تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 604 از 1635 اولاول ... 10450455459460060160260360460560660760861465470411041604 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,031 به 6,040 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه ashl7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

پست 6029 رو جواب میدید؟
    فوریه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    من یه تاپیک جدید درست کردم ولی کسی(غیر از یه نظر) کسی پیدا نشد جواب بده . از دوستان خواهش می کنم اگر کسی اطلاعی داره منو راهنمایی کنه توضیحات پایین :
    بنده یه دوربین عکاسی دیجیتال میخوام بخرم . انتظاراتی که از دوربین دارم اینه که کیفیت عکس نسبتاخوبی داشته در ضمن این را اضافه کنم که من از عکاسی تقریبا چیزی نمی دانم ولی دوست دارم یاد بگیرم( البته نه در حد خیلی حرفه ای) به همین دلیل دوربینی میخوام که هم تنظیمات دستی و هم اتوماتیک داشته باشه و چیزهای دیگری که مد نظرم هست : قدرت زوم 10 به بالا - فیلمبرداری HD که البته میخوام تا جایی که ممکنه زیاد فیلم بگیرم و درحین فیلمبرداری زوم هم داشته باشه .
    چند مدل زیر مدنظرم هست که بنظرم قیمت خوبی دارند .
    fuji s2500hd
    nikon L110
    canon sx200
    .................................................. ...
    این چند مدل پایین را هم پیدا کردم ولی قیمتهاش بالاست
    canon sx20 is
    fuji s200 exr
    nikon p100
    panasonic fz35
    حالا از اساتید تقاضا دارم بنده را راهنمایی بفرمایند که اگر یکی از مدلهای بالا کارم را راه می اندازند دیگر پول اضافی برای مدلهای قیمت بالا ندهم چون قیمت پایین برام مهمه ولی اگر چاره ای نداشتم مجبورم پول بیشتری بدهم .
    حداکثر توان مالی من با امکانات 450 هست.
    با تشکر از هکه دوستانی که بنده را راهنمایی میکنند. اگه لطف کنند زودتر جواب بنده را بدهند ممنون میشم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من دو صفحه پیش سوالی کردم اما کسی جواب نداد دوباره تکرار می کنم لطفا اگر زحمتی نیست پاسخ دهید :
    دوستان نظرشان راجع به خرید دوربین عکاسی Canon IXUS 95 IS با ضمانت نامه ایده آل در رنج قیمت 150 هزار تومان چیست ؟ آیا این دوربین ژاپنی و چینی دارد یا فقط یک نوع بیشتر از آن در بازار نیست . در این رنج قیمت آیا این مدل بهترین انتخاب است . همچنی آخرین قیمت روز آن چیست ؟

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من دو صفحه پیش سوالی کردم اما کسی جواب نداد دوباره تکرار می کنم لطفا اگر زحمتی نیست پاسخ دهید :
    دوستان نظرشان راجع به خرید دوربین عکاسی Canon IXUS 95 IS با ضمانت نامه ایده آل در رنج قیمت 150 هزار تومان چیست ؟ آیا این دوربین ژاپنی و چینی دارد یا فقط یک نوع بیشتر از آن در بازار نیست . در این رنج قیمت آیا این مدل بهترین انتخاب است . همچنی آخرین قیمت روز آن چیست ؟
    ظاهرا چیز خوبیه ...
    البته بر اساس این ریویوو

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته من با موارز ۱۵۰ هزار تومانی زیاد آشنایی ندارم ولی مطمئنا انتظار زیادی هم نمیشه ازشون داشت
    ولی بهتره به Canon SD 1200 IS هم یک نگاهی بندازید ... اینم بهترین دوربین های ارزون قیمت از نظر CNet.com :

کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست عزیز Canon IXUS 95 IS و Canon SD 1200 IS هر دو یکی هستند فقط در کشورهای مختلف با نام های مختلف عرضه شده اند . در مورد قیمت این دوربین چرا قیمت بازار ایران از قیمت بازار جهانی کمتر است .

6. 2 کاربر از Rayzan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

کسی پیدا نمیشه منو راهنمایی کنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Essi69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    لیان

پيش فرض

اگه جواب مارو ميداديد خوب بود

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام بچه ها
    من خواستم دوربين حدود يك تومن بگيرم
    بعد چيزي كه برام خيلي مهمه فيلمبرداري دوربين عكاسي هست
    الان اين 2تا برام معرفي كردن
    canon 500d
    canon 550 d
    حلا كدومش بگيرم
    سلام
    اگر فیلم برداری مهمه که باید یه دوربین فیلم برداری بگیرید اما اگر نه 550D کاملا برتر از 500D اما من GH1(1080) یا GF1 (720)که قیمتشون بیشتر از کنون هاست رو پیشنهاد میدم البته بخاطر ایران بودنه اگر از اونور اب بیارید به صرفه است وتو ایران کمی بالای 1 تومن
    GH1 با نقد کامل
    کد:
    GF1 با نقد کامل
    کد:
    هرکدوم از DSLR ها رو بخرید باید لنز مخصوصش رو هم بگیرید که خرج تا 1.8 هم بالا میره پس HX1 یا FZ35 با پول شما بهتر میخونه

canon 1000 d فيلم برداري هم داره؟ نظرتون چيه راجع بهش؟؟ فرق لنز cmos و ccd چيه؟؟ لزوما ميشه گفت لنز cmos سرتر هستش؟؟ البته اگه اشتباه نكنم دوربينهاي فيلمبرداري لنزشون cmos هست؟ درسته؟؟
    خیر . دوربین خوبیه اما با لنز خودش حال نمیده دورو وره 10x زوم داره . لنز نه سنسور یه روزی CCD سرتر بود اما حالا CMOS خیلی جلو زده وبرای DSLR ها بیشتر استفاده میشه . بله سنسور CMOS کلا سریع تره با یه مدلای جدید دیگش مثل MOS ('Live MOS sensor') . لزوما نه

با سلام خدمت همه دوستان
    من یه تاپیک جدید درست کردم ولی کسی(غیر از یه نظر) کسی پیدا نشد جواب بده . از دوستان خواهش می کنم اگر کسی اطلاعی داره منو راهنمایی کنه توضیحات پایین :
    بنده یه دوربین عکاسی دیجیتال میخوام بخرم . انتظاراتی که از دوربین دارم اینه که کیفیت عکس نسبتاخوبی داشته در ضمن این را اضافه کنم که من از عکاسی تقریبا چیزی نمی دانم ولی دوست دارم یاد بگیرم( البته نه در حد خیلی حرفه ای) به همین دلیل دوربینی میخوام که هم تنظیمات دستی و هم اتوماتیک داشته باشه و چیزهای دیگری که مد نظرم هست : قدرت زوم 10 به بالا - فیلمبرداری HD که البته میخوام تا جایی که ممکنه زیاد فیلم بگیرم و درحین فیلمبرداری زوم هم داشته باشه .
    چند مدل زیر مدنظرم هست که بنظرم قیمت خوبی دارند .
    fuji s2500hd
    nikon L110
    canon sx200
    .................................................. ...
    این چند مدل پایین را هم پیدا کردم ولی قیمتهاش بالاست
    canon sx20 is
    fuji s200 exr
    nikon p100
    panasonic fz35
    حالا از اساتید تقاضا دارم بنده را راهنمایی بفرمایند که اگر یکی از مدلهای بالا کارم را راه می اندازند دیگر پول اضافی برای مدلهای قیمت بالا ندهم چون قیمت پایین برام مهمه ولی اگر چاره ای نداشتم مجبورم پول بیشتری بدهم .
    حداکثر توان مالی من با امکانات 450 هست.
    با تشکر از هکه دوستانی که بنده را راهنمایی میکنند. اگه لطف کنند زودتر جواب بنده را بدهند ممنون میشم .
    دوربین های خوب تا زوم 12= TZ7, sx200 ,H20 که تا 370 تومن هستند اما شما میتونی با 450 یه FZ35 بخری بدون مموری که بهترین انتخاب میتونه باشه اما SX20 باید یشه 400 هم پیدا کرد که اینم دوربین خوبیه فقط قلمی میخوره که فاجعه است

در واقع انتخاب کسانی که دوربینهای حرفه ای دارند و میخواهند یک دوربین جمع و جور هم بگیرند بی شک
    یا lx3 خواهد بود یا g11
    ددرسه یادم رفته بود اما نه کاملا حرفه ای ها بلکه نیمه حرفه ای ها مثل ایرانی ها
    جدیدا اون حرفه ای تر تر ها از Micro Four Thirds ها استفاده میکنن

سلام
    میخواستم بپرسم بین این 3 تا کدومشون بهتره
    CANON A590IS
    NIKON COOLPIX L19
    CANON POWERSHOT A1100 IS

کلا دوربین در حد 150 تومن چی پیشنهاد میکنین که کیفیت فیلم برداریشم خوب باشه(نه عالی.خوب)

بعد ازین دوربینا میشه به عنوان وبکم هم استفاده کرد؟
    مغسی
    اول بیخیل نیکون شو بعد A1100 بهتره چون تولید 09 , سنسورش بزرگ تره و 10 فریم در ثانیه بهتر فیلم میگیره و...
    فکر کنم SX120 رو بشه تا 170 هم پیدا کرد که بهتر از A1100 هست
    اما فیلم هیچ کدوم خوب خوب نیست کم خوب هست شاید از IXUS ها هم بشه چیز خوب پیدا کرد(با فیلم HD) که من امار قیمتشون رو ندارم

دوست عزیز ممنون از پاسخ سریعت
    تنظیمات دستی نمیخواد
    فیلمبرداری HD داشته باشه که خیلی عالیه
    یه نکته مهم لرزش گیر یا به عبارت بهتر عکسی که توی حرکت میگیری شفاف بیفته نه اینکه کش بیاد.

راستش قیمت حدود 300 مد نظرم بود
    اما اگه بتونین هم تو حدود 300 و هم حدود 500 معرفی کنین ممنون میشم تا تصمیم بگیرم.
    لرزش گیر به سرعت شاتر وابسته هست هر چی سریعتر بگیره لرزش گیر هم بهتر عمل میگنه به این صفحه دقت کن
    متوجه میشی (به عکس ها)
    کد:
    فکر نمیکنم دوربین 9 ملیون تومنی Canon EOS-1Ds Mark IV یا Nikon D3s هم تو عکساشون به این مشکل (کش اومدن عکس) برنخودند, دشمن کش اومدن عکس فلش هست و کلا نور
    370 تومن TZ7 و 450 تومن FZ35 بهترین ها هستند

موفق باشید

10. 3 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ashl7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بعد میشه ازین دوربینا به عنوان وبکم استفاده کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Essi69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    لیان

پيش فرض

من خودم ميخام از دبي بخرم ميخام بدونم كدومش حالا بهتره
    550D
    يا
    GF1
    ودليل برتريش اگه ممكنه برام بگي
    (راستي براي 550dبايد لنز گرفت داخل خودش لنز نيست)
    يك دوربين فيلمبرداري مناسب هم برام معرفي ميكردي خوبه(مناسب با اين بودجه هاي كه دارم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •