مپ های AI Plus رو از اینجا دانلود کنین. توجه داشته باشید که مپ های 6.61 AI هنوز رسمی نیستن و باگ زیاد دارن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مپ های AI Plus رو از اینجا دانلود کنین. توجه داشته باشید که مپ های 6.61 AI هنوز رسمی نیستن و باگ زیاد دارن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by saeidviolonist; 03-08-2009 at 01:53.
این link بازی دیشب :
این بازی رو بنده با ping 370 و delay 1 sec norm و lag بازی کردم ... + اینکه سیستمم ویروسیه و auto alt+tab میکنه هر 5 minکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فک میکنم به اندازه کافی بازیم برای این دوستا ثابت شد ...
فعلا
والبته اينم Last replay
و اينم بگم تو خوب بودن بازي شما شكي نيستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو که متاسفانه دیگه Pingم رفته بود سمته 1000 !!!
وسطشم گفتم از بچه های YMN واسه cw درخواست داد ...
ضمنا دوستان شما مثل 4ten شک داشتن
فعلا
سلام ریپلی اولی رو دیدم...بازی جالبی بود ..
1.مرغ هوایی دیگه چه صیغه ای هستمنظور همون پرنده هست دیگه
2. مثل اینکه مشکل نخریدن wards یه مشکل جهانیهست آخه بچه های کلن ما ( هویج های وحشی) هم هر وقت میگم بخرید کلی نق و پق می کنند
..طرف لیچ هستش ها ولی کلی باید کل کل کنم باهاش تا wardsبخره !!!!
3. کلا من هر وقت حریفم هیروی اینتلجنس زیاد داره ( مثلا مثل شما 4 تا ) سعی می کنم هیروی دارای سایلنس مثل death prophet و یا puke وردارم که البته فکر کنم خوراک این بازی بود..البته این نظر من نوب هستشکه البته اهمیتی هم نداره !!!
4. شما ها چه جوری هم بازی می کردین و هم این همه حرف می زدین !!!من وقتی می خوام یه چیزی تایپ کنم کلی باید تمرکز کنم و هیرو رو ببرم کنار و بدش شروع به تایپ کردن کنم ولی شماها همین طوری فرت و فرت داشتین چیزی تایپ می کردین !!!! بابا سرعت تایپ
5. بابا دفعه بد می خواین قرار بازی بذارین لا اقل از 2-3 روز قبل اینجا قرار بذارین تا منم بتونم بیام ببینم
عزیز این تیم من نبود ! 1 نفر رفیقم بود فقط که اونم حتی هم شهریم هم نیست ! اونم num1 the lux بود که بقیه رفیقاشو آورد اینطوری شد ...
بچه ها با حال بود
ولی به نظرم دست دوم قشنگتر بود. pick هیروها قشنگتر بود مخصوصا viper
خیلی رو اعصابه
دمتون گرم
من فکر کردم میخوایدتک به تک بزنید
Last edited by deltax; 03-08-2009 at 15:51.
اول اينكه نيمدونم با اون پينگ چطوري ميخاستي يه cw ديگه بزني
دوم اينكه وقتي به 4ten گفتم باهاتون cw داريم اول اسم شمارو گفتم و گفت كه اره بازيشون خوبه
اون كل كل براي 1V1 بود كه گفتين هر هيرويي كه بگي و ...
در كل اميد به cw هاي ديگه
ping من توی ایران اینطوری میشه .... چون isp من سرویسشو از eu تامین میکنه .... توی eu مشکلی نداشتم و بازی کردم ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)