ایشون مدل ELITE رو داشتن
البته ربطی به مدل ها نداره چون سخت افزار هر 3 مدل یکی هست
ایشون مدل ELITE رو داشتن
البته ربطی به مدل ها نداره چون سخت افزار هر 3 مدل یکی هست
سلام دوستان ما که به سلامتی فالکونرو سه چراغ کردیم رفت خونه بخت..برادرا کسی امار خرابی با برد جاسپر تا الان داره؟؟؟جایی مثل یه سایت جهانی مربوط به امار خرابی سراغ دارید؟؟در ضمن من گله ای از بعضی از بچهای این فروم دارم خودشونم میدونن
اینکه چرا این فالکونو اینقدر بی عیب و نقص معرفی میکنن خداییش من با روزی کمتر از دو ساعت بازی بعد 9 ماه 3 چراغ شدم
..من واقا تعجب کردم که چرا این دستگاه اینجوریه وقتی بازش کردم هدسینکو که برداشتم دستمو گزاشتم رو gpu باورتون نمیشه در عرض 3 ثانیه دماش به بالاتر از 70-80 درجه رسید
وجدانن اتوی لباس مهربونتر از این gpu لعنتی بود
...من میگم دوستان این فروم امار خربیهای فالکونم ذکر کنن ..یکی از افراد این فروم میگه روزی 7-8 ساعت یکریز پاشه من که باورم نمیشه با اون حرارتی که از فالکون دیدم داستگاه ای اقا اخم نکنه؟؟من فقط حرفم اینه که دوستان عزیز واقا مطلع باشن که این xbox360 عزیز کنسول خیلی سوسول و حساس تشریف دارن و باید هر لحظه منتظر چراغ قرمز باشند و بشدت روشهای cooling رو رعایت کنن بخصوص 12 ولت کردن واقن تاثیر داره وگرنه فالکون هم بالاخره 3 چراغ میشه چون gpu فالکون همون gpu اولیه یعنی مدلهایی مثل core میباشند ممنون ..موفق باشید
بخدا مال من ارکد falcone روزی 7 تا 8 ساعت هم با xbox بازی کردم اما آخش در نیومده. باور نمیکنی از بچه هایی که live بازی میکنن بپرس ببین من چند ساعت شب ها بازی میکنیم. my gamertag: mpkiller 2شما و اقا محمد تنها کسانی بودید که fALCON داشتید و دچار این مشکل شدید تو کسانی که من میشتاسم
که اون هم نمیدونم واقعا علت چی بوده
شاید دستگاهتون از اون اول مورد دار بوده
به قول pedram_sad احتمالا مال تو از اول مشکل داشته....... چه میدونم ولا.... . چیزی که از مرز ما رد شد و وارد کشور شد دیگه نمیشه روش حساب کرد![]()
با سلام يه سوال دارم ميگم مثلن اگه ما يه xbox360و يك ps3رو به يك تلويزيون خيلي معمولي وصل كنيم (مثلن يه تلويزيون پارس 21 اينچ) اونموقع كيفيت تصوير و گرافيك به صورت كلي با كدوم دستگاه بالاتره؟ آخه دوستم ps3خريده ولي بازيkillzone2رو تلويزيونشون كه معموليه كيفيت خيلي خوبي نداره! حالا بهش گفتن xbox360با تلويزيونش كيفيت بهتري داره ؟خواهشن راهنمايي كنين؟
هیچ فرقی ندارند هر دوتاشون کیفیت خوبی روی تلویزیونهای معمولی ندارند. اگر کیفیت میخوای باید بری hdtv بگیری.
بازی های ps3 بدون LCD TV اصلا کیفیت ندارن ! البته اگر Full HD باشه که چه بهتر !
دقیقا رو TV های معمولی با اون 3 تا فیش رنگی کیفیت ps2 رو به شما میده !
ولی من خودم قبلا با X360 رو Component ازی میکردم خوب بود !
ولی ps3 بهتره LCD TV FULL HD داشته باشین !
شما دیگه خیلی بد شانسی : دیاینکه چرا این فالکونو اینقدر بی عیب و نقص معرفی میکنن خداییش من با روزی کمتر از دو ساعت بازی بعد 9 ماه 3 چراغ شدم
من XBOX360 ام با بردهای قدیمی 1 سالو نیم برام کار کرد با روزی 7 8 ساعت : دی
Last edited by resident_evil; 08-05-2009 at 17:18.
با عرض معذرت اگه دوستي حدود قيمتاي hdtvرو مال سوني و سامسونگ در اينچهاي مختلف ميدونه بگه؟
این جا کمکت میکنن دوست عزیز...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول شما واقا پدرام شاید کنسولم از اول ایراد داشت؟؟چون روزی که خواستم بخرم رفتم next gen (خراب بشه انشاالاه)گفت تموم کردم فردا بیاین چون من از کرج اومده بودم حال نداشتم دوباره برگردم خیلی اصرار کردم که همون روز تهیه کنن خلاصه نمیدونم یارو عینکیه کجا زنگ زد بعد گفت شانس اوردین تو انبار بود بعد یه جوون 14-15 ساله بعد 20 دقیقه اورد ولی عجیبه اگه دستگاه عیب دارم بود بعد 1-2 ماه نشون میداد نه 9 ماه خلاصه فقط دلم برا اون 450 تومن میسوزه که به باد رفت
دوستان اگه من بخوام کنسولم که فوت کرده رو رد کنم کجا ردش کنم؟؟با چه قیمتی؟؟در ضمن کنسولم ارکید بوده ممنون میشم
Last edited by amaranth_silent; 08-05-2009 at 18:53.
یا پیغمبر !!!!
450 تومن پول ارکید دادی.واقعا درکت میکنم.
نمیشه گفت کجا بهتر میخره باید یکم پرسو جو کنی ببینی وضعیت چطوره.
فکر کنم اگه دستگاهتو به قطعات کوچکتری تقسیم کنی بهتره.چون مثلا ممکنه خود دستگاهتو بخرن 50 تومن ولی تو فقط میتونی 20 الی 25 تومن قاب دستگاه رو بفروشی
سلام دوباره میشه چندتا بازی مثل call of duty معرفی کنید فقط تیریپ فضایی نباشه اول شخص باشه چه بهتر
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)