تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 604 از 604 اولاول ... 104504554594600601602603604
نمايش نتايج 6,031 به 6,033 از 6033

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من واقعیتش نفهمیدم یه مقداری گیج شدم خوندم اول متنون رو ببخشید .
    یعنی چی مودم خالی فیبرنوری
    منظور من بجای خریدن یه مودم روتر ONT کامل یه دیواس ساده PON مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تی پی لینک و هواوی هم باید داشته باشه.. البته فرضی این مدلها یکی XPON هست که تا 10 گیگابیت میده زیادی هست برای ایران و یکی هم 2.5 گیگابیت منظور یه چیزی مثل اینا فقط برای بریج شدن به روتر که هزینه رو کم کنه. یک گیگابیت باشه کفایت میکنه. و اینکه می خواستم بدونم اینجا هست اصلا و اگه موجود باشه قیمت بصرفه هست ؟
    SFP هم که گفتید دقیقا دنبالش بودم خیلی عالی میشه با اون راه بیوفته نت گیت که دیواس برای pfsense می سازه اکثر مدلهاش SFP خور هست ولی هم گرون هست و هم تو نت چک کردم هر ISP ورودی فیبر رو بدی به SFP کار نمی کنه یا باید تغییرات بدن یه سری ویدئو یوتوب هست که روی دیواسی که ساختن کارت فیبر و SFP گذاشتن روی pfsene و کار میکنه عالی. توی ایران بخوای این رو تست کنی آخرش بخوری تو دیوار ISP، کلی هزینه رو دستت می مونه. یه زمان بریج ساده رو جلوش رو بسته بودن نمی شد بریج کنی به روتر.
    Last edited by blackbird; ديروز at 11:52.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

منظور من بجای خریدن یه مودم روتر ONT کامل یه دیواس ساده PON مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تی پی لینک و هواوی هم باید داشته باشه.. البته فرضی این مدلها یکی XPON هست که تا 10 گیگابیت میده زیادی هست برای ایران و یکی هم 2.5 گیگابیت منظور یه چیزی مثل اینا فقط برای بریج شدن به روتر که هزینه رو کم کنه. یک گیگابیت باشه کفایت میکنه. و اینکه می خواستم بدونم اینجا هست اصلا و اگه موجود باشه قیمت بصرفه هست ؟
    SFP هم که گفتید دقیقا دنبالش بودم خیلی عالی میشه با اون راه بیوفته نت گیت که دیواس برای pfsense می سازه اکثر مدلهاش SFP خور هست ولی هم گرون هست و هم تو نت چک کردم هر ISP ورودی فیبر رو بدی به SFP کار نمی کنه یا باید تغییرات بدن یه سری ویدئو یوتوب هست که روی دیواسی که ساختن کارت فیبر و SFP گذاشتن روی pfsene و کار میکنه عالی. توی ایران بخوای این رو تست کنی آخرش بخوری تو دیوار ISP، کلی هزینه رو دستت می مونه. یه زمان بریج ساده رو جلوش رو بسته بودن نمی شد بریج کنی به روتر.
    اره هستش دیگه من الان همین مدل hg8240h ک گفتم هواویشه ی مدل دیگ تک پورت گیگ داره اینها بدون وایفعایه معادل همین تیپی لینکه

ن شما اگ واقعا هزینه اشو داشته باشید مشکلی نیست مشکل هزینه اشه

این sfp ها گرما تولید میکنن زیاد اعتبار بهشون نیست این رو هم گفته باشم هیت سینک نیازن یا باید روتر میکروتیکی چیزی جفتجور کنی بکنید توش

والا هستش هم هواویش هست ک هک شده اس و openwrt خورده میشه سریالش کاملا تغیر بکنه

اصل سریال هست بشه سریال هواو خوروند بهش و هماهنگ باشه که هست تو سایت های چینی

میشه حتی جای میکروتیک کردش تو ی پی سی های x86 یا حتی برد های مثل بانانا پای و ازشون باز خروجی sfp گرفت یا لن 2.5 گیگ .

مخابرات بالاترین حالت سرعتش بالای 1050 نمیره

شاتل باشه یا اسیاتک امکانش هست به همین عدد های 2.200 2300 رسید

ک خیلی عدد وحشتناک خوبی هست

pfsense بدرد ایرانی نمیخوره خوبه ها ولی سخت هست از طرفی هم انجمن سختی داره شما با خرید یه x86 بیلدش میتونید میکروتیک کرکی بریزید تموم .

یا حتی opnewrt

همه اینهارو رو هم proxmox داشته باشید .

3. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

کدوم مودم ??
    شاتل خودش مودم میده از همون مودم استفاده کن ممکنه اصلا زایکسل نباشه HSGQ باشه ها تحت برند خودش میفروشه
    حالا اگ گفته زایکسل میدن
    همون مودم خودشون رو استفاده کن یا از مودم زایکسلی ک تو دیجی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یااا پولشو داری توانشو داری میتوانی مدلی ک دقیق میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت سفارش بزن بیارن برات ک عشق میکنی 2.5 گیگ اینترنت داری اون موقع با شاتل vdsl و adsl اشم میتونی به عنوان بک اپ داشته باشی openwrt خوره خلاصه
    شاتل بی دروپیکر نیست تجهیزات مورد استفاده خودشون و اینک به کاربر

زیاد هم پیگیر مودم و ... نباشید ک کدوم بهتره یا ...
    همشون سرعت گیگ رو میدن

جفت مدل ها hsgq زایکسل در کل از تیپی لینک بهتره

بازم خدت میدانی .

و اگه منظورت اینکه تی پی لینک رو میتونی استفاده بکنی دروغ نگم با احترام نمیدونم
    توی تی پی مد حالت های
    -Normal mode-Mode H- Mode Z- Mode F-Mode X-Mode HH
    که H میشه مد هواوی و سریال هواوی میتونی بدی بهش ک بتونن مخابرات ریجستر بکنه رو OLT اشون و کلا با هواوی سازگاره ایرانسل باشه مخابرات یا اسیاتک و مبین نت و فناپ و بقیه ...

حالا Z نمیدونم میشه ZTE یا زایکسل

یا F میشه فایبر هوم

یا مثلا X میشه چی باید ولی خب ساپورت کنه مطمعنا یکی از اینهاس
    این مودمی که معرفی کردی ( HG8240H ) منظورم بود

مدلی که بهم پشنهاد دادن هم 410 ac بود

زیاد نمیخوام هزینه کنم چون فقط شبا که فرصت کردم بتونم یه گیم بدون پکت لاست و پینگ پایین رو داشته باشم
    همین، من از فیبر فقط همینو میخوام بقیه ش دیگه اضافه کاریه بنظرم
    Last edited by Abolfazl-Star; ديروز at 20:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

1. bagbagoo

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •