تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 605 از 616 اولاول ... 105505555595601602603604605606607608609615 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,041 به 6,050 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

آخر فروم باز sis72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان جسارتا یه سوال داشتم

من در مقطع کارشناسی هستم و سال بعد لیسانس میگیرم.قصد دارم سال بعد واسه کنکور سراسری بخونم.

من بعده اینکه لیسانس گرفتم میتونم دوباره به یه دانشگاه برم و از این دانشگاه الانم انصراف بدم .یعنی دوباره میتونم معافیت تحصیلی

بگیرم؟

در صورت گرفتن مدرک لیسانس چطور؟
    میشه یه کوچولو در این مورد واسم توضیح بدید و خودتون یه راهکاریو بهم پیشنهاد بیدید..ممنون میشم .

با تشکر از پاسخگوییتون دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام دوستان طرح گواهینامه بدون پایان خدمت شورای نگهبان هم تایید کرده الان اجرایی شده؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان طرح گواهینامه بدون پایان خدمت شورای نگهبان هم تایید کرده الان اجرایی شده؟

تا ۱۰ روز پیش که من اقدام کردم خیر

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان.
    یکی از دوستان بنده در تاریخ 31 خرداد 94 فارغ التحصیل شده از مقطع کارشناسی (پیوسته) و اردیبهشت سال 95 یعنی امسال کنکور کارشناسی ارشد داده و رتبه ی دورقمی هم اورده در رشته خودش.
    الان ایشون تاریخ یکسالی که بعد از فارغ التحصیلی مهلت داره تا 31 خرداد 1395 بود یا 31 شهریور 95؟ منظور از یک سال فرصت دارن یعنی سال تحصیلی منظورشونه که همون 31 شهریور میشه؟
    اگر تاریخ 31 خرداد 95 مهلتشون بود که الان جزو غایبین محسوب میشه.اگر هم تا 31 شهریور باشه که پس مشکلی نداره از بابت مشمول و غیبت خوردن.

چون نظام وظیفه شهر خودش (شهرستان) که رفته گفتند شما تاریخ یکسال مهلتت همون31 خرداد 95 میشه چون شما 31 خرداد 94 فار غالتحصیل شدید و یکسالتون تموم شد و الان جزو غایبین محسوب میشید.این دوستمون دفترچه پست نکرده چون طبق نظر خودش تا اخر شهریور مهلت داره.و همچنین مسئولین نظام وظیفه همون شهرستان خودش گفتند در ادامه که اون که تا 31 شهریور مهلت داره برای دیپلمه هاست که کنکور کارشناسی میخوان بدن نه مقاطع بالاتر مثل کارشناسی ارشد و ...

اما از طرف دیگه یکی از اشناهای ایشون رئیس نظام وظیفه یه شهرستان دیگست.با ایشون صحبت کرده ایشون فرمودند که منظور از یکسال همون یکسال تحصیلیه و ایشون تا 31 شهریور مهلت داره و حتی گفته الان ایین نامه جلوشونه و نوشته یکسال تحصیلی برای مقاطع دیپلم و پیش دانشگاهی و مقاطع دانشگاهی که یعنی منظورشون برای همه ی مقاطع تحصیلی چه دیپلم چه دانشگاهی و فرمودند شما غیبت ندارید.اما نظام وظیفه شهر خودش گفتند نه اون برای دیپلم هاست و شما چون از مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شدید تا همون31 خرداد 95 فرصت داشتید و الان غایب محسوب میشید و دیگه دانشگاه نمیتونید برای مقطع ارشد ثبت نام کنید!!!
    همون اشناشون گفتند که شما برید همون نظام وظیفه شهر خودتون و پیش مسئولش برای بنده زنگ بزنید بنده ایشون رو توجیه کنم که شما غایب نیستید و تا 31 شهریور معافیت دارید.

بنده خدا گیج شده.حالا نمیدونم اطلاعات مسئولین نظام وظیفه شهرستان خودش کم بوده و اپدیت نبوده یا چیز دیگه نمیدونم.

بعد ایشون جواب کنکورش 22 خرداد اومده و قبول شده یعنی قبل از 31 خرداد که مجاز شدند برای انتخاب رشته.

ممنون میشم در این مورد راهنمایی بفرمایید حرف کدوم درسته.اگر نیاز هست ایشون رجوع کنن به نظام وظیفه تهران.ممنون میشم از لطفتون.

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من از یه اموزشگاه رانندگی پرسیدم گفتن شوارای نگهبان تصویب کرده ولی هنوز به ما ابلاغ نشده.از شهریور اجرایی میشه

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hosseinspell's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Maku

14 سوالی درمورد انصراف از دانشگاه و کنکور مجدد و مشکلات نظام وظیفه

سلام
    من یه سال پشت کنکور موندم که بازم رتبه دل خواهمو نیووردم میخواستم برم دانشگاه آزاد بعد انصراف بدم بیام کنکور مجدد بدم
    تکنیک های لازم برای فرار از نظام وظیفه چیه؟ با چه شرایطی میتونم این کارو انجام بدم؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

وقتی دانشگاه قبول میشی و انصراف میدی تا یک سال مهلت داری دوباره رشته جدید بخونی یا اینکه دفترچه رو بفرستی.
    اصلی ترین تکنیک لازم اینه اگه تجربی هستی همین امسال با همون رتبه ای که آوردی بری دانشگاه چون با این وضعیت هجوم همه رتبه های برتر رشته ریاضی و مهندسان فارغ التحصیل و دانشجوهای مهندسی به سمت رشته تجربی، قبولی برای بقیه داره خیلی سخت میشه

8. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Maku

پيش فرض

این فقط یه مورد بوده که مهندس اومده پزشکی بخونه با اطلاعات محدودی که دارم نباید بهش بگیم هجوم

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Maku

پيش فرض

میتونم همون ترم اول انصراف بدم؟

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Maku

پيش فرض

​میتونم همون ترم اول انصراف بدم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •