تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 604 از 1805 اولاول ... 10450455459460060160260360460560660760861465470411041604 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,031 به 6,040 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا متاسفم، همه حرفاتون شده درباره مشکل شبکه و اینکه چطوری مفت بیشتر دانلود کنیم و حال مخابراتو بگیریم... واقعا از شهرای دیگه این تاپیکو می بینن چی میگن با خودشون، خوبه چند بار هم بهتون متلک انداختن اما هنوز تو احوال خودتونید.
    یه سوال کردم هیچکی دمش در نیومد که این مودمای رایگان چطورین، طرح مورد نظر که با مودم ارائه میشه کیفیت و سرعتش چطوره، از همشهری ها انتظار بیشتری می رفت
    عزیز من وقتی شرکتی میاد انحصارا اینترنت رو برمیداره برای خودش (فیبر نوری ها) و برای تنها طرح نامحدودش ماهی 180 تومن (معادل 20-25% درآمد ماهانه یک کارمند!!) رو طلب میکنه هر چی بگی کم گفتی و هر چی بکنی کم کندی

در مورد سوالتون هم کیفیت طرح رو نمیدونم ولی یکی از دوستان که پرسیده بود میگفت از لحاظ قیمتی تفاوتی نداره و 50-60 تومن برای مودمش که بیسیم هم نیست در میاد
    که تازه اونم با توجه به پایین اومدن قیمت مودم ها یعنی بازم دارن گرون فروشی میکنن!

2. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

شما چجور گذاشتی رو دانلود؟من که5گیگ وخورده ای قبل این اتفاق داشتم این روزام حسابی از خجالت مخابرات دراومدم ودانلود کردم اما حالا وقتی وصل میشم فقط سایت2020روباز میکنه ونمیتونم دانلود یا کار دیگه انجام بدم درست مثل موقعی شده که حجم یا زمانت تموم میشه
    به 2020 زنگ نزدی که حجمت رو اعلام کنن؟ من که بیشتر از حجمم دانلود کدم تو این روزا ولی الان هنوز هم دارم دانلود می کنم. به 2020 زنگ زدم قسمت پشتیبانی که اعلام می کنه حدود 12 گیگ دیگه اعتبار دارم. یعنی همون مقداری که حدود 4 روز پیش داشتم.

داره خودمونی میشه atlas ap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

واقعا متاسفم، همه حرفاتون شده درباره مشکل شبکه و اینکه چطوری مفت بیشتر دانلود کنیم و حال مخابراتو بگیریم... واقعا از شهرای دیگه این تاپیکو می بینن چی میگن با خودشون، خوبه چند بار هم بهتون متلک انداختن اما هنوز تو احوال خودتونید.
    یه سوال کردم هیچکی دمش در نیومد که این مودمای رایگان چطورین، طرح مورد نظر که با مودم ارائه میشه کیفیت و سرعتش چطوره، از همشهری ها انتظار بیشتری می رفت
    واسه خودت متاسف باش mosi ، همه حرفامون تو این تاپیک این قضیه شلم شوروا نباشه میخوای چ باشه خاطرات نه نه بزرگمونو بنویسیم ، مرد حسابی این مخابرات به اندازه کافی تو این چند ماه یا چند سال تو مخ ملت بوده که الان بچه ها از این وضعیت به هیاهو بیفتن کم که دزدی نکردن ، واسه شما شاید مهم نباشه اینترنت زغالی باشه یا با سوخت اورانیوم ولی واسه خیلیا دهنش سیرویس میشه بخواد چهار تا فایل دان کنن بعضی ها واقعا لازم دارن چه واسه درس چه واسه کارشون که از اینترنت دان کنند، دانلود شبانه رو که زدن فاتحه کردن اون بدبخت یا باید پول حجم داشته باشه که روزانه دان کنه یا بشینه با همون سرعت چرت شبانه و یا این که کلا حسرت همش رو بخوره و به همون وبگردی قناعت کنه ، اونایی هم که از جاهای دیگه میان یه چیزی میگن اگه این اتفاق واسه خودشون بیفته مطمئن باش با ماها فرقی نمیکنند ، واسه این وضعیت مملکت با این اینترنتش متاسف باید بود نه واسه چهار تا طفل معصوم که در حسرت یه خدمات درست و حسابین (همه درگیریم همه از حقیقتا در میریم از قصه هامون فقط جک ساختیم مست کردیم خندیدیم) همتونو دوست دارم بخدا

5. 3 کاربر از atlas ap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه atlas ap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

شما چجور گذاشتی رو دانلود؟من که5گیگ وخورده ای قبل این اتفاق داشتم این روزام حسابی از خجالت مخابرات دراومدم ودانلود کردم اما حالا وقتی وصل میشم فقط سایت2020روباز میکنه ونمیتونم دانلود یا کار دیگه انجام بدم درست مثل موقعی شده که حجم یا زمانت تموم میشه
    من آخرین باری که حجمم نشون میداد صبح بود که 11 گیگ داشتم ولی الان هیچی نشون نمیده هرچی هم به 2020 زنگ میزنم اشغاله

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من آخرین باری که حجمم نشون میداد صبح بود که 11 گیگ داشتم ولی الان هیچی نشون نمیده هرچی هم به 2020 زنگ میزنم اشغاله
    حجم اکانت منو هم نشون نمیده

ریزکارکردها رو هم نشون نمیده

مدير عامل شركت مخابرات خراسان رضوي با اشاره به رفع اختلال و قطعي بوجود آمده در بستر اينترنت استان گفت : در پي اختلال سخت افزاري در برخي از مناطق و قطعي اينترنت ، اين شركت به كليه كاربران خود 8 روز اينترنت و 150 مگ ترافيك رايگان تقديم مي نمايد .
    مهندس ملك جعفريان افزود : اين بسته رايگان بوده و با هدف جلب رضايت كاربران اينترنت و دلجويي از آنان به خاطر اختلال پيش آمده در نظر گرفته شده است .

این یعنی چی؟ 8 روز اینترنت رایگان داریم با 150 مگابایت یا در 8 روز 150 مگابایت میتوانیم دانلود کنیم ایا؟؟؟؟

Last edited by shoojats; 19-10-2013 at 20:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

به 2020 زنگ نزدی که حجمت رو اعلام کنن؟ من که بیشتر از حجمم دانلود کدم تو این روزا ولی الان هنوز هم دارم دانلود می کنم. به 2020 زنگ زدم قسمت پشتیبانی که اعلام می کنه حدود 12 گیگ دیگه اعتبار دارم. یعنی همون مقداری که حدود 4 روز پیش داشتم.
    چرا زنگ زدم اما حجمی برام اعلام نکرد اپراتور گفت شما نفر49 هستی وباید40دقیقه صبر کنی وبعد واسم اهنگ انتظار گذاشت

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بجه ها سایت 2030 حجم رو نشون میده هر کی میخواد چک کنه

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نامرد برای هرکی اشتباه کرده باشه مال ما رو که دقیق کم کرده

11. این کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بجه ها سایت 2030 حجم رو نشون میده هر کی میخواد چک کنه
    ممنون عزیز مال منو تقزیبا حدود یک گیگ کم کرده که حدود 4گیگ دانلود کرده بودم

13. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ممنون عزیز مال منو تقزیبا حدود یک گیگ کم کرده که حدود 4گیگ دانلود کرده بودم
    خوبه آقا مال من همون 6 گیگی که دانلود کردم رو کم کرده. خوب شد جوگیر نشدم بیشتر دانلود کنم وگرنه الان یه چیزیم به اینا بدهکار بودیم

15. این کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •