بابا به پیر به پیغمبر ps3 که وقتی بخری همون اول روش 3.56 باشه تا 6 دیگه هم نمیاد. الان بخری هر ورژنی باشه فوقش اینه که دانلود میکنی 3.56 رو و نصب می کنی روش.![]()
بابا به پیر به پیغمبر ps3 که وقتی بخری همون اول روش 3.56 باشه تا 6 دیگه هم نمیاد. الان بخری هر ورژنی باشه فوقش اینه که دانلود میکنی 3.56 رو و نصب می کنی روش.![]()
Last edited by sony_W810i; 09-03-2011 at 12:10.
جواب منم بدید اگه ممکنه.
مرسی
بعد قابلیت آپیدیت داره؟اصلا با پلی 3 چه جوری برم نت؟تنظیماتش رو بلد نیستم
ای دی اس ال دارم سیمشو وصل میکنم پشتش روشن میکنم میرم تو اینترنت که بگرده صفحه باز نمیکنه اینگار یه تنظیماتی رو باید دستکاری کرد بلدی؟
خب ميتوني 120 گيگ بگيري و move هم نخري تا ارزونتر برات تموم شه---
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
من بي سيم متصل شدم---تنظيماته خاصي هم نداشت چون همه چيش اتوماتيك بود---اما ماله تو رو نميدونم---حالا برو تو اين آدرس شايد كمكت كنه---بقيه هم بهتر از من تو اين مورد اطلاعات دارن اونا هم راهنماييت كنن حتما چيزي دستگيرت ميشه---
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by BATMAN-LOVE; 09-03-2011 at 16:04.
سلام . دوستان من فردا میخوام از بین xbox360 و ps3 یکیو بخرم . ولی هنوز مرددم که کدومو بخرم .
ps3 کپی خور باید باشه وقتی میخوام بخرم یا اینکه باید بخرم بعد کپی خورش کنم؟ ورژن فریمورش چند باید باشه؟
بازیهای کپی تو بازار پیدا میشه؟ قیمتش چنده؟
من یه move هم میخوام بگیرم قیمتش چنده و آیا با کپی خور کار میکنه؟
چه مدلی باید بگیرم؟
و یه جا رو معرفی کنید تو تهران یا کرج که مطمئن باشه برای خرید.
مرسی .
Last edited by night lord; 09-03-2011 at 16:13.
خوب این کنسول 256 مگ رم داره که برای لینوکس نه تنها کم نیست ، بلکه زیاد هم هست !
ولی در مورد اینکه دایرکتوری Swap اش کوچیکه چیزی نمیدونستم . Swap باید حد اقل نصف RAM باشه - یعنی همین قدر هم اختصاص نمیده ؟![]()
بايد ببيني بيشتر بازيهاي كدوم كنسول برات مهمتره!!!مغازه دار معمولا كپي خور ميكنن---ورژن فرقي نداره چون اگر هم قديمي باشه خودشون برات آپديت ميكنن به 3.55
مدلاش فرقي نداره فقط هاردشون زياد و كم داره---ميتوني از رايان صبا بگيري گرونتر از جاهاي ديگست اما آكبنده---بعد اينكه نميدونم اونجا كپي خور ميكنه يا نه---اما توي توپخونه خيلي جاها كپي ميكنن---در مورد محل خريد بقيه ميتونن خوب راهنماييت كنن---اين نظر من بود
ميدوني من چي فكر ميكنم---به نظر من همونطور كه الان پي سي نميتونه بازيهاي ps3 رو اجرا كنه و كم مياره---بنابراين كنسول هم نميتونه راحت برنامه هاي پي سي رو اجرا كنه---شايد هر كدوم كاره بخصوصي رو بايد انجام بدن!!!
راستش PC کم نمیاره ، دلیل اینکه مثلا سر بازی ها میبینید افتضاح هستش اول از همه اینه که شبیه ساز انحصاری نیست و یک عده نشستند شبیه ساز رو نوشتند .
دوم اینکه کنسول فقط باید بازی رو اجرا کنه و وقتی هم که بازی اجرا میشه ترد فرمور فریز میکنه و منابع آزاد میشند ولی PC همزمان داره کلی از منابعش رو صرف سیستم عامل میکنه ، در عین حال سخت افزار کنسول رو شبیه سازی میکنه (در صورتی که توی کنسول این عمل شبیه سازی نمیشه) و باید هزار تا کار دیگه هم همزمان انجام بده ، مثل نرم افزار هایی که در بک گراند در حال اجرا هستند مثل آنتی ویروس و یا سرویس هایی مثل بنجور و ...
همه اینها رو حذف کنی و کل منابع یک PC رو بدی به بازی یک کنسولی مثل PS3 بازی روی دور تند اجرا میشه ، تند تر از حد معمولش
شما اگر نگاه کنید همیشه سخت افزار کنسول از یک PC تقریبا معمولی ضعیف تر بوده - دلیلش هم سادست - کنسول فقط برای یک کار ساخته شده ولی PC این طوری نیست .
در کل من بر این باورم PC برای بازی کردن ساخته نشده ، شما وقتی همین PC ها رو با هم کلاستر میکنید یک ابر رایانه دارید و با همین PC ها بازی های کنسول ها رو میسازید و باز با همین PC ها هزار تا کار دیگه میکنید که بازی کردن پیش پا افتاده ترین کاریه که میشه باهاشون انجام داد و سواد خاصی هم نمیخواد
و به نظر من هیچوقت تجربه بازی با کنسول رو نمیشه با PC داشت ، اول و آخر PC یک چیز خشک و منطقی هست و به درد سرگرمی نمیخوره ولی برای سرگرمی تولید کردن چیز خوبیه .
RAM 256 کم هست. مثلاً شما الان بخوای Ubuntu رو PC نصب کنی حداقل RAM 512 می خواد. به هر حال حتی اگه کم هم نباشه زیاد هم نیست.
SWAP Drive هم اگه شما RAM سیستمت بالا باشه مثلاً 2GB اگه 100 مگ هم بسازی کافیه چون در واقع اصلاً استفاده نمیشه این SWAP به دلیل بالا بودن RAM. چون SWAP مثل Virtual memory توی ویندوز، کارش اینه که کمبود فضای RAM رو با یک مقدار از فضای Hard Disk جبران کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)