نبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــود ؟!!!
پس شماها چطوری این بازی رو تموم کردید ؟@!!!
الان یه لینک بهت پ.خ می کنم، اونجا سوالت رو بپرس .
دوستان یه سوال داشتم آیا gta iv با gta iv episodes from liberty sity فرق داره و اگه داره چه فرق هایی......؟؟؟؟؟
![]()
بله از نظر مراحل و شخصیت ها با هم فرق دارند
باید درجه دوستیت رو با دوستات بالا ببری الان یادم نیست اسمشونو نمیدونم رومن یا جاکوب باهاشون برو بیرون برو بازی ای دارتی چیزی ماموریت فرعی ای هم اگه هست انجام بده
سلام
در حین بازی، مخصوصاً موقعی که سوار ماشین میشم، بازی گیر می کنه؟
چه کار کنم؟
با تشکر.
دوستان یه نفر لطف میکنه سیو 100 درصد eflc رو برام بذاره البته با آموزش اینکه کجا باید ریخته بشه/؟؟؟؟
ممنون![]()
من مشکلم مربوط به ویرایش 23 هستش.. همش همون ارور رو میده.. میشه لطفا یکم توضیح بدید که من چی کار کنم.. خیلی ممنونم![]()
سلام
من خودم خیلی مشکل واسه اجرای این بازی داشتم اما قصد دارم کمکتون کنم. اول از همه سعی کنید بازی رو روی ویندوز اکس پی سرویس پک 3 نصب کنید.(حتما سرویس پک 3) . پچ 1.0.7 رو دانلود کنید و نصب کنید این پچ social club رو پاک میکنه و دیگه نیازی به اون نیست . بعد کرک razor 1911 رو دانلود و در محل بازی بریزید سپس 2 فایل xlive.dll و xlive_d رو از همین سایت دانلود کرده و در محل بازی بریزید. ممکن است بعدش به ارور rmn 60 بر خورد کنید. جای نگرانی نیست بازی رو از gta iv luncher بیارید. این ها مشکلاتیه که بیشتر پیش میاد. اروری هم مثل ws10 هم شاید شما رو اذیت کنه که با ریختن فایل xlive.dll حل میشه اینم بدونید که این بازی با ویندوز سون کلا مشکل داره بازم اگه مشکلی داشتید منو تو نیمباز اد کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا یاهوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پچ 1.0.7 به شما امکان بازیه gta elfc رو هم میده
به شما دوستان عزیزم پیشنهاد میکنم که هرگز گرافیک هایی رو که تو اینترنت می زارن رو روی این بازی نصب نکنید چون باعث تیک های شدید میشه من خودم رمم هشت و گرافیکم 9800 اما با این وجود باز هم با نصب این گرافیک ها بازیم تیک می زنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)