تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 604 از 860 اولاول ... 104504554594600601602603604605606607608614654704 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,031 به 6,040 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

داره خودمونی میشه hameddinga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان یه سوال این کتاب زرد Woodcutter Book به چه دردی میخوره ؟
    اخه وقتی داشتم می خوندمش نوشته بود این کتاب رو جلوی یه دخت که تو قله هست بندازید بعد صدایی از درخت میاد و به شما چند تا گذینه میده و کلی چیز دیگه ....
    و Invitation که کارت دعوت از طرف ann به مهمونی هست چی ؟
    کسی چیزی در این رابطه می دونه
    !!!!!
    Last edited by hameddinga; 22-03-2011 at 12:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه RoyalFalcon1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

اخه وقتی داشتم می خوندمش نوشته بود این کتاب رو جلوی یه دخت که تو قله هست بندازید بعد صدایی از درخت میاد و به شما چند تا گذینه میده و کلی چیز دیگه ....
    !!!!!
    سلام...
    اون كتاب رو بايد به ماري پس بدين چون كه فقط يه داستانه ،اما
    اگه در زمستان در يك روز آفتابي به تپه مادر بريد! و به تك درختي كه اونجا هست با تبر يه ضربه بزنيد درخت به صدا اومده و ميگه كه:
    منو قطع مي كني يا نه؟
    اگه جواب منفي بديد به شما يك توت فرنگي قدرتي ميده...
    من هنوز چنين دعوتنامه اي نگرفتم!

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام...
    اون كتاب رو بايد به ماري پس بدين چون كه فقط يه داستانه ،اما
    اگه در زمستان در يك روز آفتابي به تپه مادر بريد! و به تك درختي كه اونجا هست با تبر يه ضربه بزنيد درخت به صدا اومده و ميگه كه:
    منو قطع مي كني يا نه؟
    اگه جواب منفي بديد به شما يك توت فرنگي قدرتي ميده...
    من هنوز چنين دعوتنامه اي نگرفتم!
    دعوت نامه به یه مهمونی در 17 تابستون

راستی این چیزایی که گفتم با گیم شارک اورده بودم . این قضیه اینکه بعضی از کد ها کار نمیکنن یه یه نتیجه هایی رسیدم نمیدونم شاید بخاطر این که پاکت استیشنو این چیزا کار نمیکنن این چیزا باشه !!
    اول اینکه باید کد اشتباه تاحالا نداده باشید چون میفهمه باگ میگیره بازی
    بعضی از این ایتم هارو حتی نمیشود بندازی زمین یجوری انگار که بود ولی در اصل نبود چون ...
    اینکه اون ایتم رو باید تو موقعیت درست قرار بدین تا کار کنه یعنی اینکه برای بدست اودن اون ایتم کارهای لازمه رو انجام داده باشین قبلش یا اینکه اون ایتم رو در دست داشته باشین بعد برین دنبال اون کارها که برای بدست اوردن واقعی این ایتم لازمه هست !
    همین Woodcutter Book کتاب زرد رو هر کاری میکردم بندازم زمین نمیشود حتی وقتی میرفتم گلخونه حالا حتمآ میگین چرا گفتم گلخونه ! چون یه کد god map رو هم زدم بازم نمیشود بندازی زمین هر دوشونو بعد میرفتم تو گلخونه وقتی god map رو مینداختم میوفتاد بعدش میتونستم Woodcutter Book رو بندازم !!!! ولی اگه تو گلخونه نمی نداختم بیرون god map رو بیرون از گلخونه نمیشود !!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Unique 2626's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Vicinity Of Never Hood پلاک : 2626

پيش فرض

!!!!!

اون کتاب زرد رو بخون وبه Marry برگردونش و گزینه 2 رو انتخاب کن. . .
    اون Invitation هم کارت دعوت به جشن تولد Ann هستش که اگه قلب Ann آبی باشه واست فرستاده میشه؛و باید روز 17 تابستون بری به مسافرخونه و تو جشن تولدش شرکت کنی.
    در مورد کدهای گیم شارکم درست گفتی!
    مثلا Pocket station که با کد گیم شارک میاریمش
    تو بازی به صورت Disable هست و باید با طی یه مراحلی (که بی اطلاع هستیم تا این لحظه!) Enable بکنیمش تا بشه از ازش استفاده کرد!البته این یه نظر شخصی بود!!

در ضمن عید همه ی هاروست مونی ها مبارک

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اون کتاب زرد رو بخون وبه Marry برگردونش و گزینه 2 رو انتخاب کن. . .
    اون Invitation هم کارت دعوت به جشن تولد Ann هستش که اگه قلب Ann آبی باشه واست فرستاده میشه؛و باید روز 17 تابستون بری به مسافرخونه و تو جشن تولدش شرکت کنی.
    در مورد کدهای گیم شارکم درست گفتی!
    مثلا Pocket station که با کد گیم شارک میاریمش
    تو بازی به صورت Disable هست و باید با طی یه مراحلی (که بی اطلاع هستیم تا این لحظه!) Enable بکنیمش تا بشه از ازش استفاده کرد!البته این یه نظر شخصی بود!!

در ضمن عید همه ی هاروست مونی ها مبارک

عید شما هم مبارک
    ممنون از جوابتون , من دقیقآ موافقم با نظرتون کد های گیم شارک مثل Pocket station و چند تا آیتم با اهمیت همانطور که گفتین Disable هستن و احتیاج به کارهایی دارن که تو بازی فعال بشن .
    به کد گیم شارک Cow Reins در بازی دقت کرده باشین بجای زین گاو عکس گل هست یعنی ما هیچ وقت زین گاو رو در دست نخواهیم داشت ولی با کاشتن اون گل طبق گفته همه و داستانهای این بازی که خوندیم اون پسره میاد زین گاو رو نصب می کنه میره !

داره خودمونی میشه emadolsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    اونسر دنیا

پيش فرض

سلام
    عیدتون مبارک
    من در مورد این که کد گیم شارک رو تو بازی استفاده کنیم حرفی ندارم ولی به یه نکته توجه داشته باشید.
    اگه یادتون باشه ما تو تاپیک های اخیر گفتیم که برخی از موارد که با گیم شارک می تونیم بیاریم با بازی معمولی نمی تونیم بیاریم.
    حالا یه کم فکر کنید اگه بدونید کار گیم شارک چیه متوجه می شید که در اصل گیم شارک خودش هیچ کاری انجام نمی ده ولی تو زمان روی دادن اتفاقات و به اصطلاح secret های بازی نقش داره.
    مثلا تو این بازی شما می تونید کاری کنید که عوض این که در طول زمان قلب اسبتون زیاد شه در زمان یک روز قلبشو به 10 برسونید. و نکته مهم اینه که در صورت عادی می تونیم در طول زمان همین آیتم ها رو بدست بیاریم.
    بنابراین اگه میشه با gameshark پی اس 1 pocket station رو گرفت بدون اون هم میشه فقط یه کم تلاش می خواد.
    نکته دوم اینه که من می تونم دلیل این که بعضی ها می گفتن اگه با gameshark بازی رو بری دیگه آیتم هایی مثل PS رو نمی گیری اینه که بازی نمی تونه درک کنه که چطور شده که شما زمانی که تو قسمت کار هر فصل تغییری بوجود نیاوردید پولتون 10x شده!
    به نظر من تو این بازی اتفاقاتی هست که از ساله 4-5 به بعد میفته.
    تو یه سایت خوندم تو سال 4 اگه شما برنده مسابقه شنا نشید پلیسه برنده می شه. حتی کای هم برنده نمی شه.
    پس قاعدتا بعد از گذشت زمان اتفاقات جدیدی روی می ده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه RoyalFalcon1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

بله،در سال هي بعد دموهاي زيادي قابل مشاهده خواهند بود...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام (عیلکم ) سال نو بر همه مبارک سریع سر اصل مطلب
    بازی مزرعه دار پلی استیشن 2 ( Harves moon ps 2 )
    من می خوام بازی زیبای مزعه دار پلی استیشن دو
    Harves moon ps 2
    رو بازی کنم لطفا یه شبیح ساز معرفی کنید و با تمام پلاگین های لازم فقط توجه داشته باشید بنده خیلی دنبال شبیه ساز بودم و گیر هم اوردم فقط تو تنظیمات گیر کردم لطف نحوه درست کردن تنظیمات رو بگیید خواهشا خیلی ساده شرح بدین و درخواستم از کسانی هست که این بازی رو انجام دادن دریغ نکنن جز به جز تنظیمات رو بگن خواهشا شبیه ساز خالی معرفی نکنید فقط یه شبیه ساز با پلاگین ها و تنظیمات مربوط به همین بازی رو معرفی کنید (تنظیمات مهم هست به صورت روان و ساده )

عاجزانه خواهش میکنم به خدا خسته شدم دیگه اگه معرفی کنید یه دنیا منو مدیون خودتون کردین

به خدا گشتم پیدا نکردم برا همین هم تاپیک زدم بود نمی گم نبود ولی این بازی رو اجرا نمی کرد یا در مورد تنظیمات اون هیچی نگفته بود یا گنگ بود خواهشا هرچی لازم هست با تنظیمات این بازی همیجا بگیید به صورت روان و ساده
    نسخه .harvestmoon a wonderful life se

درضمن سیستم من هم بالا هست
    مشخصات سیستم من
    cpu = amd phenom(tm) IIX4 945 Processor 3.00 GHz
    ram = 4gig ddr3
    vga= ati radeon HD 4670 (1gig ddr 3)
    windows = seven 64 bit
    سی پی یو 4 هسته ای گرافیک یک گیگ رم 4 گیگ همه هم ددار سه
    مشخصات دیگه ای هم هست بگید تا بگم
    خواهشا جواب منو بدین
    Last edited by omid_bnt; 30-03-2011 at 03:39.

در آغاز فعالیت vahid230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

1

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته پلاگین هاش هم می زارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه T.Eftekhari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    یه جای دور

پيش فرض

ببینم هیچ نسخه ی نیست که بشه این بازی تو ps2 بیاد ؟
    همین بازگشت طبیعت لطفا جواب بدید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •