تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 604 از 670 اولاول ... 104504554594600601602603604605606607608614654 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,031 به 6,040 از 6694

نام تاپيک: >> درخواست معرفي بازيها فقط اينجا <<

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قدیما یه بازی بود نمیدونم یادتون هست یا نه رو پلی استیشن ۱ که گرافیکش کارتونی نبود فیلم بود و انتخاب های شما هم محدود بودن. مثل میگفتی بره در یخچال رو باز کن بشقاب رو لیس بزن یا از سوراخ کلید بیرون رو نگاه کن. من بچه بودم خیلی ازش خوشم میومد اما هیچ وقت قسمت نشد خودمون بازی کنیم فقط پشت بچه مردم وایمیسادیم نگاه میکردیم ! اسمش یادتون هست چی بود دانلود کنیم ؟ نمیدونم floyd بود چی بود اصلا یادم نیست. بد جوری دنبالشم یه بازی دیگه هم بود به اسم ماشین جنگی معروف بود که تو کلوب ها می شد بازی کرد اما از بیرون اصلا نمی تونستی پیدا کنی بخری ! اون قدیما ایرانیای ژاپن یه سری بازی میاوردن که فقط به کلوبی ها میدادن اصلا تو بازار نه گیر میومد نه الان گیر میاد ! اگه اسم هاشون رو بلد باشین احتمالا میشه از تورنت پیدا کرد دانلود کرد. دهه شصتی اینجا کسی هست یادش باشه اینا رو ؟

بازی اولی که گفتی حالت فیلم بود . X File فک کنم منظورت باشه

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

نه دادا من ندیدم

این بازی که من دنبالش هستم واقعا بازی محشری هست. محال ممکن هست این بازی های قرن ۲۱ امی به پای اون برسن. خیلی روح داشت. اسمش الان فکر کنم یه fox توش داشته. یا floyd یا همچین چیزی. fox بود فکر کنم کسی میدونه ؟
    اره بدبختی من هم اینه که فقط fox رو یادمه اونوقت فکر کنم 6 یا 7 سالم بود شایدم بالاتر ولی لامصب ها نمیزاشتن پشت صحنه هاشو ببینم میگفتن منفی 18 هست منم شده عقده واسم نه برای صحنه ها(چیزی که زیادی وی پی ان و سایت های ..... این روز ها) فقط واسه این خیلی باحال بود هنوز تو کفشم
    \======,edit=====
    اوههه فکر کنم پیداش کردم خدایااین باشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by khelane; 31-01-2013 at 15:42.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوستان دنبال یک بازی استراژیک تو سبک بازی Age of Empiresو Command & Conquer: Tiberian میگردم.البته اگر امروزی یا قدیمی باشه بهتره.بازی با موجودات خیالی زیاد خوشم نمیومد.البته Command & Conquer خوب بود.

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

عزیزان من دارم میمیرم یه چند تا بازی برای کامپیوتر از اینه که با استفاده از برج از نقوذ بیگانگان به سرزمینت جلوگیری میکنی به من معرفی کنید مثل

Master of Defense

منتظر .........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    من یه بازی ماشین سواری با قابلیت split screen یعنی بشه دو نفره همزمان بازی کرد اگر بازی های دو نفره به همین سبک میشناسید ممنون میشم معرفی کنید

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه بازی هواپیمایی میخوام. hawx رو بازی کردم . البته نسخه دو بازی نیست تو بازار به جز اون چه بازی رو پیشنهاد میدین؟ top gun hard lock بهتره یا Ace Combat: Assault Horizonکه نسخه ویندزوش اومده . jasf هم هست تو این سبک بازیا.
    این سه موضوع خیلی مهمه برام : اول اینکه گیم پلی خوبی داشته باشه مث همون hawx دوم اینکه تنوع هواپیماهاش زیاد باشه و هلیکوپتر هم داشته باشه و سوم هم اینکه تیکاف کردن و فرود هواپیما با خود گیمر باشه.
    ممنون
    Last edited by mohsen_gh1991; 11-02-2013 at 17:36.

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه بازی هواپیمایی میخوام. hawx رو بازی کردم . البته نسخه دو بازی نیست تو بازار به جز اون چه بازی رو پیشنهاد میدین؟ top gun hard lock بهتره یا Ace Combat: Assault Horizonکه نسخه ویندزوش اومده . jasf هم هست تو این سبک بازیا.
    این سه موضوع خیلی مهمه برام : اول اینکه گیم پلی خوبی داشته باشه مث همون hawx دوم اینکه تنوع هواپیماهاش زیاد باشه و هلیکوپتر هم داشته باشه و سوم هم اینکه تیکاف کردن و فرود هواپیما با خود گیمر باشه.
    ممنون
    بازی Ace Combat : Assault Horizon هر 3 موضوعی که خیلی برای شما مهمه رو دارا هستش...............
    امتحانش کنید..............

8. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    خـــــمـــین

پيش فرض

دوستان دنبال یک بازی استراژیک تو سبک بازی Age of Empiresو Command & Conquer: Tiberian میگردم.البته اگر امروزی یا قدیمی باشه بهتره.بازی با موجودات خیالی زیاد خوشم نمیومد.البته Command & Conquer خوب بود.
    پچ های مختلف AGE OF EMPIRES 3 رو پیشنهاد میکنم
    1- سلسه های آسیایی
    2- سران قبایل
    3- فقط اروپایی
    البته من نسخه با صدای گویندگان صدا وسیما بازی کردم و خیلی خوشم آمد ... RISE OF LEAGNADS هم بدنیست...

آخر فروم باز basketball's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض بهترین بازی بیلیارد؟

سلام دوستان
    دنبال یک بازی کامل و عالی بیلیارد هستم!
    لیگ داشته باشه، گرافیک داشته باشه، اسنوکر هم داشته باشه
    سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه League OF Legends's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مسکن-تنگه

12. این کاربر از League OF Legends بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •