اره !!!!!!دیشب شبکه ملی شده بود و فقط سایت های که داخل کشور سرورشون هست رو باز میشد
منم گرفتم خوابیدم
الکی که از 1 تا 9 رایگان نکردن!!!!!!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اره !!!!!!دیشب شبکه ملی شده بود و فقط سایت های که داخل کشور سرورشون هست رو باز میشد
منم گرفتم خوابیدم
الکی که از 1 تا 9 رایگان نکردن!!!!!!
1) برو نمایندگی
2) شاید مثل بعضی از دوستانی هستید که میگن هر چی سرویس بگیری سرعت شبانه یکی هست.
من از ساعت 1 تا 1:20 قطع شد ولی بعدش درست شد، صبح هم مثل اینکه از ساعت 7 تا 8 هم با توجه به گزارش خود آسیاتک قطع بوده.
پشتیبانی آسیاتک کلا همیشه مشغوله (چه برسه ساعت 3 شب) آخه نصف شب زنگ زدی کجا؟ البته فکر کنم صدای تمبک این شکلکت روی خط نویز انداخته بوده
---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------
یعنی دانلود نکردی؟
میتونی از Synchronization Queue استفاده کنی و بگی مثلا هر نیم ساعت یا ربع ساعت، دوباره برنامه ی دانلود رو شروع کنه.
نه من همیشه شبا مشکل پیش میاد زنگ میزنم پشتیبانی 24 ساعته و کمک میگیرم دیشبم اعصابم خورد شده بود خود آسیا راحت باز میشد جاهای دیگه باز نمیشدپشتیبانی آسیاتک کلا همیشه مشغوله (چه برسه ساعت 3 شب) آخه نصف شب زنگ زدی کجا؟ البته فکر کنم صدای تمبک این شکلکت روی خط نویز انداخته بوده
یه 30 دقیقه ای تلاش کردم زنگ زدم نشد صبر کردم حدود ساعت 3 درست شد
![]()
دیشب برای من هم کلا قطع بود
ساعت 2:30 زنگ زدم گفتن سراسریه ، منم گرفتم خوابیدم.
فقط 8 که پا شدم دیدم کار می کنه نمیدونم از کی درست شد.
قطعی دیشب بین یک تا سه کلاً سراسری بود من وایمکس ایرانسلم دارم اونم قطع شده بود برادرمم از سپنتا داره همزمان سرویس اونم کار نمیکرد. البته قطع نبود ولی جز چنتا سایت پیوندها چیز دیگهیی در دسترس نبود.
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
امروز عصرم آسیاتک من رو کچل کرد بین ۶ تا ۸ فکر کنم هر ۳ دقیقه لینک کلاً قطع میشد بعد یه ربع طول میکشید وصل شه.
Last edited by Neoonline; 09-03-2012 at 21:12.
براي شاتل هم قطع شده بود ديشب زنگ زدم گفت ديتاي کشوري مشکل پيدا کرده هيچ سايتي هم باز نمي شد
معلوم نیست دارن چیکار میکنن فکر کنم یه چند ماه دیگه معلوم بشه اینا به خاطر چیه
شاید داشتن اینترنت ملی رو تست میکردن![]()
سرویس 128 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان سرعت 1 مگ دارم دنلود روزانه 220 هست.شبانه امتحاتن نکردم چند میشه!
شنیدم اگه 128 هم میگرفتم باز همین سرعت رو داشتم.درسته؟
میخواستم بدونم ایا سرعت 128 با 512 روزانه و شبانه با هم فرق دارن؟
اگه فرقی ندارن پس چرا بیخود پول اضافه پرداخت کنیم؟ پس 128 بگیرم؟
نه اینطور نیست من تقریبا تمام تعرفه های آسیا رو تجربه کردم
128 داشتم روزانه 150 اینا بودش شبانه 15 -16 این حدودا
256 هم که الان دارن روزانه میره بالای 300 شبانه هم بین 30 تا40 میره
1مگ هم داشتم که روزانش همین 400 اینطورا بود شبانه هم میرفت تا 100
2مگ هم داشتم روزانه تا500 میرفت شبانه میترکوند میرفت150
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)