ولی من فکر میکنم در وصف معشوق خودش یا انسان عادی نیست چون خیلی زیاده براش
من تصور میکنم در وصف خداوند متعال که همه هستی در دستانش هست سروده یا در وصف امام زمان یا یکی از ائمه مثلا امام علی (ع)
ولی من فکر میکنم در وصف معشوق خودش یا انسان عادی نیست چون خیلی زیاده براش
من تصور میکنم در وصف خداوند متعال که همه هستی در دستانش هست سروده یا در وصف امام زمان یا یکی از ائمه مثلا امام علی (ع)
منم همین فکر رو دارم![]()
کلا سیستم تفکری دوستان سیستم همون مولفین کتابهای درسیه ماشالا!
امام زمان و امام علی و خدا و فلان...
نه عزیزانم اگه خیلی میخاین مذهبیش کنین میتونین بگین در وصف خداوند بود
و البته حقیقت هم اینه که این اشعار رو هیچوقت واسه کسی جز معشوقشون نمیگفتن و نمیگن
صد رحمت و صد افرین بر دست و بر بازوی او
کجای شعرها عاشق بازوی معشوق هستند؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بمیرم تا تو چشم تر نبینی...
شرار آه پر آذر نبینی...
چنان از آتش عشقت بسوزم،
که از من رنگ خاکستر نبینی...!!!
نگار تازه خیز من... کجایی آی کجایی؟
به چشمان سرمه ریز من... کجایی آی ...
(چاووشی عزیز ... چه کلام جاودانه ای را به آهنگ در آوردی و با طنین صدای نابت چه جاودانه تر کردی)
مصاحبه جديد كوشان حداد با موسيقي پارس
خواننده ای نیست که به اندازه ی محسن چاوشی خوب بخواند
ستمگر را بيشتر از بقيه قطعات دوست دارم
تمجيد دكتر محمد اصفهاني از آلبوم و موسيقي محسن چاوشي
در ضمن این روزها با بعضی از تراک های آلبوم جدید آقای محسن چاوشی (بنام : من خود آن سیزدهم) ؛ ارتباط احساسی دارم و خیلی خوشحالم که او سراغ این شعرهای درجه یک رفته ... به خودش و همکارانش بخاطر جسارت و نوگرایی و زحماتشان تبریک می گویم .
تنظیم های خوب ؛ ملودی های معقول و فضای امیدوارکننده ی این آلبوم خیلی خوشحالم کرد ؛ خانمها و آقایان معترض که مرتب می گویند صدای چاوشی صدای چاوشی.... دقت کنند که صدای محسن چاوشی را باید از منظر بدعت در نحوه ی بیان مطالب و احساسات گوش کرد ! شما در صدای او اگر دنبال وسعت و تحریر و ادوات و ... اینگونه معیارها هستید در اشتباهید این را عرض کردم چون خیلی از کسانی که نمی توانند با این صدا ارتباط برقرار کنند مرتب به من می گویند که چرا از خواندن او دفاع می کنم؟!
چاوشی یک طعم خاصی است که ممکن است همه بصورت فراگیرخوششان نیاید ولی یک عده هم خیلی دوست دارند مهم این است که در آثارش حرفهای خوبی بزند که دارد میزند پس باید حمایت شود تا بیشتر با او ارتباط برقرار کنند.
من هم نظرم این هست که این شعر اصلا ربطی به موارد معنوی و دینی که شما ذکر کردید نمیشه
اولا اینکه شما شعر کامل این مورد رو اگه سرچ بزنید و ببینید متوجه میشید که فقط کلمه "دست و بازو " هست که به علی میخوره نه چیز دیگه ای از شعر نیست که این مفهوم رو صریح برسونه
محتوای مخفی: متن کامل شعر
دوم اینکه مولوی از اهل سنت بوده و میانه خوبی با امامان شیعه نداشته و یه جاهایی هم طرفداری امویان رو کرده . یه سرچی بزنید . از جمله
( البت اختلاف نظر در این مورد زیاده )
نظر من در مورد خداست نه حضرت علی
مطمینا واسه معشوق دنیایی نخونده
جان ملک سجده کند آن را که حق را خاک شد
Last edited by Kurosh; 11-04-2013 at 22:47. دليل: ادغام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)