سلام به همه .
وقتی وارد counter strick 1.6 میشم بازی اجرا میشه ولی پیغام Microsoft Visual C++ Runtime Library میاد و منو از بازی خارج میکنه لطفا کمک کنید.
سلام به همه .
وقتی وارد counter strick 1.6 میشم بازی اجرا میشه ولی پیغام Microsoft Visual C++ Runtime Library میاد و منو از بازی خارج میکنه لطفا کمک کنید.
چرا كرك مي خواد!
خب شايد دوستت دي وي دي كرك شده داره!
حالا من يه راه بهت مي گم يه ذره طول مي كشه اما راه خوبيه:
اولا تو اين نرم افزارها رو مي خواي: سرچ كن تو گوگل :
Unlocker
TrashReg
حالا برو به اين مسير:
C:\Documents and Settings\****\Application Data
البته فرض اينه كه C درايو ويندوزت باشه
در ضمن بايد به مسير tools/folder options/view/show hidden files and folders بري و تيك گزينه show hidden files and folders رو بزني
حالا توي مسير قبلي كه گفتم روي SecuROM راست كليك كن و Unlocker رو انتخاب كن و delete رو بزن
حالا TrashReg رو اجرا كن و از File برو روي 'Find Keys with NULL embedded names' و OK كن و هرچي CAUTION! NEVER DELETE OR CHANGE ANY KEY|0| پيدا شد روش راست كليك كن و delete رو بزن
حالا توي run بنويس regedit و از منوي Edit برو به Find و تايپ كن SecuROM و توي ليست سمت چپ هرچي SecuROM پيدا كردي delete كن
حالا ديگه نبايد مشكلي داشته باشي!
اگه از همون اول كه نصب كردي مشكل داشته احتمالا مشكل از خود سي ديه
اما اگه قبلا اين مشكلو نداشتي الان پيدا كردي بازي رو دوباره نصبش كن
البته اين ممكنه مشكلتو حل كنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ar@m; 07-07-2008 at 21:05.
سلام. من یه مشکل اساسی توی ROME TOTAL WAR دارم.من پچ 1.5 روم رو از totalwar.org دانلود کردم ولی موقع نصب error میده که این پچ فقط روی پچ 1.3 نصب میشه. در ضمن RTW barbarian invasion رو قبلش نصب کرده بودم(چون Barbarian Invasion اتوماتیک پچ1.3 رو نصب میکنه). ایراد از چیه؟ آیا باید کرکی، چیزی رو قبل از نصب پچ 1.5 نصب کنم.
در ضمن نسخه ای که من دارم اتوماتیک کرک 1.3 رو نصب میکنه. میخواستم اگه میشه یکی فایل اجرایی کرک نشده اونو برا دانلود بذاره شاید با اون مشکل حل شد. ممنون
من وقتی بازی doom3 رواجرا میکنم یه ارور عجیب قریب میده coudnt load default.cfg
مشخصات سيستمت چيه؟ احتمالا براي اين بازي كافي نيست
ram 1gig
grafic 7300 gt
cpu 3.4
خیل ممنون از راهنماییتون
کرک نمیخواد!
من همین دیوی دی رو به دوستم دادم نصب کرد و بازی اجرا شد
مدتی هم هست که فایلهای hidden من دیگه show نمیشن هرچی show رو میزنم عمل نمیکنه مشکل میتونه از این باشه؟
این مشکلو چجوری میتونم حل کنم؟
بازي رو دوباره نصب كن
مشكوك مي زني به داشتن ويروس!
شايد اصلا مشكل اصلي همين باشه! برو اينجا صفحه اول رو بخون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ar@m; 08-07-2008 at 13:03.
ببخشید ولیcpu يه كم ضعيفه
cpu3.4 ضعیفه؟
به به از اين طرفا!!!
نه دوست جون براي اجراي بازي اي مثل doom3 ضعيفه اونم يه ذره فقط!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)