تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 604 از 1291 اولاول ... 1045045545946006016026036046056066076086146547041104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,031 به 6,040 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=Farhad 8904;6671389]
    اما اگر شما دوستان خاطرتون باشه چندی پیش بحث گسترش پوشش وایمکس ایرانسل در این تاپیک بود و من به اون دوستمون که در قم زندگی میکرد یا در آنجا تردد داشت گفته بودم که بهترین کار برای مطمئن شدن از اینکه آیا ایرانسل در قم و یا در هر شهر دیگر آنتن جدید نصب کرده است [/QUOTE

ایرانسل مجوز ارائه وایمکس در 7 استان رو داره که قم جز آن ها نیست!!
    تا جایی که بنده اطلاع دارم، ایرانسل مجوز گسترش شبکه اش رو به تمامی استان ها گرفته و الان هم مشغول نصب تجهیزات و تست شبکه است. ولی اینکه کی به مجموع این 7 استان اضافه بشه نمی دونم. احتمال ذره ذره اضافه کنه زیاده.

داره خودمونی میشه tetis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

3روز است سرعت دانلود من يك چهارم شده بقيه دوستان مشكلي ندارند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pori.ya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

3روز است سرعت دانلود من يك چهارم شده بقيه دوستان مشكلي ندارند؟
    نه سرعت تو این چند روز به نظرم خوب شده من 512 دارم سرعت دانلود رو 80 کیلوبایت اومده بعضی اوقات هم 150 کیلوبایت هست

4. این کاربر از pori.ya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تا جایی که بنده اطلاع دارم، ایرانسل مجوز گسترش شبکه اش رو به تمامی استان ها گرفته و الان هم مشغول نصب تجهیزات و تست شبکه است. ولی اینکه کی به مجموع این 7 استان اضافه بشه نمی دونم. احتمال ذره ذره اضافه کنه زیاده.[/QUOTE]
    امیدوارم اینطوری میگی که باشه. البته سمت محل ما هم یک سری آنتن جدید وایمکس میبینیم که فکر کنم برای ایرانسل هستش. به هر حال من به همه عزیزانی که عضو این سایت هستند و در شهر و یا محله زندگی شان پوشش وایمکس ایرانسل وجود نداره میگم که با توجه به عکس هایی که فرستادم بررسی کنند و ببینند که آیا ایرانسل نسبت به گسترش شبکه وایمکسش کاری انجام داده یا نه. مخصوصا آن دسته از دوستانی که در مراکز استان هایی که فاقد پوشش وایمکس ایرانسل هستند. با تشکر از همه.

6. این کاربر از o457 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه frobot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون . راجع به نکته دوم یه سوال .

یعنی من اگه 128 6 ماهه بگیرم ، توی این 6 ماه این 512 4 گیگ پایه که دارم هم شارژ میشه ؟ یعنی هر ماه علاوه بر 3گیگ اون 6ماههه ، 4گیگ هم به خاطر این پایه که دارم شارژ میشه ؟ اینطوری که خیلی مسخره میشه

خلاصه تر بگم : من الان 149 تومن دارم که برای 7 ماه 512 4گیگ توی حسابم هست . حالا می خوام از همین 149 تومن 2 تا 6ماهه 128 استفاده کنم که بشه 12 ماه(تقریباً 113 هزار تومن میشه و 36 تومن هم میمونه توی حسابم ) (چون زمان واسم مهمه حجم و سرعت مهم نیست)

حالا می خوام بدونم این امکان داره یا نه ؟
    نه . امکان نداره . یعنی شما می خوای در آن واحد از دو تعرفه باهم استفاده کنی ؟ نمی شه که برادر من . شما وقتی تغییر تعرفه دادی به 128 کلا اون تعرفه 512 ماهیانه قبلی کان لم یکن و کنسل می شه و شما صرفا ماهی 3 گیگ با سرعت 128 داری که پول 6 ماهش رو هم جلو جلو دادی . همین .

خوش باشی .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه . امکان نداره . یعنی شما می خوای در آن واحد از دو تعرفه باهم استفاده کنی ؟ نمی شه که برادر من . شما وقتی تغییر تعرفه دادی به 128 کلا اون تعرفه 512 ماهیانه قبلی کان لم یکن و کنسل می شه و شما صرفا ماهی 3 گیگ با سرعت 128 داری که پول 6 ماهش رو هم جلو جلو دادی . همین .

خوش باشی .
    فروبوت جان منم می دونم نمیشه من توضیحت رو متوجه نشدم تعجب کردم یهو نکنه ایرانسل قاطی نکنه اینطوری حساب کنه دوبله سوبله کم شه که اینطوری که تو گفتی کنسل میشه و 128 میشه

راستی این اومدن از 512 به 128 اینقدر راحته که با یه عملیات اینترنتی انجام می گیره ؟ چند روز طول میکشه ؟ وقتی شد 128 سرعت دانلود از الان که 65 هست میاد روی 16 ؟ نمیشه یه کاری کرد کم نشه ؟

یه سوال دیگه . این یه گیگ اضافه که تو سایت گذاشته می خری که تقریباً 6500 هست چه طوریه ؟ هر سرعتی باشی یه گیگ بخری درهر صورت باید 6500 بدی ؟ ربطی به سرعتت نداره ؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تعجب کردم یهو نکنه ایرانسل قاطی نکنه اینطوری حساب کنه دوبله سوبله کم شه
    نه عزیز حسابتون تبدیل میشه به 128 وفقط هزینه 128 رو میپردازین
    راستی این اومدن از 512 به 128 اینقدر راحته که با یه عملیات اینترنتی انجام می گیره
    فقط توی حسابتون توی قسمت طرح تعرفه سرعت 128 رو انتخاب میکنید
    چند روز طول میکشه ؟
    تعرفه جدید از اول ماه بعد اعمال میشه
    وقتی شد 128 سرعت دانلود از الان که 65 هست میاد روی 16 ؟ نمیشه یه کاری کرد کم نشه ؟

این یه گیگ اضافه که تو سایت گذاشته می خری که تقریباً 6500 هست چه طوریه ؟ هر سرعتی باشی یه گیگ بخری درهر صورت باید 6500 بدی ؟ ربطی به سرعتت نداره ؟

ممنون
    ربطی به سرعت نداره و در هر سرعتی برای یه گیگ حجم اضافه 6500 بدید

10. این کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان من یک مودم usb و یک خط 128 دارم . کسی خواست بخره یه خبر بده . ممنون

---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------

اگر کسی هم مودم wifi داره خریدارم . با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه 7-8 ماهی میشه وایمکس شارژ نکردم حالا دوباره میخوام فعالش کنم میخواستم ببینم اگه پول بریزم وصل میشه یا نه؟! الان تعلیق شده
    امکان افزایش سرعت و تغییر تعرفه اضافه شده یا هنوز نامه و مجوز میخاد؟!
    شبانه چی؟!
    هنوز سرعتش مثل قبل اسمیه یا بیشتر میبندن؟ 128 که داشتم بالای 18 نمیرفت

ممنون

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    الان من هر كاري ميكنم نميتونم login كنم منظورم همون E-Care هست .
    خود اينترنت مشكلي نداره با همون يوزر و پسورد وصل ميشه ولي نميتونم تو سايت ايرانسل Login كنم ، چرا ؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •