سلام
پس با اين اوصاف ديسک و صفحه ى ماشين شما سالمه و مشکلى نداره . و ماشين شما هيچکدام از علايم خرابى ديسک و صفحه را نداره کلا ديسک و صفحه ى سيلو به اين راحتى ها خراب نميشه .
خير اون روش ، روش قابل اطمينانى براى تست عملکرد ديسک و صفحه نيست .
سلام
پس با اين اوصاف ديسک و صفحه ى ماشين شما سالمه و مشکلى نداره . و ماشين شما هيچکدام از علايم خرابى ديسک و صفحه را نداره کلا ديسک و صفحه ى سيلو به اين راحتى ها خراب نميشه .
خير اون روش ، روش قابل اطمينانى براى تست عملکرد ديسک و صفحه نيست .
اگر بش نرسید و باعث مخلوط شدن اب و روغن بشه و یا اب به سیلندر راه پیدا کنه فکر یه تعمیر موتور اساسی باشید
صافی بنزین ریو و تندر همون صافی بنزین پژو هست. این همون صافی بنزین هست که برای پراید های hp+ گذاشتن. پرایدهای جدید ۹۳ هم همین صافی رو دارن.
اما خب اینها سوکتی هستند و آخرای لوله صافی یک خار هست که سوکت پشتش قفل میشه اما صافی پراید معمولی فشاری هست. اگه به زور صافی پژو رو روی پراید معمولی جا بزنید وقتی که دفعه بعد بخواید عوضش کنید به احتمال زیاد سر صافی توی شیلنگ بنزین میشکنه! یا اینکه شیلنگ بنزین گشاد میشه!!!
پس بهتره همون صافی بنزین پراید رو واسه پراید استفاده کنید.
در هر صورت جنس بیشتر صافی های بنزین که من تا اینجا دیدم قابل قبول هست. (البته باز هم نمیشه گفت که همه خوب هستن)
مشکل کیفیت پایین بنزین خیلی شدیدتر از کیفیت صافی هست.
Last edited by neopersia; 24-01-2015 at 23:21.
چند وقتی بود که آب کم میکرد(تقریباً مجبور بودم روزی که دو ساعت رانندگی میکردم تقریبا یک لیتر آب کم میکرد).دو سه بار مکانیکی بردم گفتم به خاطر درب رادیاتوره یا به خاطر بسته لوله و شلنگهاست که البته یک مقدار از کنار درب ترموستاتات موقعی که ماشین در حال حرکت بود نشت داشت
به اصرار من یه مکانیکی درب موتور رو باز کرد و گفت سفیدک زده و واشر سرسیلندر سوزوندی...گفت میتونی یک مقدار دار باهاش بری تا یکی دو روز دیگه بیاری برای تعمیر....
دو سه روز هم هست که صبح ها بد روشن میشه ولی بعد دیگه مشکلی نداره....خودم احتمال میدم که یاتاقانها مشکل پیدا کرده باشن![]()
یعنی صافی پراید HP+ فشاری نیست؟
نه از اون مدل فشاری که با بست محکم میشه نیست.
مثل پژو سوکتی هست. همون صافی پژو هم براش استفاده میشه.
جای صافی هم فرق داره. دیگه توی کاپوت نیست، گذاشتنش زیر ماشین تقریبن زیر زاپاس بالای سیم ترمز دستی.
امروز ماشین رو بردم تعمیرگاه
و بعد از تعمیر مکانیک گفت که فقط واشر سرسیلندر سوزوندی و سر سیلندرت مشکلی نداره.بهش گفتم یاتاقانها را نگاه کنه ولی میگفت زود به دادش رسیدی و مشکلی نداره.روغن رو هم عوض نکرد میگفت روغنت هم خوبه قبل از عید بیار عوض میکنم.
نمیدونم چقدر میشه به حرفش اعتماد کرد در مورد یاتاقانها...
دوستان هزینه عوض کردن واشر سر سیلندر پراید تقریباً چقدره؟
دوست گرامی یاتاقان علامت های خودش رو داره چرا شک دارید به یاتاقان
تعویض واشر سرسیلندر خیلی کم زمان وکم هزینه تر از یاتاقانه مخصوصن اینکه اگر سالمه و خوب با هم جفت و جوره نیازی نیست حساسیت زیادی خرج بدید و فقط زمانی که حس می کنید به جام شدن و یا خطر نزدیکه عوض کنید ولی واشر سر سیلندر مهم بود و روغن رو عوض کنید بهتره در موقع تعمیر ممکنه کثیف بشه و یا آب واردش شده باشه
تعمیر پیش از نوروز هم یک مشکلی داره و اون اینه که با وجود شلوغ شدن تعمیرگاهها هم کارتون عقب میوفته هم اگر به مشکلی گره ای بیوفته تعطلات رو دردسر دار می شید خودآیی ناکرده و هم بی حوصله و بی دقتی با هزینه بالاتر ممکنه بشه از طرف تعمیرکار
علامت های یاتاقان می تونه صدای ناجور ( که ممکنه از تنظیم فیلر ها و یا بلبرینگ باشه و نه یاتاقان) گرم شدن بیش از حد بد کار کردن و کم قدرت بودن می شه نام برد
دوستان یکی از اشناهای ما یه پارس lx داره که واسکازینش بدجور میریزه زمین
برده پیش مکانیک گفته از بلبرینگشه ببر وقتی خواستی دیسک و صفحه عوض کنی بیار درست میکنم
به نظرتون احتمال داره حرفش درست باشه؟نشت واسکازین از کجاها میتونه باشه؟
ممنون
ممنون از جوابتون
شکم به خاطر اینه که به خاطر قاطی کردن آب و روغن ، یاتاقانها مشکل پیدا کرده باشن.و گرنه علائمی که شما گفتید رو ماشینم نداره
به من گفت که 10 -15 روز دیگه بیار فیلر گیری کنم ولی چون بهش گفتم زیاد از ماشین استفاده نمیکنم گفت پس بزار 15 روز به عید که هم فیلر گیری کنم و هم روغن عوض کنی برای اطمینان( تقریبا از موقعی که روغن عوض کردم 1000 تا بیشتر کار نکرده)
بنظرتون لازم نبود که سرسیلنر رو بفرسته تراشکاری برای اینکه ببینه تاب داره یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)