ممنون. ولی در کل گوشی داغونیه.. نه؟ بین هنگاش من با گوشی کار میکنم d:
میخوام بفروشم 5800 بگیرم. نظرتون چیه؟
ممنون.
ممنون. ولی در کل گوشی داغونیه.. نه؟ بین هنگاش من با گوشی کار میکنم d:
میخوام بفروشم 5800 بگیرم. نظرتون چیه؟
ممنون.
هر جور دوست داري ولي گوشي من هنگ نميكنه اصلا....
شما آپديت نكردي حتما گوشي رو...
من كه از گوشيم راضيم و حالا حالا ها تا يه چيز واقعا توپ چشم رو نگيره نميرم چيز ديگه بگيرم.
موفق باشي.
5800 آخر گوشيه ، اصلا قابل مقايسه با p990 نيست
من جاي تو بودم همين امروز ميرفتم ميگرفتم ، ولي بديش اينه كه همه شو چين ميزنه ، هر كي ميگه چين نيست دروغ گفته
ولي درجه 1 چين
چین آشغالاشو میده ما، خوباشو میده اروپا.!
تازه نوکیا هم که هست دیگهچی میشه!!!
از هرچی سونی بود با این گوشی حالم بهم خورد.
ببینیم 5800 چطوره. ای ههفته یا هفته بعد میگیرمش. حدود 370 هست.
با سپاس.
بای
370 زياده ، هفته قبل يكي از دوستان گرفت 355
نوكيا هم به دليل اينكه طرفدار رژيم صهيونيستي هست گارانتي نميشه ( آخه چه ربطي داره؟؟)
سلام دوستان کسی آی سی فلش p990 سراغ داره ؟؟؟![]()
از هرچی سونی بود با این گوشی حالم بهم خورد.همونطور که مجید گفت آپدیت کنی عمرا هنگ نمیکنه ... ضمنا گوشی به این خوبیولی در کل گوشی داغونیه.. نه؟ بین هنگاش من با گوشی کار میکنم
من از se زیاد خوشم نمیومد ولی با این گوشی و چند تا مدل بعدیش نظرم عوض شد
این ای سی فلشی که شما میگید فکر کنم تعمیر کارا دارن درضمن این ای سی مهمترین ای سی تو گوشی یعنی اگه خراب بشه گوشی جاش تو سطل اشغال می خواهید چی کارسلام دوستان کسی آی سی فلش p990 سراغ داره ؟؟؟![]()
چون رمش گوشی کم هست اگه برنامه ها رو نبندید خیلی راحت هنگ میکنه ولی اگه ببندید خیلی کم پیش میاد که هنگ کنههمونطور که مجید گفت آپدیت کنی عمرا هنگ نمیکنه ... ضمنا گوشی به این خوبی
ولی من از وقتی که فیلیپ انداختم روش خیلی گوشی باحالی شده ولی قبل فیلیپ می خواستم بفروشمش ولی الان نه
اقا یه سوال
نمیدونم چرا بعضی وقت ها که می خوام از کسی با بلوتوس یه فایلی رو بگیرم نمیگیره یعنی تو گوشی طرف نشون میده که داره سند میشه ولی تو گوشی خودم هیچ اتفاقی نمیفته بلد گوشی رو ریست کنم تا بگیره کسی میدونه مشکل کجاست
Last edited by vahidsport; 10-04-2009 at 11:18.
سلام . .همونطور که مجید گفت آپدیت کنی عمرا هنگ نمیکنه ... ضمنا گوشی به این خوبی
من از se زیاد خوشم نمیومد ولی با این گوشی و چند تا مدل بعدیش نظرم عوض شد
گوشی p990 من اصلا هنگ نمیکنه . .
با اینکه آپدیت هم نکردم .
من گوشیم رو دست دوم برج 11 سال 87 گرفتم . . 190 هزار تومان . . ( خیلی تمیز ) باتریش هم 3 تا 4 روز نگه میداره . .
بای
من اهله بابلم گوشیم بعد از آپدیت با اینترنت تا قسمت درخواست پسورد میره با زدن پسوورد دیگه توش نمیره بردم پیشه تعمیرکار میگه اید آی سی فلشش عوض بشه تورو خدا کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)