عجیبه من دیشب اوضام عالی بود تو 2 ماه گذشته همچین وضعیتی نداشتم هم ping کاملا منظم شده بود هم بعد از عمری یه دانلود حسابی کردم 128 مرکز 2
با احترام
تیم مدیریت انجمن
عجیبه من دیشب اوضام عالی بود تو 2 ماه گذشته همچین وضعیتی نداشتم هم ping کاملا منظم شده بود هم بعد از عمری یه دانلود حسابی کردم 128 مرکز 2
انديشه هستي يا پارس..؟
كلا الان دو هفته اي ميشه كه سرعت به طرز عجيبي پايين اومده..
شب كه ديگه به بدترين شكل ممكن ميشه..!
من به همین سرعتی که میگی راضیم!
کاشکی میگفتی کدوم مرکز هستی.
با سلام به دوستان عزیز:
دوستان یادتون نیست سال پیش چه زمانی قیمت های اندیشه افت کرد؟(همین شهریور بود؟)
با تشکر
هادی
سلام بچه ها
بدجور به دعوتنامه بالاترين احتياج دارم كسي مي تونه واسم بفرسته ،ممنون ميشم كمكم كنيد
سلام دوستم من adsl اندیشه دارم و دوستمم میخوام بیارم پیش خودم.فقط چند تا سوال:
1.دوستم پاش شکسته از خونه نمیتونه بیرون بیاد.من میتونم براش ثبت نام کنم؟
2.اگه معرفش من باشم واسه من چقدر تخفیف میخوره؟اینم بگم که سرویس 128 3gb میخواد.
3.مودم با سیمی که اندیشه داره قیمتش چنده؟اگه مودم خود اندیشه رو براش بگیرم اشکالی داره؟
4.در ضمن پول نصب هم میشه نداد؟فقط مودمو بدم کانفیگ کنن دیگه بقیه کاراشو خودم میتونم بکنم دیگه؟
Last edited by armin_punisher6; 30-08-2010 at 12:00.
1.اخرین قبض تلفن دوستت را با خودت ببر.در فرم اسم دوستت یا صاحب خط را بنویس وحرفی از دوستت نزن ویه امضا بکن.
2.در همان فرم جایی برای معرف است.از میزان تخفیف با خبر نیستم
3. قیمت مودم با سیم اندیشه 30,000تومان است ومدلش tp-link td8811است.مشکلی نیست اما قیمتش خیلی بالا است.
4.بله میتونی پول نصب ندی.فقط زمانی که یوزرنیم وپسوردش اومد بدی برای کانفیگ خودت هم میتونی راحت کانفیگ کنی.
با تشکر.
هادی
با تشکر از جوابتون.
1.اگه این مودم 30 تومانی بگیرم سرعت دانلود با یه مودم 50 تومانی فرقی نمیکنه؟
2.اگه مودم اندیشه یه زمانی خراب شه اوناهم مثل پارس وی مودمو مجانی عوض میکنن؟
از دوستان دیگه هم میخوام که شرایط تخفیف رو بگن.
من امروز رفتم اندیشه تمدید کنم گفتم تو مرکز 5 چرا اینقدر سرعت افتضاحه؟ گفت نه ما 2روزه که پهنای باند رو افزایش دادیم نباید مشکلی داشته باشی، سرعتا رفته بالا!
گفت چون شما نامحدود داری سرعتت پایینه! گفتم من که تا همین یه هفته پیش سرعتم بالا بود! دیگه جوابی نداد!
آخه سرعت دانلودم شده بود 30!!!
دیگه 512 10 گیگ گرفتم اومدم خونه! الان سرعت دانلود رو 120!
میگم اگه اون سرعت پایین فقط بخاطر نامحدود بودن سرویسم بود پس من بیخود 512 گرفتم، چون اگه 128 محدودم میگرفتم فکر کنم سرعتم همینقدر میشد!!
اصلا 512 اندیشه با 128 سرعتش فرقی میکنه یا نه؟!!!
دوستانی که تو مرکز 5 ، 128 محدود اندیشه دارن بگن سرعت دانلودشون تو روز و شب چقدره.
تا اونجایی که من شنیدم قیمت مودم توی سرعت نقشی نداره. البته مودم های adsl همگی یه سقف سرعتی دارند که شما توی خواب هم به اون سقف سرعت نمیرسی
اگر چند تا کامپیوتر تو خونه داری بهتر دقت کنی مودمی که میگیری چند پورنه هست تا بتونی به کامپیوترهای دیگت هم اینترنت بدی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)