بله منظور همونه. از اون قسمت عكس كه زيرش خط كشيدين ميشه فهميد ولي از سايت زير هم ميشه فهميد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
بله منظور همونه. از اون قسمت عكس كه زيرش خط كشيدين ميشه فهميد ولي از سايت زير هم ميشه فهميد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی جالبه
طبق این مثالشون که گفته:
بطور مثال کاربری که 21 ساعت در ماه (سرعت 128) اتصال داشته باشد، صورتحسابی به مبلغ 9،000 تومان (30*300 تومان حداقل کارکرد سرویس های ساعتی) و یا کاربری که 78 ساعت در ماه (سرعت 128) اتصال داشته باشد در ابتدای ماه بعد صورتحسابی به مبلغ 20،700 تومان (60*300 تومان + 18*150 تومان) از طریق درج در اشتراک و همچنین Email و SMS دریافت می کند.
یعنی اگر بالای 240 ساعت استفاده داشته باشی کلهم اجمعین رایگانه!(اون 20 تومن ودیعه ی اول قرارداده و همون یه باره!!
دوستان اشتباه نشه...به طور مثال اگر در طول یک ماه 400ساعت مصرف کنیم محاسبات اینگونه است:
300*60+180*150+160*رایگان=45000
سپنتا سرویسهای ماهیانه ساعتی و حجمیش از نظر کیفیت فرقی نداره؟؟
Last edited by omit; 09-07-2008 at 14:20. دليل: توضیح بیشتر
سلام
صبا نت
والا من 7 ماهه صبانت دارم ، درسته بعضی مواقع سرعت نوسان داره ، ولی نسبت به خیلی از Isp های دیگه بهترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
سرعت دانلود 128 صبانت چنده؟ (مخصوصاً شبا كه رايگانه)
Last edited by siamak_mu; 08-07-2008 at 20:19.
سپنتا با هیچ مودمی مشکل نداره و با همه مودمها سازگار هست.
عزیز من الان 5 ماهه که از سپنتا سرویس میگیرم.
از همه نظر راضی هستم
پشتیبانی...پیگیری مشکل (در صورت وجود مشکل)...برخورد بسیار مناسب
کیفیت عالی سرویس....پهنای باند واقعی
عزیز مودم خودشون نمیدن اما اگر شما خودت مودم داشته باشی اصلا" هیچ مشکلی ندارن و مثل خیلی شرکتها نمیگن با فلان مودم مشکل داریم.
شما هر سرعتی که بخوای میتونی از سپنتا بگیری فقط به یک شرط !!!
ماه اول رو حتما" باید 128 بگیری چون برای راه اندازی سرویس نامه درخواست شما میره مخابرات و اگر مدرکی نداشته باشی مخابرات گیر میده .اما برای ماههای بعدی میتونی از سایت سپنتا هر سرویسی که میخوای حتی 2 مگ شارژ کنی.
راستش من 128 ندارم که بگم سرعت دانلود چقدر هست
من 384 دارم و سرعت دانلود بین 45 تا 55 هست.
حتی در بعضی مواقع تا 60 هم بالا میره اما فقط برای چند ثانیه
سلام
سرعت صبانت شبانه ، 56 تا 60 البته ، چند وقتیه که سرعت نوسان داره ولی کلا راضیم چون نسبت به بقیه ISP ها
بهتره
من شبی 1 فیلم DVD دانلود می کنم ، البته چند وقتیه به خاطر کنکور کاردانی به کارشناسی که همین جمعه برگزار
میشه نتونستم فیلم بگیرم ولی بعد کنکور دوباره روز از نو روزی از نو
موفق باشید
سلام دوستان
من adsl داتكم وصل شده يعني تو مخابرات خط رانژه شده اما هنوز برام يوزر پس نيومده يعني گفتن بايد زنگ بزنن.
سوالم اينه راهي هست بشه به اينترنت وصل شد بدون اينكه اونا يوزر پسي بدن آدم يجوري وصل شه ؟ آخه همه چي رديف هست فقط يوزر پس ميخواد. (توي كنسول مودم هم رفتم همه چي رديفه)
زنگ هم زدم ولي گفتن خودشون تماس ميگيرن حالا كي؟ معلوم نيست شايد شنبه يكشنبه اما من صبر ندارم .
ممنون
عزیز بدون یوزر و پسورد به هیچ عنوان نمیتونی کانکت بشی
حتما" باید یوزر و پسورد داشته باشی.
خوب فردا زنگ بزن بخش فروش داتک به همون شخصی که فروشنده شما بوده و سفارش سرویس رو از شما گرفته و یوزر و پسورد رو ازش بگیر.
اکثر شرکتها که میدن اینجوری حالا داتک رو نمیدونم![]()
همه سرویس هاشون 512 هستش یا باید بگی تا پهنای باند بهت بدن؟ یه اینترنت 512Kbps باید سرعت دانلودش در بیشترین حد به 64.5KBps برسه... اگه میشه بگو توی روز سرعت دانلودت چقدره و توی شب (3 تا 7 که نامحدوده) چقدر...؟؟؟ در کل اگه قرار باشه به کیفیت و سرعت صبانت از 10 یه نمره بدی چه نمره ای بهش میدی؟ (0 خیلی بد - 2.5 بد - 5 متوسط - 7.5 خوب - 10 خیلی خوب) لطفا از اینا انتخاب کن و یه عددی بگو... مثلا 4 یعنی کمی تا قسمتی بد...
این آسیاتک لعنتی کیفیتش خوبه و قیمتشم خوب بود... ولی از ماه بعد برای شارژهای بعدی خیلی گرون کرده و نمی صرفه... اگه من بخوام یه سرویس 128 با یه گیگ محدودیت ماهی 10420 تومن بگیرم خوب میرم یه صبانت 128 که همون 512 هستش با 2 گیگ محدودیت ماهی 13600 میگیرم... تازه حداقل شرکتایی مثل صبانت شبا نامحدودن ولی شما چی...؟ روز و شبتون فرقی نمیکنه... خدماتتون بره بمیره... به چه دردمون میخوره... به این میگن فکر توانای ایرانی که به جای کسب رضایت مشتری، مشتری پرونی میکنن... خاک توی سرشون با این تعرفه های جدیدشون...
دوستان اگه کسی پیشنهاد بهتری برای عوض کردن ISP داره به من بگه... من قبلا از آسیاتک 64Kbps نامحدود ماهی 10000 تومن میگرفتم... که میخواستم برم روی 128Kbps نامحدود ماهی 18900 تومن (با مالیات) که حالا که گرون و محدود کردن تصمیمم بیشتر روی صبانت 128Kbps (بخونید 512Kbps) با 5GB محدودیت و ماهی 18900 تومن (با مالیات) هستش...
به نظر خودم که بد نیست و با توجه به نامحدود بودن شبانه صبانت خوبه (برای من که دانلودم زیاده)... حالا اگه دوستان نظر بهتری دارن اگه بگن خوشحال میشم...
فعلا برم از همین 64 نامحدودم تا 12 مرداد کار بکشم و تا جایی که میتونم از پهنای باندم کار بکشم... غنیمته... البته شایدم تا اون موقع آسیاتک سر عقل اومد و سرویس هاش رو بازم تغییر داد...![]()
اي بابا پس چجوري كنسول مودم وصله و حتي سرعتم تشخيص ميده ؟!زیز بدون یوزر و پسورد به هیچ عنوان نمیتونی کانکت بشی
حتما" باید یوزر و پسورد داشته باشی.
خوب فردا زنگ بزن بخش فروش داتک به همون شخصی که فروشنده شما بوده و سفارش سرویس رو از شما گرفته و یوزر و پسورد رو ازش بگیر.
اکثر شرکتها که میدن اینجوری حالا داتک رو نمیدونم
من زنگ زدم اونا ميگن خطت هنوز رانژه نشده در حالي كه چراغ مودم ثابته !!!
حالا چيكار ميشه كرد فعلا تا چند روز ديگه صبر ميكنيم.
من اين سوال رو برا اين پرسيدم چونكه شاتل يوزر و پس adsl ش شماره كاربري و شماره تلفن هست . فك كرديم شايد داتكم اينجوري باشه.
ممنون
Last edited by aliani; 08-07-2008 at 22:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)