[QUOTE=Farhad 8904;6671389]تا جایی که بنده اطلاع دارم، ایرانسل مجوز گسترش شبکه اش رو به تمامی استان ها گرفته و الان هم مشغول نصب تجهیزات و تست شبکه است. ولی اینکه کی به مجموع این 7 استان اضافه بشه نمی دونم. احتمال ذره ذره اضافه کنه زیاده.
[QUOTE=Farhad 8904;6671389]تا جایی که بنده اطلاع دارم، ایرانسل مجوز گسترش شبکه اش رو به تمامی استان ها گرفته و الان هم مشغول نصب تجهیزات و تست شبکه است. ولی اینکه کی به مجموع این 7 استان اضافه بشه نمی دونم. احتمال ذره ذره اضافه کنه زیاده.
3روز است سرعت دانلود من يك چهارم شده بقيه دوستان مشكلي ندارند؟
نه سرعت تو این چند روز به نظرم خوب شده من 512 دارم سرعت دانلود رو 80 کیلوبایت اومده بعضی اوقات هم 150 کیلوبایت هست![]()
تا جایی که بنده اطلاع دارم، ایرانسل مجوز گسترش شبکه اش رو به تمامی استان ها گرفته و الان هم مشغول نصب تجهیزات و تست شبکه است. ولی اینکه کی به مجموع این 7 استان اضافه بشه نمی دونم. احتمال ذره ذره اضافه کنه زیاده.[/QUOTE]
امیدوارم اینطوری میگی که باشه. البته سمت محل ما هم یک سری آنتن جدید وایمکس میبینیم که فکر کنم برای ایرانسل هستش. به هر حال من به همه عزیزانی که عضو این سایت هستند و در شهر و یا محله زندگی شان پوشش وایمکس ایرانسل وجود نداره میگم که با توجه به عکس هایی که فرستادم بررسی کنند و ببینند که آیا ایرانسل نسبت به گسترش شبکه وایمکسش کاری انجام داده یا نه. مخصوصا آن دسته از دوستانی که در مراکز استان هایی که فاقد پوشش وایمکس ایرانسل هستند. با تشکر از همه.
نه . امکان نداره . یعنی شما می خوای در آن واحد از دو تعرفه باهم استفاده کنی ؟ نمی شه که برادر من . شما وقتی تغییر تعرفه دادی به 128 کلا اون تعرفه 512 ماهیانه قبلی کان لم یکن و کنسل می شه و شما صرفا ماهی 3 گیگ با سرعت 128 داری که پول 6 ماهش رو هم جلو جلو دادی . همین .
خوش باشی .
فروبوت جان منم می دونم نمیشهمن توضیحت رو متوجه نشدم تعجب کردم یهو نکنه ایرانسل قاطی نکنه اینطوری حساب کنه دوبله سوبله کم شه
که اینطوری که تو گفتی کنسل میشه و 128 میشه
راستی این اومدن از 512 به 128 اینقدر راحته که با یه عملیات اینترنتی انجام می گیره ؟ چند روز طول میکشه ؟ وقتی شد 128 سرعت دانلود از الان که 65 هست میاد روی 16 ؟ نمیشه یه کاری کرد کم نشه ؟
یه سوال دیگه . این یه گیگ اضافه که تو سایت گذاشته می خری که تقریباً 6500 هست چه طوریه ؟ هر سرعتی باشی یه گیگ بخری درهر صورت باید 6500 بدی ؟ ربطی به سرعتت نداره ؟
ممنون![]()
نه عزیز حسابتون تبدیل میشه به 128 وفقط هزینه 128 رو میپردازینتعجب کردم یهو نکنه ایرانسل قاطی نکنه اینطوری حساب کنه دوبله سوبله کم شه
فقط توی حسابتون توی قسمت طرح تعرفه سرعت 128 رو انتخاب میکنیدراستی این اومدن از 512 به 128 اینقدر راحته که با یه عملیات اینترنتی انجام می گیره
تعرفه جدید از اول ماه بعد اعمال میشهچند روز طول میکشه ؟
وقتی شد 128 سرعت دانلود از الان که 65 هست میاد روی 16 ؟ نمیشه یه کاری کرد کم نشه ؟
ربطی به سرعت نداره و در هر سرعتی برای یه گیگ حجم اضافه 6500 بدیداین یه گیگ اضافه که تو سایت گذاشته می خری که تقریباً 6500 هست چه طوریه ؟ هر سرعتی باشی یه گیگ بخری درهر صورت باید 6500 بدی ؟ ربطی به سرعتت نداره ؟
ممنون
دوستان من یک مودم usb و یک خط 128 دارم . کسی خواست بخره یه خبر بده . ممنون
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
اگر کسی هم مودم wifi داره خریدارم . با تشکر
سلام دوستان
من یه 7-8 ماهی میشه وایمکس شارژ نکردم حالا دوباره میخوام فعالش کنم میخواستم ببینم اگه پول بریزم وصل میشه یا نه؟! الان تعلیق شده
امکان افزایش سرعت و تغییر تعرفه اضافه شده یا هنوز نامه و مجوز میخاد؟!
شبانه چی؟!
هنوز سرعتش مثل قبل اسمیه یا بیشتر میبندن؟ 128 که داشتم بالای 18 نمیرفت
ممنون
سلام
الان من هر كاري ميكنم نميتونم login كنم منظورم همون E-Care هست .
خود اينترنت مشكلي نداره با همون يوزر و پسورد وصل ميشه ولي نميتونم تو سايت ايرانسل Login كنم ، چرا ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)