تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 604 از 720 اولاول ... 104504554594600601602603604605606607608614654704 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,031 به 6,040 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

gt60 توسط hdtvtest بررسی شد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهش امتیاز کامل داده!

با یکی از این فروشنده های مرزی تماس گرفتم میگه میتونه مدل اروپایی بیاره فقط قیمتش یکم بالاتر در میاد به نظرتون ارزش داره بگیرم؟ من الان v10 دارم هیچ مشکلی باهاش ندارم فقط تو یه ساعتایی از روز که آفتاب خیلی زیاده تصویرش یکم افت میکنه.

2. 3 کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

Will 2013 Plasmas Appear Sharper Than UHD TVs?

مقاله جالبی که در آن نوشته شده sharpness نسل جدید پلاسماها مانند zt60 و vt60 پاناسونیک همینطور f8500 سامسونگ از led های 4k بالاتر است که دلیل اصلی آن کنتراست فوق العاده بالای این تی وی ها میباشد.

Last edited by ............; 09-04-2013 at 00:12.

4. 5 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 2hamidpeyk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من پلاسما سایز 50 ویا ۵۵ می خوام پلاسما پانا مدل بالا چنده؟ از کجا میشه گرفت که ریسکش کم تر باشه
    بندر که نیست . مجبورم رو سامسونگ پلاسماE8880 فکر کنم چون سری F هم که معلوم نیست کی بیاد. تو آمریکا رلیز شده
    سامی ۵۱ مدل بالاش چهار م وچهارصده

داره خودمونی میشه farhadoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من پلاسما سایز 50 ویا ۵۵ می خوام پلاسما پانا مدل بالا چنده؟ از کجا میشه گرفت که ریسکش کم تر باشه بندر که نیست . مجبورم رو سامسونگ پلاسماE8880 فکر کنم چون سری F هم که معلوم نیست کی بیاد. تو آمریکا رلیز شده سامی ۵۱ مدل بالاش چهار م وچهارصده
    همین سامی سری هشت هم فعلا قحطیش اومده باید بگردی

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    Last edited by unepus; 11-04-2013 at 15:01.

8. 6 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

پاناسونیک توسعه فناوری پلاسما را متوقف ولی فروش این تلویزیون‌ها را ادامه می‌دهد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مجهز به جدیدترین فناوری پلاسما این شرکت است و بهترین کیفیت تصویر را بین تلویزیون‌های پاناسونیک ارائه می‌کند. این تلویزیون مجهز به آخرین فناوری پلاسما پاناسونیک نیز خواهد بود چون این کمپانی ژاپنی اعلام نموده که بخش تحقیق و توسعه‌اش دیگر بر روی ارتقاء و بهبود پنل‌های پلاسما کار نخواهد کرد و این بدین معناست که پاناسونیک هرگز تلویزیون پلاسما بهتر از ZT60 تولید نخواهد کرد.
    از اواخر سال 2012 شایعات مربوط به توقف پشتیبانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از فناوری پلاسما مطرح شده بود، و اعلام گردید که این کمپانی ژاپنی بخش تحقیق و توسعه پلاسما را در اوایل سال 2014 تعطیل خواهد کرد.اما امروز کیوشی اوکامو، مدیر ارشد پاناسونیک در رویدادی در نیویورک رسما این موضوع را تایید کرد و گفت، ZT60 از آخرین پنل پلاسما این شرکت بهره می‌برد. البته در ادامه صحبت‌های خود گفت که شرکت‌اش قصد ندارد تولید تلویزیون‌های پلاسما را متوقف کند و حداقل تا انتهای سال 2014 عرضه این تلویزیون‌ها را ادامه خواهد دارد.

OLED یکی از محصولات کلیدی آینده است

وقتی از اوکامو در رابطه با امکان توسعه پلاسما در آینده پرسیده شد، او پاسخ داد که برنامه‌ای در این رابطه نداریم. این کمپانی ژاپنی حداقل بخشی از مهندسین بخش پلاسما خود را به بخش تحقیق و توسعه OLED منتقل کرده است و به نظر می‌رسد که قصد دارد تا OLEDها را جایگزین پلاسما کند. این کمپانی پیش از این نیز در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعدادی از نمونه‌ها اولیه از تلویزیون‌های OLED خود را به نمایش گذاشته بود. اوکامو گفت که OLED یکی از محصولات کلیدی آینده برای پاناسونیک است اما آنها پیش از اعلام برنامه خود برای آینده، به تحقیقات در زمینه تقاضای بازار ادامه خواهند داد. پاناسونیک در سه ماهه پیش نزدیک به 700 میلیارد ین ضرر داده بود به همین دلیل پیش از ورود جدی در بازار OLEDها میزان تقاضای آن را به خوبی بررسی خواهد کرد و زمانی وارد بازار خواهد شد که منجر به سوددهی شود.
    پلاسماها با وجود اینکه کیفیت نسبی بسیار خوبی را ارائه می‌کنند اما نبرد را به LCD و LEDها باخته‌اند، برخی از مشتریان، LCDها را جدیدتر از پلاسما می‌دانند و برخی نیز هنوز از مشکلاتی همچون Burn-In (از بین رفتن پیکسل‌ها در اثر نمایش یک تصویر یا رنگ ثابت به مدت طولانی) می‌ترسند. این دلایل باعث شدند تا فروش پلاسما سال به سال نزدیک به 23 درصد کاهش یابد. به هر حال حداقل تا یکی دو سال آینده تولید تلویزیون‌های پلاسما پاناسونیک ادامه خواهد یافت و کماکان بخش بزرگی از ظرفیت تولیدی این شرکت را به خود اختصاص خواهند داد. نماینده پاناسونیک اعلام نمود که «ما به تبلیغ این موضوع که پلاسما نسبت به LCD از کیفیت تصویر بالاتری برخوردار است ادامه خواهیم داد اما با وجود اینکه ما در زمینه تحقیق و توسعه پلاسما سرمایه گذاری سنگینی نموده‌ایم ولی باید در زمینه LCD نیز سرمایه گذاری بیشتر کنیم چون تقاضای بازار برای این تلویزیون‌ها بیشتر از پلاسما است.»
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در سایز 60 و 65 اینچ و با حدود قیمت 3000 و 3500 دلار عرضه می‌شود. تمام افرادی که شانس تماشای کیفیت تصویر این تلویزیون را داشته‌اند به تعریف و تمجید از آن پرداخته‌اند.
    منبع:

10. 8 کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

خبرهای منتشر شده مجددا تکذیب شدن:

"Reports that Panasonic will no longer develop and manufacture Plasma HDTVs are not correct.

"This week in New York City, Panasonic demonstrated the latest development of our gapless Plasma panel technology in our 2013 Smart VIERA ZT Series Plasma HDTV. The technology incorporated into our ZT Series Studio Master Panel will be the basis for continued plasma display panel development and production. While the Smart VIERA ZT Series introduces a new level of Plasma picture quality, we believe there is still room for further improvement and intend to continue to research ways to take our Plasma technology to even higher levels where it also has the potential to be applied in our other Plasma series in the future.

"VIERA Plasma HDTVs continue to set the standard for picture quality and black level excellence and the ZT Series is another example of the continued ability of Plasma to evolve and continue to deliver a best-in-class HDTV."

Breaking News-Panasonic To Continue Plasma TV Research and Development

“Reports that Panasonic will no longer develop and manufacture Plasma HDTVs are not correct.

“This week in New York City, Panasonic demonstrated the latest development of our gapless Plasma panel technology in our 2013 Smart VIERA ZT Series Plasma HDTV. The technology incorporated into our ZT Series Studio Master Panel will be the basis for continued plasma display panel development and production. While the Smart VIERA ZT Series introduces a new level of Plasma picture quality, we believe there is still room for further improvement and intend to continue to research ways to take our Plasma technology to even higher levels where it also has the potential to be applied in our other Plasma series in the future.

“VIERA Plasma HDTVs continue to set the standard for picture quality and black level excellence and the ZT Series is another example of the continued ability of Plasma to evolve and continue to deliver a best-in-class HDTV.”

Henry Hauser, Vice President, Merchandising Group, Panasonic Consumer Marketing Company of North America

این حرفها از زبون Henry Hauser سخنگوی پرزیدنت مدیر تجارت بخش بازاریابی برای مصرف کننده های پاناسونیک آمریکای شمالی مطرح شده که گفته:
    "اخباری که میگن پاناسونیک دیگه نمیخواد به ساخت و توسعه تلوزیونهای پلاسما ادامه بده صحیح نیست!"
    و بعد از کلی تعریف و تمجید از خودشون ادامه داده که تکنولوژی استفاده شده تو ZT60 پایه و اساسی خواهد بود برای پنلهای آینده ای که پاناسونیک میسازه و اونها اعتقاد دارن که پلاسماها هنوز جا و پتانسیل برای پیشرفت و ارائه کیفیت بهتر در آینده دارن....

یک پستی رو من صفحه 596 همین تاپیک به عنوان شایعه هایی که خونده بودم گذاشتم که از این آدرس میتونید بخونید:

بخشی از اون پست این قسمت بود که نوشته بودم:
    تولید پنلهای ZT60 فقط در بخش کوچکی از یکی از خطوط تولید پلاسماهای پاناسونیک انجام میشه برای همین تعداد تولید این پنل معدود هست ولی برای مدلهای 2014 اکثر خطوط تولید برای تولید پنلهای مشابه ZT60 فعلی دچار تغییرات میشن.
    این شایعات و تکذیب اونها به نوعی اشاره به همین حرفها داره البته منبع اصلی اون پستی که من نوشتم پستهای کاربری به اسم AVJunkie (امیدوارم اسمش درست یادم مونده باشه) در فروم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که به قول خودشون و مدیرهای اون سایت که ایشون رو میشناسن Panasonic insider هست و در خود پاناسونیک کار میکنه و فکر میکنم یکبار هم به دلیل همین حرفهایی که زده در معرض اخراج از پاناسونیک قرار گرفته برای همین یکسری از پستهاشو به درخواست خودش از اون سایت حذف کردن!!

دلیل معرفی سری ZT60 هم تو سال 2013 همونطور که توی اون پست قسمتی از شایعه ها بود به احتمال خیلی زیاد پلاسمای F8500 سامسونگ و ترس پاناسونیک نسبت به از دست رفتن جایگاهش و به نوعی از دست دادن حیصیتش هست!!
    پنل استفاده شده در تی ویه ZT60 آخرین تکنولوژی پنل پلاسمایی هست که پاناسونیک ساخته و شاید آخرین هم باقی بمونه! ولی این به این معنی نیست که این پنل جای پیشرفت نداشته باشه دقیقا مثل مدلهای سری 60 امسال که در واقع همون پنلهای استفاده شده در ST50 و VT50 هستن و کمی ارتقاء پیدا کردن ... احتمالا سال 2014 و شاید سال بعدش پاناسونیک تکنولوژی پنلهای ZT60 رو ارتقاء میده و چیزی که به عنوان شایعه تو اینترنت مطرح شده تا حدودی بزرگنمایی شده همین حرفها هست که پاناسونیک دیگه نمیخواد روی تکنولوژی پنل جدیدتری کار و یا سرمایه گذاری کنه ولی مطمئنا سال 2014 پاناسونیک با تکنولوژی مبتنی بر پنلهای ZT60 و با ارتقاء تو بعضی موارد چند مدل از سری 70 رو هم معرفی میکنه.
    به عنوان تشبیه , این کار یه جورایی مثل اتوموبیل سازی میمونه مثلا معمولا بی ام و یه پلتفرم رو معرفی میکنه و تقریبا 4-5 سال بر اساس همون پلتفرم با فیس لیفت و تغییرات کوچیکی تو موتور هر سال مدل جدید معرفی میکنه یا بدتر از اون ایران خودروی خودمون که یه دفعه 30-20 سال حتی زحمت یه فیس لیفت ساده ام به خودش نمیده!

به هر حال من فکر نمیکنم این آخر کار پاناسونیک با پلاسماها باشه چون اگر اخبار جسته گریخته علمی رو تو وب مطالعه کرده باشید متوجه میشید که OLED ها برای همه گیر و ارزون شدن مشکلات زیادی دارن بزرگترین مشکلشون در حال حاضر قیمت تموم شده و Failure Rate بالاشون تو خط تولید هست که ظاهرا از هر دو الی سه پنل یکیشون خراب در میاد! و مشکل بعدی هم عمر کم ساب پیکسلهای آبی در این تکنولوژیه که در شرایط ایده آل نگه داری به زحمت عمرشون به 20 هزار ساعت میرسه.

12. 11 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

cnet

فک کنم اولین تی وی ایه که بعد از پایونیر کورو 5 تا ستاره از cnet گرفته.

Affordable TV with amazing picture quality
    تلویزیون مقرون به صرفه با کیفیت تصویر شگفت انگیز

Last edited by Sacrament; 13-04-2013 at 16:19.

14. 8 کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

کیفیت تصویر پلاسماهای امسال و ST60 به حدی ارتقاء پیدا کردند که David Katzmaier نوشته استاندارد جدیدی برای کیفیت تصویر

متن کامل:
      محتوای مخفی: .. 
    This year Panasonic's plasma TVs are better than ever, and the least-expensive videophile-grade example is the TC-PST60. Find out why it's the new standard for picture quality that mortals can actually afford.

Last edited by kambiz11000; 14-04-2013 at 05:31.

16. 4 کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خریدن یکی از این مدلای 2013 خیلی رفته تو مخم دیگه وقتشه که پلاسمای وی دهمو یه آپدیت جانانه بکنم وی دهی که دارم 50 اینچه میخوام بزرگتر باشه نظرم روی 55vt60 رفته خداکنه قیمت دلار یکم پایین بیاد تا بتونم 60 بگیرم من هیچ وقت ال سی دی نخریدم و نخواهم خرید چون خونه فامیلا و دوستامون انواع و اقسام ال ای دی ال سی دی دارم میبینم تصویر هیچکدومشون حتی به v10 ما نزدیکم نمیشه تنها چیزی که خریدش به جای پلاسما برام قابل قبوله oled یه که اونم حالا حالاها قیمتش پایین نمیاد فکرم نمیکنم خیلی کیفیت تصویرش بالاتر از پلاسما باشه چون همین الان oled سامسونگ galaxy 3 که دارم مشکیو کامل مشکی نشون نمیده بارها تست کردم تو نور کم وقتی این عکسو توش نمایش میدم قسمتای مشکی تصویر کامل مشکی نمیشه.

18. این کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •