تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 604 از 905 اولاول ... 104504554594600601602603604605606607608614654704 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,031 به 6,040 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام . ماشین سی یلو هست سه هفته هستش که گرفتم و صاحب قبلیش هم یادش نبود کی عوض شده . 297 تا کار کرده . موقع تعویض دنده گاز هرز نمیخوره و چون ماشین رو تازه گرفتم نمیدونم به نسبت گذشته افت شتاب داشته یا نه . لرزش زیاد هم موقع حرکت نداره مگر اینکه کلاچ رو خیلی بیارم بالا و گاز بدم اونم لرزشش زیاد نیست . پس به نظر شما روشی که بشه تو حالت درجا دیسک صفحه رو تست کرد وجود نداره ؟

تشکر .
    سلام
    پس با اين اوصاف ديسک و صفحه ى ماشين شما سالمه و مشکلى نداره . و ماشين شما هيچکدام از علايم خرابى ديسک و صفحه را نداره کلا ديسک و صفحه ى سيلو به اين راحتى ها خراب نميشه .
    خير اون روش ، روش قابل اطمينانى براى تست عملکرد ديسک و صفحه نيست .

2. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان وقتی ماشین واشر سر سیلندر مسوزونه میشه تا یه مدتی باهاش رفت تا سر فرصت ببرم تعمیر گاه
    اگر بش نرسید و باعث مخلوط شدن اب و روغن بشه و یا اب به سیلندر راه پیدا کنه فکر یه تعمیر موتور اساسی باشید

4. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

فیلتر بنزین هیچ ماشین خارجی به پراید نمیخوره عزیز! این چیزی که شما میگی در حرف قشنگه ولی در عمل وقتی میری کف بازار میخوای برای پرایدت فیلتر بنزین بخری باید بگی فیلتر بنزین پراید میخوام! هیچ فیلتر دیگه ای بهش نمیخوره که مثلا بگی فیلتر بنزین مثلا هیوندا میخوام بعد بری بندازیش به پرایدت!
    اگر شکلش شبیه همون تصویری باشه که من دیدم فیلتر طیف وسیعی از خودرو ها بهش می خوره
    تندر و ریو که خودم دارم و داشتم با اطمینان میگم که به پراید می خوره
    شما فیلتر پراید را باز کن با خودت ببر و با فیلتر نو تندر مقایسه کن اگر خورد بخر
    صافی بنزین ریو و تندر همون صافی بنزین پژو هست. این همون صافی بنزین هست که برای پراید های hp+ گذاشتن. پرایدهای جدید ۹۳ هم همین صافی رو دارن.
    اما خب اینها سوکتی هستند و آخرای لوله صافی یک خار هست که سوکت پشتش قفل میشه اما صافی پراید معمولی فشاری هست. اگه به زور صافی پژو رو روی پراید معمولی جا بزنید وقتی که دفعه بعد بخواید عوضش کنید به احتمال زیاد سر صافی توی شیلنگ بنزین میشکنه! یا اینکه شیلنگ بنزین گشاد میشه!!!
    پس بهتره همون صافی بنزین پراید رو واسه پراید استفاده کنید.

در هر صورت جنس بیشتر صافی های بنزین که من تا اینجا دیدم قابل قبول هست. (البته باز هم نمیشه گفت که همه خوب هستن)
    مشکل کیفیت پایین بنزین خیلی شدیدتر از کیفیت صافی هست.
    Last edited by neopersia; 24-01-2015 at 23:21.

6. 2 کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza99.99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    بستگى داره واشر از چه ناحيه و چه جورى بسوزه .
    ممکنه کاملا بسوزه و اب روغن قاطى بشه که بايد سريع سر سيلندر باز بشه تا به نقاط ديگه اسيب نرسونده
    ممکنم هست فقط واشر بترسونه و کمپرس رد کنه کى ميشه تا مدتى ازش کار کشيد ولى نه زياد .
    اگر بش نرسید و باعث مخلوط شدن اب و روغن بشه و یا اب به سیلندر راه پیدا کنه فکر یه تعمیر موتور اساسی باشید
    چند وقتی بود که آب کم میکرد(تقریباً مجبور بودم روزی که دو ساعت رانندگی میکردم تقریبا یک لیتر آب کم میکرد).دو سه بار مکانیکی بردم گفتم به خاطر درب رادیاتوره یا به خاطر بسته لوله و شلنگهاست که البته یک مقدار از کنار درب ترموستاتات موقعی که ماشین در حال حرکت بود نشت داشت
    به اصرار من یه مکانیکی درب موتور رو باز کرد و گفت سفیدک زده و واشر سرسیلندر سوزوندی...گفت میتونی یک مقدار دار باهاش بری تا یکی دو روز دیگه بیاری برای تعمیر....
    دو سه روز هم هست که صبح ها بد روشن میشه ولی بعد دیگه مشکلی نداره....خودم احتمال میدم که یاتاقانها مشکل پیدا کرده باشن

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

صافی بنزین ریو و تندر همون صافی بنزین پژو هست. این همون صافی بنزین هست که برای پراید های hp+ گذاشتن. پرایدهای جدید ۹۳ هم همین صافی رو دارن.
    اما خب اینها سوکتی هستند و آخرای لوله صافی یک خار هست که سوکت پشتش قفل میشه اما صافی پراید معمولی فشاری هست. اگه به زور صافی پژو رو روی پراید معمولی جا بزنید وقتی که دفعه بعد بخواید عوضش کنید به احتمال زیاد سر صافی توی شیلنگ بنزین میشکنه! یا اینکه شیلنگ بنزین گشاد میشه!!!
    پس بهتره همون صافی بنزین پراید رو واسه پراید استفاده کنید.

در هر صورت جنس بیشتر صافی های بنزین که من تا اینجا دیدم قابل قبول هست. (البته باز هم نمیشه گفت که همه خوب هستن)
    مشکل کیفیت پایین بنزین خیلی شدیدتر از کیفیت صافی هست.
    یعنی صافی پراید HP+ فشاری نیست؟

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یعنی صافی پراید HP+ فشاری نیست؟
    نه از اون مدل فشاری که با بست محکم میشه نیست.
    مثل پژو سوکتی هست. همون صافی پژو هم براش استفاده میشه.
    جای صافی هم فرق داره. دیگه توی کاپوت نیست، گذاشتنش زیر ماشین تقریبن زیر زاپاس بالای سیم ترمز دستی.

10. این کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

چند وقتی بود که آب کم میکرد(تقریباً مجبور بودم روزی که دو ساعت رانندگی میکردم تقریبا یک لیتر آب کم میکرد).دو سه بار مکانیکی بردم گفتم به خاطر درب رادیاتوره یا به خاطر بسته لوله و شلنگهاست که البته یک مقدار از کنار درب ترموستاتات موقعی که ماشین در حال حرکت بود نشت داشت
    به اصرار من یه مکانیکی درب موتور رو باز کرد و گفت سفیدک زده و واشر سرسیلندر سوزوندی...گفت میتونی یک مقدار دار باهاش بری تا یکی دو روز دیگه بیاری برای تعمیر....
    دو سه روز هم هست که صبح ها بد روشن میشه ولی بعد دیگه مشکلی نداره....خودم احتمال میدم که یاتاقانها مشکل پیدا کرده باشن
    امروز ماشین رو بردم تعمیرگاه
    و بعد از تعمیر مکانیک گفت که فقط واشر سرسیلندر سوزوندی و سر سیلندرت مشکلی نداره.بهش گفتم یاتاقانها را نگاه کنه ولی میگفت زود به دادش رسیدی و مشکلی نداره.روغن رو هم عوض نکرد میگفت روغنت هم خوبه قبل از عید بیار عوض میکنم.
    نمیدونم چقدر میشه به حرفش اعتماد کرد در مورد یاتاقانها...
    دوستان هزینه عوض کردن واشر سر سیلندر پراید تقریباً چقدره؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امروز ماشین رو بردم تعمیرگاه
    و بعد از تعمیر مکانیک گفت که فقط واشر سرسیلندر سوزوندی و سر سیلندرت مشکلی نداره.بهش گفتم یاتاقانها را نگاه کنه ولی میگفت زود به دادش رسیدی و مشکلی نداره.روغن رو هم عوض نکرد میگفت روغنت هم خوبه قبل از عید بیار عوض میکنم.
    نمیدونم چقدر میشه به حرفش اعتماد کرد در مورد یاتاقانها...
    دوستان هزینه عوض کردن واشر سر سیلندر پراید تقریباً چقدره؟
    دوست گرامی یاتاقان علامت های خودش رو داره چرا شک دارید به یاتاقان
    تعویض واشر سرسیلندر خیلی کم زمان وکم هزینه تر از یاتاقانه مخصوصن اینکه اگر سالمه و خوب با هم جفت و جوره نیازی نیست حساسیت زیادی خرج بدید و فقط زمانی که حس می کنید به جام شدن و یا خطر نزدیکه عوض کنید ولی واشر سر سیلندر مهم بود و روغن رو عوض کنید بهتره در موقع تعمیر ممکنه کثیف بشه و یا آب واردش شده باشه
    تعمیر پیش از نوروز هم یک مشکلی داره و اون اینه که با وجود شلوغ شدن تعمیرگاهها هم کارتون عقب میوفته هم اگر به مشکلی گره ای بیوفته تعطلات رو دردسر دار می شید خودآیی ناکرده و هم بی حوصله و بی دقتی با هزینه بالاتر ممکنه بشه از طرف تعمیرکار
    علامت های یاتاقان می تونه صدای ناجور ( که ممکنه از تنظیم فیلر ها و یا بلبرینگ باشه و نه یاتاقان) گرم شدن بیش از حد بد کار کردن و کم قدرت بودن می شه نام برد

13. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان یکی از اشناهای ما یه پارس lx داره که واسکازینش بدجور میریزه زمین
    برده پیش مکانیک گفته از بلبرینگشه ببر وقتی خواستی دیسک و صفحه عوض کنی بیار درست میکنم
    به نظرتون احتمال داره حرفش درست باشه؟نشت واسکازین از کجاها میتونه باشه؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست گرامی یاتاقان علامت های خودش رو داره چرا شک دارید به یاتاقان
    تعویض واشر سرسیلندر خیلی کم زمان وکم هزینه تر از یاتاقانه مخصوصن اینکه اگر سالمه و خوب با هم جفت و جوره نیازی نیست حساسیت زیادی خرج بدید و فقط زمانی که حس می کنید به جام شدن و یا خطر نزدیکه عوض کنید ولی واشر سر سیلندر مهم بود و روغن رو عوض کنید بهتره در موقع تعمیر ممکنه کثیف بشه و یا آب واردش شده باشه
    تعمیر پیش از نوروز هم یک مشکلی داره و اون اینه که با وجود شلوغ شدن تعمیرگاهها هم کارتون عقب میوفته هم اگر به مشکلی گره ای بیوفته تعطلات رو دردسر دار می شید خودآیی ناکرده و هم بی حوصله و بی دقتی با هزینه بالاتر ممکنه بشه از طرف تعمیرکار
    علامت های یاتاقان می تونه صدای ناجور ( که ممکنه از تنظیم فیلر ها و یا بلبرینگ باشه و نه یاتاقان) گرم شدن بیش از حد بد کار کردن و کم قدرت بودن می شه نام برد
    ممنون از جوابتون
    شکم به خاطر اینه که به خاطر قاطی کردن آب و روغن ، یاتاقانها مشکل پیدا کرده باشن.و گرنه علائمی که شما گفتید رو ماشینم نداره
    به من گفت که 10 -15 روز دیگه بیار فیلر گیری کنم ولی چون بهش گفتم زیاد از ماشین استفاده نمیکنم گفت پس بزار 15 روز به عید که هم فیلر گیری کنم و هم روغن عوض کنی برای اطمینان( تقریبا از موقعی که روغن عوض کردم 1000 تا بیشتر کار نکرده)
    بنظرتون لازم نبود که سرسیلنر رو بفرسته تراشکاری برای اینکه ببینه تاب داره یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •