پست 6029 رو جواب میدید؟
فوریه
با سلام خدمت همه دوستان
من یه تاپیک جدید درست کردم ولی کسی(غیر از یه نظر) کسی پیدا نشد جواب بده . از دوستان خواهش می کنم اگر کسی اطلاعی داره منو راهنمایی کنه توضیحات پایین :
بنده یه دوربین عکاسی دیجیتال میخوام بخرم . انتظاراتی که از دوربین دارم اینه که کیفیت عکس نسبتاخوبی داشته در ضمن این را اضافه کنم که من از عکاسی تقریبا چیزی نمی دانم ولی دوست دارم یاد بگیرم( البته نه در حد خیلی حرفه ای) به همین دلیل دوربینی میخوام که هم تنظیمات دستی و هم اتوماتیک داشته باشه و چیزهای دیگری که مد نظرم هست : قدرت زوم 10 به بالا - فیلمبرداری HD که البته میخوام تا جایی که ممکنه زیاد فیلم بگیرم و درحین فیلمبرداری زوم هم داشته باشه .
چند مدل زیر مدنظرم هست که بنظرم قیمت خوبی دارند .
fuji s2500hd
nikon L110
canon sx200
.................................................. ...
این چند مدل پایین را هم پیدا کردم ولی قیمتهاش بالاست
canon sx20 is
fuji s200 exr
nikon p100
panasonic fz35
حالا از اساتید تقاضا دارم بنده را راهنمایی بفرمایند که اگر یکی از مدلهای بالا کارم را راه می اندازند دیگر پول اضافی برای مدلهای قیمت بالا ندهم چون قیمت پایین برام مهمه ولی اگر چاره ای نداشتم مجبورم پول بیشتری بدهم .
حداکثر توان مالی من با امکانات 450 هست.
با تشکر از هکه دوستانی که بنده را راهنمایی میکنند. اگه لطف کنند زودتر جواب بنده را بدهند ممنون میشم .
من دو صفحه پیش سوالی کردم اما کسی جواب نداد دوباره تکرار می کنم لطفا اگر زحمتی نیست پاسخ دهید :
دوستان نظرشان راجع به خرید دوربین عکاسی Canon IXUS 95 IS با ضمانت نامه ایده آل در رنج قیمت 150 هزار تومان چیست ؟ آیا این دوربین ژاپنی و چینی دارد یا فقط یک نوع بیشتر از آن در بازار نیست . در این رنج قیمت آیا این مدل بهترین انتخاب است . همچنی آخرین قیمت روز آن چیست ؟
ظاهرا چیز خوبیه ...
البته بر اساس این ریویوو![]()
البته من با موارز ۱۵۰ هزار تومانی زیاد آشنایی ندارم ولی مطمئنا انتظار زیادی هم نمیشه ازشون داشتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی بهتره به Canon SD 1200 IS هم یک نگاهی بندازید ... اینم بهترین دوربین های ارزون قیمت از نظر CNet.com :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز Canon IXUS 95 IS و Canon SD 1200 IS هر دو یکی هستند فقط در کشورهای مختلف با نام های مختلف عرضه شده اند . در مورد قیمت این دوربین چرا قیمت بازار ایران از قیمت بازار جهانی کمتر است .
کسی پیدا نمیشه منو راهنمایی کنه ؟
اگه جواب مارو ميداديد خوب بود
سلام
اگر فیلم برداری مهمه که باید یه دوربین فیلم برداری بگیرید اما اگر نه 550D کاملا برتر از 500D اما من GH1(1080) یا GF1 (720)که قیمتشون بیشتر از کنون هاست رو پیشنهاد میدم البته بخاطر ایران بودنه اگر از اونور اب بیارید به صرفه است وتو ایران کمی بالای 1 تومن
GH1 با نقد کامل
GF1 با نقد کاملکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هرکدوم از DSLR ها رو بخرید باید لنز مخصوصش رو هم بگیرید که خرج تا 1.8 هم بالا میره پس HX1 یا FZ35 با پول شما بهتر میخونهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیر . دوربین خوبیه اما با لنز خودش حال نمیده دورو وره 10x زوم داره . لنز نه سنسور یه روزی CCD سرتر بود اما حالا CMOS خیلی جلو زده وبرای DSLR ها بیشتر استفاده میشه . بله سنسور CMOS کلا سریع تره با یه مدلای جدید دیگش مثل MOS ('Live MOS sensor') . لزوما نه
دوربین های خوب تا زوم 12= TZ7, sx200 ,H20 که تا 370 تومن هستند اما شما میتونی با 450 یه FZ35 بخری بدون مموری که بهترین انتخاب میتونه باشه اما SX20 باید یشه 400 هم پیدا کرد که اینم دوربین خوبیه فقط قلمی میخوره که فاجعه است
ددرسه یادم رفته بوداما نه کاملا حرفه ای ها بلکه نیمه حرفه ای ها مثل ایرانی ها
جدیدا اون حرفه ای تر تر ها از Micro Four Thirds ها استفاده میکنن
اول بیخیل نیکون شو بعد A1100 بهتره چون تولید 09 , سنسورش بزرگ تره و 10 فریم در ثانیه بهتر فیلم میگیره و...
فکر کنم SX120 رو بشه تا 170 هم پیدا کرد که بهتر از A1100 هست
اما فیلم هیچ کدوم خوب خوب نیست کم خوب هست شاید از IXUS ها هم بشه چیز خوب پیدا کرد(با فیلم HD) که من امار قیمتشون رو ندارم
لرزش گیر به سرعت شاتر وابسته هست هر چی سریعتر بگیره لرزش گیر هم بهتر عمل میگنه به این صفحه دقت کن
متوجه میشی (به عکس ها)
فکر نمیکنم دوربین 9 ملیون تومنی Canon EOS-1Ds Mark IV یا Nikon D3s هم تو عکساشون به این مشکل (کش اومدن عکس) برنخودند, دشمن کش اومدن عکس فلش هست و کلاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنور
370 تومن TZ7 و 450 تومن FZ35 بهترین ها هستند
موفق باشید![]()
من خودم ميخام از دبي بخرم ميخام بدونم كدومش حالا بهتره
550D
يا
GF1
ودليل برتريش اگه ممكنه برام بگي
(راستي براي 550dبايد لنز گرفت داخل خودش لنز نيست)
يك دوربين فيلمبرداري مناسب هم برام معرفي ميكردي خوبه(مناسب با اين بودجه هاي كه دارم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)