته باشم و زود حركت كنم هنگام حركت عقربه دور موتور مدام بازي ميكنه ) پيشنهاد يكي از همكاران :اين بود يكي از شمع ها خراب بنظر مياد كه تعويض كنم بنده هم امرشون رو اطلاعت كردم رفتم همه شمع ها رو عوض كردم كه هيچ تاثيري نداشت استوپر هم تعويض كردم جواب نداد رفتم دياگ زدم گفتن سيلندر شماره 3 (كوئل) رو تعويض كن اونم عوض كردم متاسفانه جواب نداد حالا ميخوام دريچه سنسور گاز رو تعويض كنم ديگه هيچ فكري بنظرم نمي ياد كسي هست بتونه راهنماييم كنه ؟
    بله دوست عزیز نتیجه الکی قطعه تعویض کردن میشه همین که شما به خاطر یک ایراد که با 1000 تومن حل میشه بی دلیل نزدیک 600 هزار تومن هزینه روی دست خودت گذاشتی
    مشکل شما مربوط میشه به اورینگ حوزینگ دریچه گاز
    این مشکل را خودم هم با تندرم در حال حاضر دارم که صبح ها یا زمانی که ماشین سرد هست و شروع به حرکت می کنم موتور گاز هرز می خوره به این دلیل که از طرف همون اوریینگ موتور هوا می کشه
    تشریف می برید نمایندگی یا یک تعمیر کار با سواد می گید اوریگ حوزینگ دریچه گاز را برای شما تعویض کنه
    قیمت اوریگ 1000 تومن هست و اجرت تعویض هم هر چی کمتر بهتر
    حداکثر هم 15 دقیقه بیشتر کار نداره
    فقط حوست باشه با چسب مزدا به جون دریچه گاز نیافته و کثافت کاری راه بندازه
    ------
    پ.ن: هیچ وقت خودتون را دست تعمیرکاران ناشی نسپارید اول در مورد مشکل خودرو در اینتر نت سرچ کنید و به جمع بندی که رسیدین بعد به مکانیک بگید کدوم قسمت ها را برای شما بررسی کنه. کلا مزد میگیره که ماشین شما را تعمیر کنه وگرنه من هم می تونم مزد بگیرم و فقط شانسی قطعه تعویض کنم که خیلی هم کیف میده
    Last edited by ess_1362; 27-01-2015 at 21:25.

13. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام
    ماشین پراید کاربرات هستش این سیم کشی فن رادیاتش کلا قطعه بخوام دوباره روش رله ببندم سیمکشی رو از نو آنجام بدم کسی بلده باید چیکار کنم پایه های رله رو چطوری باید ببندم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ال90 دارم كاركردش23000 هست،جديدا ماشين هم كه گرم هست كمي سر دنده ميلرزه،دليلش چيه؟
    بعضي اوقات هم كه دنده ها را سريع پر ميكنم وسريع گاز و ول ميكنم و ميخام دنده سبك كنم،يك لرزش كوچكي حس ميكنم والبته اكثر اوقات اين حالت پيش نمياد،به چه دليله؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    ماشین پراید کاربرات هستش این سیم کشی فن رادیاتش کلا قطعه بخوام دوباره روش رله ببندم سیمکشی رو از نو آنجام بدم کسی بلده باید چیکار کنم پایه های رله رو چطوری باید ببندم؟
    دوست گرامی باید ببینید که مدار فرمان برق رو می رسونه یا نه چون اگر ان نباشه یکم کار سخت می شه
    ابتدا رله اصلی خود ماشین رو پیدا کنید و ببینید که مشکل از کجاست ایا برق به اون نمی رسه فیوز سوخته و یا رله خرابه یا سیم کشی
    بعد از درست کردن این مدار می تونید برای کارکرد بهتر با توجه به عمر و کهنگی خودرو مدار زیر رو پیاده کنید که خیالتون راحت تر بشه
    بهتره که فیوز و جا فیوزی تکی جدیدی برای جلوگیری از خطر برای مدار جدید در نظر بگیرید
    ابتدا رله جنس خوب ( نه این رله ها که در بازار فراوونه و برای بوق بدرد می خوره فقط) همراه با سیم نسوز و فیش و روکش تهیه کنید
    و یک جایی رو برای نصب اون در نزدیکی ها پیدا کنید
    بقیه مدار خیلی سادست
    با توجه به شکل روی رله پایه ها و شماره هاشون رو پیدا کنید

برای مثال در این شکل پایه های 85 و 86 مدار فرمان هستند که 85 را با بست رینگی به قطب منفی یا بدنه محکم وصل کرده و 86 را به مثبتی که از سیم کشی خودرو برای فن می آمد وصل کنید
    پایه 80 را بعد از فیوز به قطب مثبت وصل کنید مثلن یک فیوز جدید اضافه کرده یا بعد از فیوز های سیمی اصلی کنار باتری و پایه 87 را به فن وصل کنید برای قطب منفی فن از اتصال سالم و قوی استفاده کنید

17. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •