اره دیگه !! :دّی !هلندی ها به یه چیز معروفن منظورت همونه آیا؟
نیستلروی کی مصدوم شد؟
تازه مصدوم شده !!
اره دیگه !! :دّی !هلندی ها به یه چیز معروفن منظورت همونه آیا؟
نیستلروی کی مصدوم شد؟
تازه مصدوم شده !!
بازی هم که داره شروع می شه !
به امید باخت رئال !! :دي
مسخره تر از این نمیشه!گل اونا دوبرابر گل ما می ارزید!با این شرایط نمیشه رو این بازی هم خیلی اومیدی داشت!
امیدوارم بهتر بازی کنن...
من موندم کمبود گزارشگر بود؟!کمبود کارشناس! بوده؟!
ترکیبم اینه:
...........................کاسیاس........... ..............
مارسلو.......هاینزه.................ف ابیو..........راموس
........................گاگو.................. ...............
درنته!........................گوتی....... ..................
............اشنایدر..................وان در وارت..........
.............................هیگواین....... ................
منکه فقط میتونم به تیم بخندم!
خاک تو سر همشون...دلشون خوشه بازی میکنن...بازیکنا شموشک نوشهر از اینا بهتر بازی میکنن!
آره خدایی. چند نکته باید بگم :
۱- راموس کاملا واضح بود که دلش با رئال نیست. دیگه اون تعصب رو نسبت به رئال نداره. از بازیش مشخص بود.
۲- بدترین و ضعیف ترین مدافع جهان رو رئال داره. اگه گفتین کی؟ (مشخصه دیگه هاینزه)
۳- خیلی ها میگفتن نباید رائول رو بزاره. مثلا الان که نیست خیلی بهتر شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۴- شوستر در حد رئال نیست.
۵- روبن کجا واین آقای درنته کجا !!!!!!!!!!!!!!!!!
۶- دیگه سرتونو بیشتر از این درد نمیارم ...
باز گوتی ۲ -۳ تا پاس فوق العاده داد که یکیش گل شد.معلوم نیس گوتی تو زمین داره چکار میکنه
دعا میکنم که همینطور بشه. خدایی خیلی نامردیه که هر تیمی با بارسا بازی میکنه هفته بعدش بیاد با رئااال.
خیلی نامردیییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییه
خیلی حرفات به دلم نشست....واقعا حرف دل من رو زدی....همشون رو 100000000000٪! قبول دارم....دمت گرم....آره خدایی. چند نکته باید بگم :
۱- راموس کاملا واضح بود که دلش با رئال نیست. دیگه اون تعصب رو نسبت به رئال نداره. از بازیش مشخص بود.
۲- بدترین و ضعیف ترین مدافع جهان رو رئال داره. اگه گفتین کی؟ (مشخصه دیگه هاینزه)
۳- خیلی ها میگفتن نباید رائول رو بزاره. مثلا الان که نیست خیلی بهتر شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۴- شوستر در حد رئال نیست.
۵- روبن کجا واین آقای درنته کجا !!!!!!!!!!!!!!!!!
۶- دیگه سرتونو بیشتر از این درد نمیارم ...
بخصوص اون اولی رو...حداقل تا زمانیکه این کادر مدیریت رو رئال داره،متاسفانه دل راموس با رئال نخواهد بود...
خدایا این دیگه چه بازی بود؟!
باو کنید این اولین بار تویه عمرم بود که مطمئن نبودم که دوست دارم کدوم تیم ببره!هنوزم نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت!
اما تویه یه چیز مطمئن هستم و اونم اینکه امیدوارم گونزالو دوپینگ نکرده باشه!!!: دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)