تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 604 از 1004 اولاول ... 104504554594600601602603604605606607608614654704 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,031 به 6,040 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    برای چه کاری میخواید نت بگیرید ؟! وب گردی ؟ دانلود روزانه ؟ دانلود شبانه ؟ بازی ؟!
    کدوم منطقه مخابراتی هستید ؟ چک کردید که آیا خطتون فیبر نوری هست یا نه ؟!
    هم وب گردی هم دانلود بیشتر نرم افزار و ورد و پی دی اف و.... تا بعدش فیلم دانلود شبانه هم اگه باشه خیلی خوب میشه و البته ارتباط تصویری با یاهو یا اسکایپ که نمیدونم

چقدر حجم میخوره اگه میدونین بگین؟؟ برا چه مدت چقدر حجم میخوره؟؟ مرکز مخابراتیم ایثار میشه و فیبر نوری نیستم . البته سطح دانلودمم شاید خیلی حجیم نباشه بخوام تو

یکی دوروز چندین گیگ بگیرم اما فیلم خوبی پیدا کنم شاید دانلودش کنم اما نمیدونم یکی میگه شاتل محدود میکنه میخوام بدونم حتی برا یه بارم محدود میکنه؟؟؟ و نظرات

بسیار مختلف دیگه در مورد پارس آنلاین و مکس نت ودیگر شرکتها که بیرون نت از دوستان و در تاپیکها و انجمنهای دیگه شنیدم که کاملا گیج شدم و البته برا بازی نت رو نمیخوام لطفا راهنمایی کنید
    Last edited by mehdi.84; 11-11-2013 at 22:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

مهدی جان شما بهترین کار اینه که با همسایه هاتون صحبت یه آمار بگیری ببینی نتشون چیه از کدوم شرکتا گرفتن و ایا راضی هستند یا نه. این بهترین راهه.
    یا اینکه دلتو به دریا بزنی و بری از همین شرکت ها - شاتل /پارس / های وب/ صبا نت/ مخابرات / ترکانت (پیشگامان کویر) / مکس نت(اسیا تک) / انا اینترنت(عصر انتقال داده ها) و ... بگیری

من ترکانت داشتم قبلا کیفیتش خوب بود همون 512 رو میگفت شب رو روز میداد و سرعت بیشتر برای دانلود شبانه نداشت برای همین تخلیه کردم
    من شخصا از پارس انلاین راضیم و انتظاراتمو بر آورده میکنه تو دانلود شبانه. مرکز ما مرکز تلفن فجره
    مکس نت من از دوستانم در مرکز رودکی و فجر پرسیدم راضی نبودن ولی همین مراکز از پارس انلاین راضی هستند
    راجب مخابرات هم دوستان اینجا هستند که از مخابرات اکانت دارن میتونن راهنمایی کنن

و اینکه اگه خطتتون فیبر نوری باشه باید از مخابرات بگیرید!
    با پارس آنلاین سرعتتون چنده کدوم طرحو دارین چقدر دانلود میکنین؟؟ برا ارتباطات تصویری میدونین با این طرحی که دارین چقدر از حجمتون کم میشه؟؟

فیبر نوری نیستم و مرکز ایثار هستش حالا نمیدونم اونقدر نظرات مختلف هست که دارم گیج میشم چه در داخل نت و انجمن ها در سایت های مختلف

و چه در بیرون نت شایدم دلمو زدم به دریا به قول شما مکس نت تو مرکز ایثار چطوره خبر دارین؟؟؟پارس آنلاین؟؟؟؟ شاتل؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خود مخابرات؟؟؟

این های وب که گفتی این چطوره؟؟؟؟ نمیدونم طرح فشفشه داره و بسته نقره برنز شبیه مکس نت دیگه سردرگم شدم این صبانت دیگه

کجاس نمیشناسم چجوریه اصلا خودتون یه رتبه بندی کنید ببینم کدوم بهتره کلا یه راهنمایی کنید ببینم چی میشه
    Last edited by mehdi.84; 11-11-2013 at 03:25.

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

هم وب گردی هم دانلود بیشتر نرم افزار و ورد و پی دی اف و.... تا بعدش فیلم دانلود شبانه هم اگه باشه خیلی خوب میشه و البته ارتباط تصویری با یاهو یا اسکایپ که نمیدونم

چقدر حجم میخوره اگه میدونین بگین؟؟ برا چه مدت چقدر حجم میخوره؟؟ مرکز مخابراتیم ایثار میشه و فیبر نوری نیستم . البته سطح دانلودمم شاید خیلی حجیم نباشه بخوام تو

یکی دوروز چندین گیگ بگیرم اما فیلم خوبی پیدا کنم شاید دانلودش کنم اما نمیدونم یکی میگه شاتل محدود میکنه حتی برا یه بار؟؟؟ و نظرات بسیار مختلف دیگه در مورد پارس

آنلاین و مکس نت ودیگر شرکتها که بیرون نت از دوستان و در تاپیکها و انجمنهای دیگه شنیدم که کاملا گیج شدم و البته برا بازی نت رو نمیخوام لطفا راهنمایی کنید
    من حدودا 3 سالی میشه که پارس دارم، یادم میاد که حدودا 1 سال پیش یکی از دوستان همین پیج که از منطقه ی ایثار هم بود و پارس داشت، شدیدا ناراضی بود ! صفحه های خیلی قبلتر رو ببینید متوجه میشید، سرعت دانلود کم، قطعی زیاد، شبانه ی خیلی کم و .. ! باید از هم محلی هاتون بپرسید ببینید اوضاع الان چطوره، یا زنگ بزنید از پارس بپرسید ! اما وضعیت خودم: سرعت دانلود روزانه بالا (300-400 )، گویا بعضی از مناطق توی ارومیه هم روی 9 مگ بسته شده ! البته اینو یکی از کارمندای پارس تو تاپیک پارس انلاین گفت وگرنه خط من که رو همون 4 مگ هست ( وضعیت نویزم با همین 4 مگ هم خیلی جالب نیست اگه رو 9 مگ بسته میشد نتم کلا داغون میشد ! ) پینگ بالا ( برای داخلی ها مناسب هست ولی برای سایت های خارجی بالای 250 و این حدوداست )، تایم اوتی داره، یک ماه قبل شدیدا قطعی داشت ، گاهی ساعت ها قطع میشد ولی الان بهتر شده، با اسکایب زیاد کار کردم، وحشتناکه ! یکبار هم زنگ زدم بهشون و گفتم که اسکایب وضعش خیلی خرابه، که گفتن ما اسکایب رو پشتیبانی نمیکنیم !! حجم زیادی نمیخوره ولی قطعی تصویر و قطعی ارتباط زیادی داره، یاهو رو تست نکردم . دانلود شبانه برا من خیلی خوبه! شبی 5 تا 7 گیگ با سرویس 2 مگ محدود میگیرم ! به نظر من اگه میخواید دانلود شبانه ی مداوم داشته باشید ( 10 روز در ماه ! ) کلا شاتل رو فراموش کنید چون محدود میکنه ! و محدود شدن هم حس خیلی بدی داره ! اما اوضاع پینگ و دانلود روزانش فکر کنم خوب باشه ! بیشتر برای شرکت ها و سازمان های دولتی و خصوصی مناسب هست تا یوزر شخصی ! پارس چون پینگش بالاست و تایم اوتی هم گاها داره برا بازی انلاین فکر نکنم مناسب باشه ! در کل با توجه به کاربردی که من از نت دارم ( فقط دانلود ) از پارس راضیم !

4. 5 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

قطعی های مخابرات دوباره شروع شده !!! هر 2 دقیقه یکبار قطع میشه !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

كدوم مركز هستيد ؟ چون من امروز اصلا قطعي ندارم (مركز پيام)

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

منم دیروز حدودای عصر به بعد قطعی های مکرر داشتم ( مرکز وحدت )

8. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

گوش شیطون کر مکسنت یه تکونی داده به خودش !

مکس کلاسیک

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=151ms TTL=54
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=147ms TTL=54
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=140ms TTL=54
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=149ms TTL=54

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=163ms TTL=45
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=165ms TTL=45
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=160ms TTL=45
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=159ms TTL=45

Pinging 77.220.180.180 with 32 bytes of data:
    Reply from 77.220.180.180: bytes=32 time=120ms TTL=53
    Reply from 77.220.180.180: bytes=32 time=115ms TTL=53
    Reply from 77.220.180.180: bytes=32 time=134ms TTL=53
    Reply from 77.220.180.180: bytes=32 time=123ms TTL=53

Pinging tabnak.ir [94.182.146.59] with 32 bytes of data:
    Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=24ms TTL=54

10. این کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

با پارس آنلاین سرعتتون چنده کدوم طرحو دارین چقدر دانلود میکنین؟؟ برا ارتباطات تصویری میدونین با این طرحی که دارین چقدر از حجمتون کم میشه؟؟

فیبر نوری نیستم و مرکز ایثار هستش حالا نمیدونم اونقدر نظرات مختلف هست که دارم گیج میشم چه در داخل نت و انجمن ها در سایت های مختلف

و چه در بیرون نت شایدم دلمو زدم به دریا به قول شما مکس نت تو مرکز ایثار چطوره خبر دارین؟؟؟پارس آنلاین؟؟؟؟ شاتل؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خود مخابرات؟؟؟

این های وب که گفتی این چطوره؟؟؟؟ نمیدونم طرح فشفشه داره و بسته نقره برنز شبیه مکس نت دیگه سردرگم شدم این صبانت دیگه

کجاس نمیشناسم چجوریه اصلا خودتون یه رتبه بندی کنید ببینم کدوم بهتره کلا یه راهنمایی کنید ببینم چی میشه
    سرعت من دو مگ محدود هست ماهی سه گیگ تقریبا 24 تومن و شبا 4 گیگ اینا متوسط میگیرم من برای ارتباط تصویری هم چنبار اوو استفاده کردم خوب بوده ولی کلا ترافیک زیاد میبره

خوب پس مجبور نیستی از مخابرات بگیری و تمام گزینه ها روی میزه

من دوستام که گرفتن راضی ان فقط ساعات دانلود رایگانش کمه 3ساعت!

اخه رتبه بندی نمیشه انجام داد هر مرکز تلفنی شرایط خودشو داره شما از دوستانت در همون مرکز تلفن اگه adsl دارن حتما آمار بگیر و اگه هم گرفتی یه ماهه بگیر که خوب نبود تخلیه کنی.

12. این کاربر از AmirSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستانی که نامحدود مخابرات دارن.لطفا از این سایت ببینید سرعتتون چند هست :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و همین طور :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Rhodes; 11-11-2013 at 14:26.

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

1مگ نامحدود - با هر2 سایت پهنای باند کامل اشغال شد، تو idm بین 120 الی 130 کیلوبایت برثانیه میزنه

15. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •