ببخشید چه ربطی داشت به نقل قول ایشون ؟! ایشون مگه رمز خواست ؟
ببخشید چه ربطی داشت به نقل قول ایشون ؟! ایشون مگه رمز خواست ؟
چیت کدی وجود نداره که همه مردم مثل سن اندرس خلاف کار بشن و هر کسی اسلحه داشته باشه؟
و همه در حال جنگ باشن....توی سن اندرس همچین کدی بود و خیلی باحال بود
من کل درایو دی رو فرمت کردم(31GB free space )ولی نریخت.روی stup 42 این ارور رو میده :
چی کار کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرمت درایو شما چیه ؟
ntfs یا fat32 ؟
سلام
همه شما بازی رو با موس و کیبورد بازی میکنید ؟
کنترل ماشین با موس و کیبورد افتضاحه
ماشینو میپیچونی باید دوربین رو هم بچرخونی !
نمیشه کاریش کرد ؟
گیم پد که ساپورت نمیکنه .
Last edited by Abolfazl3007; 03-02-2009 at 20:16.
هنوز این مشکل حل نشده ولی یکی گفت که با کرک درست میشه من نمیدونم.....
در ضمن این بازی گیم پدم بهش میخوره.
این شماره wanted level رو کاهش میده:
2675550100
این شماره ها واسه ماشین های خفن هستند:
2275550147 برای Turismo
2275550175 برای Comet
2275550168 برای SuperGT
2275550100 برای FIB Buffalo
کشتن هر کدوم از اونها توی داستان بازی تأثیر خاصی نداره.من با Dwayne بیشتر حال کردم و از پلی بوی ایکس بدم میومد واسه همین پلی بوی ایکس رو کشتم.Dwayne یه ویژگی خوب هم داره و اون اینه که اگه علاقه اش به نیکو بیشتر از 80 درصد بشه تو مأموریت ها گانگستر به کمکش میفرسته
سلام
من تو مراحل وسط حدودا 55درصد اونجایی که باید بپری تو هلی کوپتر و هلیکوپتر دشمن رو بزنی یک ماهه که موندم
نمیشه هلی کوپتر رو کنترل کرد می خوره به در دیوار و منفجر میشه راه راحتی وجود داره لطفا کمک کنید
نه راه دیگه ای نداره
فقط باید کنترل هلیکوپتر دستت بیاد که زیاد هم سخت نیست
با کلیدهای numpad باید اونو کنترل کنی
توی setting بازی توضیحات کنترل هلیکوپتر رو نوشته
آقا بالاخره ما هم اومدیم قاطی باقالیا :d نصبش کردمممممممممممممممم!!!! خیلی عجیب بود واسم . فقط یه آپدیت سرویس پک 3 ریختم و netframewark 3.5 هم نصب نکردم ! با همون ورژن 3 ! روی آیکونش کلیک کردم اومد
فقط نمیدونم این بنچ مارکهایی که شما میزارید رو چطوری میزارید ! اگه با برنامست لینک دانلودش رو بدید
یه چیز دیگه ! توی تنظیمات گرافیک برای تکستچر کوالیتی از medium بالاتر نمیره ! چرا !!!! هرچی روش کلیک میکنم تغییر نمیکنه ! ولی بقیه تغییر میکنن ! توی عکس من روی این تنظیمات بازی میکنم البته کمی گیر میکنه ولی خوب خوبه ! راستی اون عدد 488 که برای مموری توی بازی نوشته رو چطوری میشه بیشترش کرد ؟؟؟
![]()
Last edited by mahyarSAMSUNG; 04-02-2009 at 01:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)