سلام.یکی دو روز پیش نسخه اینتر نت سکوریتی 9.0.0.736 دانلود و نصب کردم.اما امروز که آپدیتش کردم بعد از آپدیت شدن گزینه update کمرنگ و غیر فعال شد میخواستم ببینم این اتفاق طبیعیه؟
از ویندوز 7 استفاده میکنم.
سلام.یکی دو روز پیش نسخه اینتر نت سکوریتی 9.0.0.736 دانلود و نصب کردم.اما امروز که آپدیتش کردم بعد از آپدیت شدن گزینه update کمرنگ و غیر فعال شد میخواستم ببینم این اتفاق طبیعیه؟
از ویندوز 7 استفاده میکنم.
کلیدت بلک شده. کلید قبلی رو پاک کن و کلید فعال رو از امضای من بگیر و بهش بده.
ببینم بالاخره نسخه فاینال 2010 اومده یا نه؟؟
آره. 9.0.0.736
Last edited by omid-p30; 30-10-2009 at 17:42.
آقا یه دو سه روزی این کسپر من واسه خودش هی اسکن میکنه . این عکس رو ببینید : البته توی تنظیمات اسم این اسکن رو پیدا کردم و تیکش رو برداشتم ولی بازم هی هر موقع کامپیوترو روشن میکنم داره از صفر اسکن میکنه تا آخر هم گذاشتم بره ولی با هربار روشن کردن اسکش دوباره شروع میشه :
![]()
Start up رو اسکن میکنه که احیانا ویروس یا تروجانی یا Rootkit تو اون قسمت نره و بعدش با هر بار روشن کردن بیاد رو حافطه.
خوب خیلی طول میکشه . من احساس نمی کنم که سرعت رو پایین بیاره ولی چطور میشه که محدودش کرد
خوب خیلی طول میکشه . من احساس نمی کنم که سرعت رو پایین بیاره ولی چطور میشه که محدودش کرد
از کدوم ورژن استفاده می کنید؟
با سلام
چند روز پيش ورژن 2010 Kasper Sky Internet Security نصب و آپديت كردم ..
دو مشكل با اين نرم افزار دارم لطفن راهنماي بفرمائيد:
1- برنامه Internet DOwnload Maneger از كار افتاد ( آيكنش كنار ساعت ويندوز هست اما عملاٌ موقع دانلود كار نمي كنه ) و به محضي كه آنتي ويروس رو Pause مي كنم اون كارشون انجام مي ده و دانلودها رو مثل گذشته انجام ميده.
2- در كدام قمست از تنظيمات اين آنتي ويروس مي تونيم يك سايت خاص رو براي Add كينم كه بهش گير نده .
باتشكر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)