یه چیز خیلی طبیعی تو هر گیم من !!
اینو قبول ندارم که adc بیاد وارد بخره !!!
پس ساپ می خواد چیکار کنه !!؟
اصلی ترین وظیفه ساپ vision هست !
یه چیز خیلی طبیعی تو هر گیم من !!
اینو قبول ندارم که adc بیاد وارد بخره !!!
پس ساپ می خواد چیکار کنه !!؟
اصلی ترین وظیفه ساپ vision هست !
سلام
ببین خوب وقتی که توی تیم ها نوب باشه،احتمال این هست که همیشه به آدم نوب برسه ، اون وقت بستگی داره به شانست!
خوب خود آدم می فهمه چه طور بازی کرده.
وقتی هم تیمی هات تو رو قبول دارند و می گن خوب بازی کردی ، وقتی feeder داری ، وقتی ساپورت داغون داری ، ترالر داری و ....
من کم پیش می آد که هم تیمیهام بهم بگن مشکل از منه ، وقتایی هم که می گن به خاطر این هست که یا یادم می ره وارد بگذارم (درگیری زیاد که میشه بعضی اوقات یادم میره) ، یا گیر می دن ks کردی (خیالی کم و به خاطر اتواتک ها معمولا ، یا سایلنس ها و ..) ، یا بعضی اوقات در محساباتم اشتباه می کنم و solo می رم که باعث میشه بمیرم (سینگد تا یه موقعیتی راحت می تونه تا 4 نفر رو solo کنه و در بره ، اما بعد اون وقتی آخرای بازی میشه کم میاره )و اشتباها به هوای گذشته می رم و می میرم که بعدش دیگه سعی می کنم نرم.
خداییش شانس خیلی اهمیت داره،یعنی اگر همه تو رده خودم بودن ، اصلا این قدر اعصابم خورد نمیشد.
اریا جون میدونم خوبه خودم هم میگیرم اما ترینیتی فورس خیلی اولویت داره، هم هلث میده، هم اسپید میده، هم اتک اسپید و ای دی میده و تازه Sheen هم که هست میتونی مثل خر Q بزنی. از این بهتر؟
Blade of The Ruined رو معمولا قبل یا بعد Zephyr میگیرم بسته به تیم حریف.
ولی در کل بهترین بیلد واسه من اینه،
TF > Giant Belt > Zephyr/ Ruined > Randiun Omen/Wit's End
33/14/18
با اش
solo رفتم برا بارون!نصف hp بارون رفت ولی نتونستم آخرش در رفتم.
![]()
خب اگه اول بازی فید نشده باشی چی؟ اگه حریفت از تو قوی تر باشه و داغونت کنه TF به درد نمیخوره!
من ADC هم باشم بازم وارد میگیرم حتی vision هم باشه.
میدونم درست میگی ولی آدم باید با این ترول ها کنار بیاد وگرنه تا ابد اونجا میمونی که!
اعصابتو خورد نکن بازی ارزششو نداره
آخه نرمال فید بشی دیگه اسکرین شات گذاشتن داره ؟ pff
سلام بر شما : دی
دقیقا همینه همه چی به شانس ربط داره من یادمه 13 تا گیم پشت سر هم بردم (هم تیمی هام خوب بودن)
ولی تا رفتم سیلور 1 و 80 تا پوینت داشتم دوباره 20 تا گیم باختم! به هزار و یک دلیل!
خیالت از بابت ks تخت راحت باشههمچین چیزی bullshit ئـــه
آدم باید از اشتباهاتش درس بگیره و دیگه اون کارارو تکرار نکنه این درسته
منم اینطوری بودم باور کن انقدر روم تاثیر گذاشته بود حتی با خانواده هم دعوا داشتم بعدش گفتم بیخیال اعصابتو خورد کردن سر یه بازی باور کن ارزششو نداره
من هرجا میرم با هرکسی بازی میکنم سعی میکنم چیزای بیشتری یاد بگیرم و تا اونجایی که میتونم به دوستان تازه وارد کمک میکنم![]()
من دنبال اینجور ادما می گردمks کردن اصلا وجود نداره و این اشتباه محضه اگه بگی ks میکنن. درسته َdc به کیل نیاز داره اما کیل به همه میرسه یعنی حتی ساپورتم کیل بگیره بازم خوبه. شما adc هستی
دیدی گفتم؟دیدی گفنم الکی هی به من می گن ks
منم به ks اعتقادی ندارم دیدم می تونم کیل بگیرم سریع می گیرم کار ندارم حالا یارو اولتی کرده نمی دونم فلش کرده 5 مین داره می زنه طرفو ,ADC ه
از این حرکتم که هلث دشمن کمه 2 نفر دارن می زننش یکیشون هی کنار دشمن راه میره اتک نمی ده تا اون یکی کیلو بگیره بدم میاد که من توی 100 تا کیل 1 کیل اینطوری بذارم از دستم در بره
وارد خریدن کار همه ی اعضای تیمه, این که بگی فقطساپورت باید وارد بخره مثلاین میمونه که بگی فقط تانک ها باید از turret دفاع کنن!
درسته که بعضی ها یهو زیادی جدی میگیرن و حالا بیا حالی کن که از عمد نبوده ولی دیگه اینطوری هم که شما میگی نیست, اگر طرف داره یکو میکشه و مثلا میگم 95% hp طرف رو زده, بعد یکی دیگه بیاد بکشتش این تنها وقتی قابل قبوله که اون دشمنه از دست یارتون در بره, نه این که یارتون میتونسته بکشتش و شما بیای بزنیش.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)