من زنگ زدم پارس آنلاین . گفتن دیروز کلا همه جا سرعت پایین بوده امروز بهتره
دیروز عصر حتی برای من یک صفحه باز نمیشد با 256
یاد دیال آپم افتادم![]()
من زنگ زدم پارس آنلاین . گفتن دیروز کلا همه جا سرعت پایین بوده امروز بهتره
دیروز عصر حتی برای من یک صفحه باز نمیشد با 256
یاد دیال آپم افتادم![]()
خسته نباشی برار
بالام جان اون نیم کاسه زیر یه کاسه ایه
معلوم نیست از کجاآب میخوره
قبل عید خیلی عالی بود
فک نکنم درست بشه...![]()
مشکلی نیست شمات شارژ کنی به ادامه دوره فعلی اضافه میشه مدت زمانش
دیروز بعد از ۱ ساعت صبحت با پشتیبانی و دست به دست شدن تلفن بعد از اینکه دیدم من قانع نمیشم گفتند که ترافیک منطقه شما زیاده ! ...
تقریبا بعد از عید سرعت از ساعت 3-4 افت شدیدی داره و شب ها با اینکه 256 دارم به زیر 25 کیلو بایت در ثانیه میرسه !
دیروز و امروز که وضعیت در حد اوج خودش هست و سرعت نهایتا 20 کیلوبایت هست ! جالب اینجاست که پشتیبانی می گفت درسته ترافیک بالاست ولی شما سرعت اصلی خودتون رو که دارید ! ...
وقتی قرار باشه سرعت پایین باشه .. محدودیت داشته باشه و 40 تومان هم بدیم که میریم جای دیگه ...
تقریبا کسی هم نیست جواب شما درست و حسابی بده ! یعنی کسی نیست اصلا قبول کنه مشکل از طرف اونهاست و به قولی oversell کردن ! اون پشتیبانی آخری هم که این رو گفت .. من قبلش نیم ساعت باهاش بحث کردم ! گویا اگه بگن مشکل یا کم کاری از طرف شرکت هست بازخواست میشن ...
اینم وضعیت الان برای سرویس 256
![]()
سرعت یکم نوسانش بیشتر از قبل عید شده ولی سرعت من خوبه
![]()
برای من قبل عید عالی بود همش سرعت دانلود روی 200 کیلو بود
ولی بعد عید خیلی مزخرف شده
بابا یه اینترنت درست و حسابی میخوایم باید به کی بگیم![]()
من فکر میکنم که تو پارس آنلاین ستاره دار شدم
آخه قبلا زنگ میزدم بعد از اینکه شماره ADSL رو میدادم یه خورده کلاس میذاشتن و تقصیرا رو مینداختن گردن مخابرات و نمایندگیشون ولی آلان به محض اینکه زنگ میزنم تا شماره ADSL رو میگم جنگی میگه آقای ... چند روزی هست که مشکل برای خطوط پارس آنلاین اومده شما باید صبر کنید تا زمانی که مشکل حل بشهمیگم کی حل بشه میگه معلووم نیست دوستان نگران نباشن این سرعت ختماتیک پارس آفلاین موندگار شد بهتره بگم رفت تو پاچمون کسی دیگه زنگ نزنه که جون به جونشون کنی میپیچوننت راستی یادتون نره پارس آنلاین یه دزده
![]()
فکر کنم با این سرعت مزخرفی (512) که دارم ، از بعضی دوستان سرعتم بهتره !
512 گرفتیم با 30 تا دان می کنیم !
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
به نظر من ISPها با هم توافق می کنن.
مثلا پارس آنلابن به شاتل میگه امسال من سرویس خوب! میدم ، مشتریها مال من ! سال بعد نوبت توئه !
سلام / یاعلی
دوستان الان سرویس پارس چه جوریاس ؟!
تهران هستم میخوام از شاتل بیا به پارس خوبه یا نه ؟!!
سلام.معلوم نيست چجوريه!يكي ميگه خوبه يكي ميگه خوب نيست.يكي داره باسرعت 200 دانلود ميكنه يكي سرعتش به 20 هم نميرسه!!! معلوم نيست جريان چيه!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)