سلام.
استپ چیه؟
سلام.
استپ چیه؟
STOP !!!
در ها رو که باز میکنه یک چیزی مثل ریل هست که خونه به خونه در رو نگه میداره نیمذاره بسته بشه
آهاااااااااان
استوپ منظورته من حدسم step بود.گفتم نشنیدم تا حالا.
بیوک ما هم درهای عقبش همین طوره.
یعنی بازش میکنی خود به خود بسته میشه؟! اصلا حالت استوپ نداره؟
فقط درهای عقب این حالت رو داره.
جلو استوپ داره.
جلو هم داره! جای لولا پایین رو نگاه کن! یک فنر داره با یک صفحه دندونه دار.تو چند مرحله در رو نگه میداره! مگر اینکه برداشته باشن! در راننده من نداره ولی شاگرد هستش
نظرتون چیه بگیرم ماشین رو آهن کنم بعدش صافکاری و رنگ؟!
توي تمام بيوك و نوا هايي كه تا الان ديدم، دربهاي عقب ترمز ندارن، و نميدونم چرا؟ چون اين يه نقص به حساب مياد.شايد هم فقط در نمونه هاي مونتاژ ايران اينجوري شده، به هر حال دست شركتهاي خودروساز ايراني وقتي به ماشيني بخوره معمولا از اينجور شيرينكاريها هم انجام ميدن.چندتا عكس يادگاري از نوا خودم كه مدتي پيش گرفتم.
سلام بنده در تاپیکی سوالی پرسیدم و دوستان بزرگوار من رو به اینجا راهنمایی کردند این هم متنی که من در تاپیک مشاوره خرید خودرو ارسال کردم
دوستان این ماشین های قدیمی خارجی شورلت و کادیلاک و .... به درد می خورند یا خیر راستش من عاشق ماشین های قدیمی ام اما نمی دونم خریدش فایده ای هم داره یا نه مثلا اگه خراب بشه قطعاتش گیر میاد و اینکه سوختشون از پیکان بیشتره یا نه اگه ماشین قدیمی خریدم چی بخرم؟؟
از نظر قدرت چطور اند قدرتی عمل می کنند سرعت چی؟؟
می ترسم دوستان بگند قصد تبلیغات دارم برای همین لینک آگهی های مربوط به ماشین های قدیمی رو نمیذارم فقط از دوستان می خوام بنده رو راهنمایی کنند
این دست از ماشین ها تو خاکی چطور عمل می کنند قدرتمند اند؟؟؟ خیلی ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید
دوست گراميسوالاتي كه پرسيديد، بسيار كلي بود و پاسخ اونها بسيار وسيع و گسترده و مفصل است، درست مثل توضيح چگونگي عملكرد و كارايي يك خودرو.هر چند وقت يكبار از اين نوع سوالات پرسيده ميشه و پاسخ به اونها هم تقريبا مشابه هست. اگر نگاهي به كلوپ و پستهاي اون بندازيد خيلي از جوابها رو پيدا ميكنين و متوجه ميشيد كه دقيقا اين ماشينها به درد شما ميخوره يا نه؟هرجوابي كه اينجا داده بشه صد در صد نيست و به خيلي چيزها بستگي داره و حتي به نوع استفاده شما و ديدگاهي كه به يه ماشين داريد و توقعي كه از داشتنش داريد ،فرق ميكنه.به درد بخور بودن يا نبودنشون بستگي به نوع استفاده شما، روش نگهداري، شرايط استفاده، تجربه هاي فني و علمي و عملي شما، توانايي هاي ابتكاري شما، وضعيت اقتصادي و مالي شما و خلاصه دهها مورد ديگه برميگرده.و در ادامه وضعيت قوانين حاكم بر اونها كه ميتونه مدام تغيير بكنه..مسلما قطعات يدكي به اندازه خودروهاي امروزي راحت پيدا نميشه اما كسي كه توي اين برنامه باشه و سالها با اين ماشينها سروكار داشته باشه ميتونه قطعات رو بدست بياره.يك چيز رو در مورد خودروي آمريكايي بايد گوشزد كنم كه اگر دنبال ماشين كم مصرف( به نسبت خودروهاي امروزي) هستين، اصلا دنبال آمريكايي نباشيد و طرفش نياييد، چون اگر ديد شما از خريد و نگهداري اون داشتن يه ماشين كم مصرف هست، بشدت شما رو نا اميد ميكنه، و البته اگر نگاهتون چيز ديگه اي باشه اونوقت داستان خيلي فرق ميكنه...قدرت و سرعت اونها هم متناسب با بدنه و موتور و گيربكس مورد استفاده در اونهاست،و منظور شما رو از اين سوال دقيقا متوجه نشدم، همينطور توي خاكي بودن ...تبليغاتي كه ميبينيد، همينطور خودروهايي رو كه بطور مستقيم ديدين، ميتونين اينجا نشون بديد تا بقيه هم بتونن در مورد اون مورد نظر بدهند.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)