سلام بچه ها .
برای من که کار گرافیک و game برام اهمیت داره Hp 4520 مناسبه ؟
پیشنهادتون چیه ؟ تا 750 تومن
سلام بچه ها .
برای من که کار گرافیک و game برام اهمیت داره Hp 4520 مناسبه ؟
پیشنهادتون چیه ؟ تا 750 تومن
سلام
یه لپ تاپ lenovo دیدم کانفیگ خوبی داره مدل LENOVO G560 ولی گرافیکش اینتل هست می خواستم بدونم آیا مشکلی برای اجرای برنامه ها ایجدا نمیکنه مث برنامه های طراحی و این حرفا آیا قابل ارتقا هست ؟
لپ تاپ های Fujitsu چطوری هست خوب در اومده؟ یه جا خوندم ساخت آلمان هست
لطفا یه لپ تاپ با سی پی یو سندی بریچ - ترجیعا i5
زیر 900 تومن
یه لپ تاپ مناسب برای گیم و کارای خونگی عادی، تو همین قیمت 600 تا 1 تومن میخوام. رو حساب تبلیغات برند دل مورد نظرمه اما چون اطلاعاتم واقعا کمه ازتون کمک میخوام که چه برند و چه مدلی مناسب تره؟
من می خوام تا دو روز دیگه لپ تا بخرم،امروز از از ساعت 8تا1:30تو پاساژ رضا ،ایرانیان و پایتخت بودم و از بیست جا قیمت گرفتممن 850 هزار تومن پول دارم نظرم رو hp probook بود که نمایندگیش گفت خط تولید probook بسته شده وفروشنده ها با acer حال نمی کردن و می گفتن asus و lenove از همه بهتره ، حالا می خوام از شما بپرسم تو همین قیمت(850) یه لپ تاپ با core i5 برای بازی کردن که معمار ایش sandybridge باشه معرفی کنین ،در ضمن یه سوال ایا همه ی corei5 ها سندی بریج هستن؟اخه دو نفرگفتن که همه ی i5 ها سندیبریج نیستن البته نظر خودم الان بین این چند مورد:
HP ProBook 4520s
Acer Aspire 5742G-C
HP G62 i5-ATi
Dell Inspiron 5110
ایا acer خوب هست؟ و از مواردی که انتخاب کردم کدوم بهتره؟واگر مدل دیگه ای می دونین لطفا معرفی کنید
واقع برام مهمه که بهترین لپ تاپ رو تو این قیمت بگیرم(از هر نظر)،ممنون می شم اگر هر چه سریع تر راهنمای ایم کنین ممنون![]()
Dell Inspiron 5110
اونایی که سی پی شون سندی بریج هست(نسل دوم) کدشون 4 رقمیه مثل Core i5-2410M
اونایی که نسل اول هست سه رقمیه مثل :Core i5-480M
درضمن یه مساله دیگه هم بگم شاید بد نباشه بدونید . معماری سندی بریج توسط بخش تحقیق و توسعه اینتل در شهر هیفا در اسرائیل طراحی شده . در واقع یکی از مهمترین بخشهای کمپانی معظم اینتل در اسرائیل قرار داره . اینم لینک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز پرنس تاریکی منم میخوام لپ تاپ بگیرم مثل شما نظرم روی 4520s-core i5 بود ولی نیست ؟
شما که امروز بازار رضا بودید دلیل نبودش چی بود تولید نشدن یا نه قیمتش بالا بود؟
چرا ؟
با تشکر
اختلاف این دو تا cpu چقدره؟
Intel 2410M 2.3GHz Core i5 2.90 GHz - Cache 3 MB
Intel 480M Core i5 2.66 GHz - Cache 3 MB
اولی 5110 و دومی 5742
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)