آره داش من فوق ديپلمم حالا چه جور پادگانيه 02 زميني ارتش تهران
آره داش من فوق ديپلمم حالا چه جور پادگانيه 02 زميني ارتش تهران
سلام دوستان.من اموزشي نيرو زميني ارتش (پاسداران) افتادم.
بعد اموزشي اگه بتونم اشنا پيدا كنم تو كدوم قسمتا خدمت كنم برام بهتره( لطفا توضيح كامل بدين)
اگه دوره بعد اموزشي شهري غيره شهره خودم بيفتم بعدظهر را رو مي ذارن در اختيار خودمون باشيم يعني شبا نيام اسايشگاه برم خونه دوست و اشنا(البته اگه دوست و اشنا بود)
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
بعد اموزشي اگه بتونم اشنا پيدا كنم تو كدوم قسمتا خدمت كنم برام بهتره( لطفا توضيح كامل بدين)
اگه دوره بعد اموزشي شهري غيره شهره خودم بيفتم بعدظهر را رو مي ذارن در اختيار خودمون باشيم يعني شبا نيام اسايشگاه برم خونه دوست و اشنا(البته اگه دوست و اشنا بود)
....................
ممنون بابت پاسختون عزیز !! فقط لپ مطلب رو نگفتی
.
به برگه ی شماره ی 1 و 2 !! عکس 3 در 4 بزنم یا 2 در 3 ؟!!
+
و همچنین فقط همین برگه های 2 تا 3 مهم هستن دیگه ؟! بقیه به درد من نمیخوره و نباید عکس بچسبونم بهشون
؟
راستی دوستان هر دکتر عمومی برم میتونه بخش معاینه پزشکی رو تکمیل کنه ؟! و از این بابت موردی نیست ؟! اخه بعضی ها میگن باید دقیقا بری فلان دکتر و اینا
ممنون![]()
پادگان خوبیه عزیز.خیالت راحت.![]()
واسه آموزشي افتادم اونجا اول دي دقيقا كجاست؟
اونجا چه جور جاييه؟
با عرض سلام خدمت دوستان عزيز كسي چيزي راجبه پادگان 02 نيرو زميني ارتش تهران ميدونه؟فوق ديپلمم واسه آموزشي افتادم اونجا اول دي
واسه تقسيماتش معمولا كجاها ميندازن؟
دقيقا كسي ميدونه كجاست؟
Last edited by Ezel; 07-12-2011 at 17:53.
خواهش میکنمه برگه ی شماره ی 1 و 2 !! عکس 3 در 4 بزنم یا 2 در 3 ؟!!
+
و همچنین فقط همین برگه های 2 تا 3 مهم هستن دیگه ؟! بقیه به درد من نمیخوره و نباید عکس بچسبونم بهشون
؟
ممنون![]()
اندازه کادر به 3 در 2 میخوره من که 3 در 4 زدم شما همون 2در 3 بزن
اگر معافیت و این چیزا نیست میخوای اعزام بشی آره دو صفحه برگه وضعیت و واکسیناسیون پر بشه
البته گفتم اون مدارک هارو اکثرشو بهت پس میدن
راستی حساب سپه هم اگر داری شماره حسابتو ببر اگر نداری باید باز کنی
و یه 8000 تومنم به حساب پلیس +10 باید بریزی.
سلام.اول از همه مدرکت چیه؟
بهترین جاها یگان های اداریه.یگان هایی مثل عقیدتی-آماد-پشتیبانی-ترابری و قسمت های اداری بقیه یگان ها
والا اینکه بخوای روزبرگ بشی بستگی به فرمانده ات و زرنگی خودت داره.
ولی اگر شهر خودت باشی مطمئن باش بیشتر بعداز ظهرها خونه ای دوست عزیز.
سلام به سربازان سابق و فعلی و اینده ...
یه سوال دارم که خیلی ممنون میشم جواب بدید.
یکی از رفقام که لیسانسه و متاهله امروز نامه ی دوم اعزام که توش محل اموزشی رو نوشته بدستش رسید،محل خدمتش سمنانه، پدافند هوایی ارتش، بعد خواستم بدونم الان که اموزشی نیروی هوایی ارتش افتاده باید خدمت رو هم توی یکی از پادگانهای نیروهوایی خدمت کنه و نمیتونه به شهر سکونتش بره وقت تقسیم؟چون متاهله و براش سخته و خودش هم قبل فرستادن دفترچه مطمئن بود که توی شهر خودش میافته.
محل سکونت خودش هم گنبدکاووسه که 2تا پادگان ارتش داره،البته نیروی زمینی.
یاعلی
كسي نبود جواب من رو بده.گناه دارم
اگه دوره بعد اموزشي شهري غيره شهره خودم بيفتم بعدظهر را رو مي ذارن در اختيار خودمون باشيم(ساعت 2 به بعد) يعني شبا نيام اسايشگاه برم خونه دوست و اشنا(البته اگه دوست و اشنا بود)
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:45 PM ----------
ليسانس برقم
با عرض سلام خدمت دوستان عزيز كسي چيزي راجبه پادگان 02 نيرو زميني ارتش تهران ميدونه؟واسه تقسيماتش معمولا كجاها ميندازن؟واسه آموزشي افتادم اونجا اول دي دقيقا كسي ميدونه كجاست؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)