تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 604 از 752 اولاول ... 104504554594600601602603604605606607608614654704 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,031 به 6,040 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه h.khafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چونکه ها فای من، تا اونجا که یادم بود نیازش به آمپلی، خیلی بیشتر از نیاز gr07 به آمپلی بود.

من یک مروری کردم دوباره، مثل اینکه مقداری توی فرکانسهای بالا سوت سوت داره؛ ولی بازم عالیه

در مورد نیاز به آمپلی بودنش هم، اندکی سرچ کردم و ...

head-fi.org/t/588265/need-help-finding-a-portable-amp-for-vsonic-gr07-and-soundmagic-pl50

head-fi.org/t/575992/vsonic-gr07-fischeraudio-dba02-brainwavz-b2-hifiman-re262-or-any-other-below-u-s200-which-doesn-t-need-an-amp

head-fi.org/t/552132/vsonic-gr07-impressions-appreciation-thread/1155

محتوای مخفی: در مورد امپدانس و حساسیت و رابطۀ 

در مورد امپدانس و حساسیت و رابطۀ این دوتا، این چند تا پست رو دقیق بخون، خیلی مفیده:

head-fi.org/t/495516/akg-k601-question/15

من تا حالا 4 بار خوندمش؛ بازم خواهم خوندش.
    سلام ، نبودم چند روز...والا زبانم انقد خوب نیست ک متن علمی رو بتونمم بفهمم ولی سعی میکنم بخونمش

به هر حال اگر خودتون نتیجه ای گرفتید بگید ممنون میشم...

2. این کاربر از h.khafan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام ، نبودم چند روز...والا زبانم انقد خوب نیست ک متن علمی رو بتونمم بفهمم ولی سعی میکنم بخونمش

به هر حال اگر خودتون نتیجه ای گرفتید بگید ممنون میشم...
    اون لینک اولیا که گذاشتم، تا اونجا که یادمه صحبتشون این بود که به آمپ نیاز نداره؛ هرچند من خودم دقیق نخوندمشون و کلاً فکر کنم 15 دقیقه وقت گذاشتم روشون.

اون لینک آخری که گذاشتم در مورد امپدانس و ...
    گفتم اگر بخونی چیزهای خوبی دستگیرت میشه، البته برای خود من سوال های دیگه ایی رو پیش آورد که خیلی دوست دارم، آقا رضا یکسری، کامل توضیحاتی رو بدن در مورد یکسری مطالب
    مهمترین جمله هایی که متوجه شدم و تا اونجا که یادمه اینجا مینوسم:
    که اینجا اشاره کرده بودم البته:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1-آمپلی فایر هدفون رو از طریق ولتاژ درایو می کنه (البته در اکثر موارد) و در اصل مثل اینکه ولتاژ از طریق آمپلی تعیین میشه، از اونور امپدانس هدفون هم که فرض کنیم ثابت و مشخصه، از قانون اهم V=IR شدت جریان مورد نظر محاسبه میشه؛ ولی از اونجایی که پلیر های پرتابل مشکل اساسی در ایجاد جریان دارن، هرچه جریان بیشتر مورد نیاز باشه، درایو کردن هدفون سخت تر میشه. حالا از اونجایی که جریان با مقاومت رابطۀ عکس داره، نتیجه این میشه که هدفونی که امپدانس کمتری داره (در مقایسه با زمانی که امپدانس بیشتری داره) به جریان بیشتری نیاز داره و در نتیجه سخت تر درایو میشه ( ولی این به هیچ وجه همۀ ماجرا نیست، این فقط یک نکته در کنار نکته های دیگه ایی هست که باید دیده بشه.)
    2- از رابطۀ P=V^2/R میشه دید، که هرچقدر امپدانس بیشتر باشه، توان خروجی (که توی مبحث هدفون در حد میلی وات هستش) آمپ کاهش پیدا می کنه؛ پس اگر حساسیت رو مثلاً 100 دسیبل بر میلی وات ( db/mw ) باشه، هدفونی که امپدانس کمتری داره (در مقایسه با هدفونی که امپدانس بیشتری داره) راحت تر درایو میشه.

حالا این شماره های 1 و 2 چطور به تعادل میرسن و ما توانایی پیش بینی پیدا کنیم که کدوم هدفون دقیقاً به چه توانی نیاز داره، کاره خیلی طولانی ایی هست فکر کنم
    به طور مثال من توی گزینۀ 1 ، ولتاژ رو ثابت و از پیش تعیین شده گرفتم و بقیه رو برحسب او حساب کردم؛ ولی این توی عمل درست نیست و شاید جریان هم عامل محدود کننده باشه ( توی اون لینکی که دادم، اندکی توضیح داده) یا مثلاً باید نمودار توان خروجی آمپ بر حسب امپدانس (مقاومت باردهی شده) داشته باشیم ( توی اون لینک، نموداری برای fiio e7 آورده که نشون میده حداکثر میزان خروجیش، توی وقتی اتفاق میفته که مقاومت کمی (اینجا میشه همون امپدانس) بهش وصل بشه. یا اینکه با تغییر فرکانس، امپدانس هم تغییر می کنه، یا اینکه حساسیت رو توی فرکانس 1khz اندازه می گیرن و اعلام میکنن و معلوم نیست توی فرکانس های دیگه دقیقاً همین مقداره.
    در کل میشه گفت، این توضیحاتی که توی شماره های 1 و 2 دادم، به درد پیش بینی دقیق نمی خوره که بخواییم برای هدفون ها نسخۀ دقیق بپیچیم که فلان هدفون با توجه به مشخصاتش به فلان توان نیاز داره ولی دید کلی رو میده و کمک می کنه حدسهای درست تری بزنیم، نه اینکه حرفمون کاملاً درست از آب دربیاد و جواب قطعی رو بشه داد.
    Last edited by rave-87; 15-02-2012 at 02:52.

4. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

1-آمپلی فایر هدفون رو از طریق ولتاژ درایو می کنه (البته در اکثر موارد) و در اصل مثل اینکه ولتاژ از طریق آمپلی تعیین میشه، از اونور امپدانس هدفون هم که فرض کنیم ثابت و مشخصه، از قانون اهم V=IR شدت جریان مورد نظر محاسبه میشه؛ ولی از اونجایی که پلیر های پرتابل مشکل اساسی در ایجاد جریان دارن، هرچه جریان بیشتر مورد نیاز باشه، درایو کردن هدفون سخت تر میشه. حالا از اونجایی که جریان با مقاومت رابطۀ عکس داره، نتیجه این میشه که هدفونی که امپدانس کمتری داره (در مقایسه با زمانی که امپدانس بیشتری داره) به جریان بیشتری نیاز داره و در نتیجه سخت تر درایو میشه ( ولی این به هیچ وجه همۀ ماجرا نیست، این فقط یک نکته در کنار نکته های دیگه ایی هست که باید دیده بشه.)
    2- از رابطۀ P=V^2/R میشه دید، که هرچقدر امپدانس بیشتر باشه، توان خروجی (که توی مبحث هدفون در حد میلی وات هستش) آمپ کاهش پیدا می کنه؛ پس اگر حساسیت رو مثلاً 100 دسیبل بر میلی وات ( db/mw ) باشه، هدفونی که امپدانس کمتری داره (در مقایسه با هدفونی که امپدانس بیشتری داره) راحت تر درایو میشه.

.
    با تشکر از برادر rave-87 عزیز
    من هم همین مشکل برام پیش اومد که میگفتم تو عمل جور در نمیاد.حالا انشا الله اقا رضا راهنمایی میکنن تا بهتر متوجه بشیم.
    بعد یه مشکل دیگه ای هم هست اینکه وقتی یه هدفونی نیاز به امپ داره فکر کنم تو فول سایز یا inear هم یه تفاوتهایی تو امپ شون دارن.حالا دقیقا متوجه نشدم بخاطر اندازه و نوع ساختارشون و یا چه عواملی باعث میشه که دو هدفون فول سایز و inear تقریبا با یه امپدانس و حساسیت چطور با یه امپ عملکرد متفاوتی نشون میدن.به اینصورت که in ear تو ولوم پایین فرکانسها ضعیف ونا مفهوم میشه و تو ولوم بالا همه فرکانسها بهم میریزه و هیچی مفهوم نیست.ولی تو فول سایز کمی فرق میکنه و اون چیزی که مشهود هست شفافیت و جنس صداست که خودش رو نشون میده.
    اون چیزی که برداشت منه که میگه بخاطر اندازه و حجم درایو هدفون هست ولی از نظر علمی و منطق نباید اینطور باشه .حالا مشکل از امپ یا اطلاعات داده شده درست نیست یا هر عامل دیگه باید اساتید راهنمایی کنن.

6. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_z100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    لطفا یه هدفون تا 100 تومن معرفی کنید .
    برای گیم میخوام . میخوام ریزترین صداها رو خوب پخش کنه
    با سپاس فراوان

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با تشکر از برادر rave-87 عزیز
    من هم همین مشکل برام پیش اومد که میگفتم تو عمل جور در نمیاد.حالا انشا الله اقا رضا راهنمایی میکنن تا بهتر متوجه بشیم.
    بعد یه مشکل دیگه ای هم هست اینکه وقتی یه هدفونی نیاز به امپ داره فکر کنم تو فول سایز یا inear هم یه تفاوتهایی تو امپ شون دارن.حالا دقیقا متوجه نشدم بخاطر اندازه و نوع ساختارشون و یا چه عواملی باعث میشه که دو هدفون فول سایز و inear تقریبا با یه امپدانس و حساسیت چطور با یه امپ عملکرد متفاوتی نشون میدن.به اینصورت که in ear تو ولوم پایین فرکانسها ضعیف ونا مفهوم میشه و تو ولوم بالا همه فرکانسها بهم میریزه و هیچی مفهوم نیست.ولی تو فول سایز کمی فرق میکنه و اون چیزی که مشهود هست شفافیت و جنس صداست که خودش رو نشون میده.
    اون چیزی که برداشت منه که میگه بخاطر اندازه و حجم درایو هدفون هست ولی از نظر علمی و منطق نباید اینطور باشه .حالا مشکل از امپ یا اطلاعات داده شده درست نیست یا هر عامل دیگه باید اساتید راهنمایی کنن.

1-شما مطمئنی مقداری از این تفاوت به خاطر تفاوت ذاتی فول سایز ها و داخل گوشی ها نباشه؟ و ربط به آمپ داره؟

کلاً فول سایزها یکسری تفاوت هایی با داخل گوشی ها توی نوع صداشون، فارغ از خیلی مسائل دارن. چونکه وقتی می خواییم تأثیر یک عامل روی یک متغیر رو اندازه گیری کنیم (که اینجا می خوایم تأثیر آمپ بر هدفون فول سایز در مقایسه با داخل گوشی رو بررسی کنیم.)، باید سعی کنیم تأثیر عوامل دیگه رو محو کنیم.(که در اینجا همون تفاوت ذاتی صدای فول سایزها نسبت به داخل گوشی هاست که ناشی از فرم قرار گیری و ابعاد درایور و ... میشه.)

2-اگر امپدانس و حساسیت دقیقاً یکی باشه، این امپدانس و حساسیت با تغییر فرکانس تغییر می کنه؛ حالا با توجه به اینکه این تغییرات برای دو تا هدفون چطوری باشه، واکنش آمپ به هدفون هم کاملاً متفاوت میشه
    مثلاً اون عکسی که توی لینک بالا گذاشته بودم رو ببین:

فرض کن در ابتدا (فرکانس یک کیلو هرتز) امپدانس دوتا شون 30 اهم هست، ولی در فرکانس X امپدانس یکی 35 و اونیکی 45 اهم باشه، در نتیجه هم توان آمپ تغییر میکنه، هم جریانی که مورد نیاز هدفون هست تغییر می کنه
    پس کلاً همه چی تغییر می کنه (البته این ها رو به صورت کلی توی پست قبل گفته بودم.)

3- موقع اندازه گیری امپدانس، من دقیقاً نمی دونم مقاومت کابل رو هم حساب می کنن یا نه؛ که اگر اینکار رو نکنن یا مثلاً مقاومت یک متر از کابل رو به طور استاندارد در فرکانس 1 کیلو هرتز در نظر بگیرن، بازم مقاومت هدفون های فول سایز با داخل گوشی با توجه به طول بیشتر سیم فول سایزها میتونه متفاوت باشه

9. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان لطفا چند مدل هدفون In-Ear مناسب براي گوش دادن به موزيك هاي Rock - Metal - Hip-Hop

با حداكثر قيمت 50 هزار تومان معرفي كنيد . Bass مناسب و نسبتا قوي برام مهمه . با بررسي هايي كه كردم

اين دو مدل رو مناسب ديدم :

Sony MDR-XB20EX

Creative EP-630

خواهشا قيمت مدل هايي كه معرفي ميكنيد رو هم درصورت اطلاع ذكر كنيد . با تشكر .

سبز باشيد و شاد .
    اگه بیس قوی دوست دارید بهتره Creative EP-830 هم در نظر بگیرید... البته باید سبک متال رو اولویت آخر قرار بدید(تقریبا" حذف کنید). این مدل صدای متعادل تری نسبت به Creative EP-630 داره.
    از برند Panasonic هم صدای HJE300 نسبتا" جالبه... از مدل بالایی برای متال مناسب تره.
    سونی هم یه مدل داره: EX35 که مناسب کاربرد شماست. البته مدل EX77 هم یه قیمت بگیرید.
    مدل Sony MDR-XB20EX رو تجربه نکردم.
    موفق باشید.

11. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    لطفا یه هدفون تا 100 تومن معرفی کنید .
    برای گیم میخوام . میخوام ریزترین صداها رو خوب پخش کنه
    با سپاس فراوان
    سلام
    چون کیفیت صدای گیم ها خیلی بالاست می تونین از هدفونهای حرفه ای هم استفاده کنین. ولی چون موقع بازی بیشتر تمرکز رو بازی تا صدای بازی (یعنی بیشتر بصری هست تا شنوایی)زیاد هم نیاز نیست هزینه کنین
    تا 100 هزار تومان میتونین akg k99 رو انتخاب کنین که هم صدایه خوبی داره و هم بیس خوب.البته هدفون هایه سنهایزر هم با توجه به قیمتشون خیلی خوب هستن .مثل sennheiser hd 201 بقیمت 68000 و sennheiser hd 202 II بقیمت 82000 , sennheiser 205 بقیمت 150000 تومان در نمایندگیهاش موجود هست .akg k 77 هم حدود 80000 تومان میتونین تهیه کنین.
    موفق باشین
    Last edited by salar_221; 15-02-2012 at 18:48.

13. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

سلام دوستان این هدفون رو کسی استفاده کرده؟
    هدفون کریتیو Aurvana In-Ear

با توجه به استفاده زیر چطوره؟

1. بیس خوب و نرم تقریبا فلت
    2. مید خیلی خوب
    3. های خوب ولی تیز نباشه

نظر درباره مقایسه زیر؟
    headphones.com/compare_items.html?itemlist=68473|66781|69574|6673 1|
    Last edited by Reza82N; 16-02-2012 at 09:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_z100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    چون کیفیت صدای گیم ها خیلی بالاست می تونین از هدفونهای حرفه ای هم استفاده کنین. ولی چون موقع بازی بیشتر تمرکز رو بازی تا صدای بازی (یعنی بیشتر بصری هست تا شنوایی)زیاد هم نیاز نیست هزینه کنین
    تا 100 هزار تومان میتونین akg k99 رو انتخاب کنین که هم صدایه خوبی داره و هم بیس خوب.البته هدفون هایه سنهایزر هم با توجه به قیمتشون خیلی خوب هستن .مثل sennheiser hd 201 بقیمت 68000 و sennheiser hd 202 II بقیمت 82000 , sennheiser 205 بقیمت 150000 تومان در نمایندگیهاش موجود هست .akg k 77 هم حدود 80000 تومان میتونین تهیه کنین.
    موفق باشین
    با تشکر از شما
    من چون آنلاین بازی میکنم می تونم بگم که کیفیت صدا بیشتر برام اهمیت داره . مثلا وقتی دشمن داره بهت نزدیک میشه بتونم صدای پای دشمن رو خیلی خوب تشخیص بدم . برای همین گفتم که صدای های ریز رو میخوام به وضوح بشنوم .
    بازم از توجه شما بسیار سپاسگذارم

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان این هدفون رو کسی استفاده کرده؟
    هدفون کریتیو Aurvana In-Ear

با توجه به استفاده زیر چطوره؟

1. بیس خوب و نرم تقریبا فلت
    2. مید خیلی خوب
    3. های خوب ولی تیز نباشه

نظر درباره مقایسه زیر؟
    headphones.com/compare_items.html?itemlist=68473|66781|69574|6673 1|
    با سلام
    راستش من این هدفون رو تا حالا امتحان نکردم ولی با توجه به رویو های که ازش خوندم و توضیحاتی که اساتید قبلا در بارش تو فوروم دادن بنظر هیچ کدوم از این خواسته های شما رو شامل نمیشه.البته این مدل aurvanaسه تا مدل داره که گفته شده هیچ کدوم ارزش به قیمتش رو نداره .ولی این مدل انتخابی شما بیس بومی و پانچی کنترل نشده و مید نسبتا خوب و های نه چندان خوب رو به تیزی (البته نقل از رویو های سایتها)
    بین 2 تای دیگه که تو سایت مقایسه شده بود akg ip به تایید اقا رضا به نسبت قیمت خیلی خوب هست و سنهایزر mm30i هم من یه کم استفاده کردم ازش که اون هم بنسبت قیمتش هدفون خوبی هست نه بیشتر از اون که انتظار مید و های خیلی خوب ازش داشته باشیم ولی بیسش همونی هست که میخواین.
    اگر تو این رنج قیمت میخواین واقعا klipsch s4 ارزشش رو داره و به امتحانش می ارزه یه تحقیق هم در باره اون بکنین.

17. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •