تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 604 از 3195 اولاول ... 10450455459460060160260360460560660760861465470411041604 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,031 به 6,040 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه ها به نظرتون مثل بازی های قبل Microsoft می تونه بازی God Of War III و Metal gear solid 4 رو از انحصار در بیاره؟
    شما Killzone2 رو هم بهش اضافه کن ، ببين دوست من الان تو سايت های مختلف مخصوصا بازی سنتر بحث سره این بازيا زياده . اما همش در حد شايعه هست مخصوصا MGS4 که يکسری از طرفدارای 360 ميسازن . من خودم به شخصه از طرفداران 360 هستم اما از پلی 3 هم بدم نمياد.
    با توجه به تاريخ و سابقه ، مايکروسافت فعلا نميتونه GOW3 و MGS4 رو از انحصار در بياره ، Killzone2 هم قضيش جداست چون ناشرش شخص سونی هست!!

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

بچه ها به نظرتون مثل بازی های قبل Microsoft می تونه بازی God Of War III و Metal gear solid 4 رو از انحصار در بیاره؟
    شما Killzone2 رو هم بهش اضافه کن ، ببين دوست من الان تو سايت های مختلف مخصوصا بازی سنتر بحث سره این بازيا زياده . اما همش در حد شايعه هست مخصوصا MGS4 که يکسری از طرفدارای 360 ميسازن . من خودم به شخصه از طرفداران 360 هستم اما از پلی 3 هم بدم نمياد.
    با توجه به تاريخ و سابقه ، مايکروسافت فعلا نميتونه GOW3 و MGS4 رو از انحصار در بياره ، Killzone2 هم قضيش جداست چون ناشرش شخص سونی هست!!
    موثقترین خبری که در مورد mgs4 هست اینه که خود konami حدودا 1 ماه بعد از release این بازی برای ps3 اعلام کرد که این بازی برای sony قرارداد بسته شده و 14 تا 15 ماه بعد از اون امکان multi شدن اون هست

در ضمن god of war 3 هم هم publisher هم developer اون شرکت sony هست
    و تحت هیچ عنوان از انحصارش در نمیاد

امید ها همه روی mgs4 هست که تو E3 امسال احتمالا خبر هایی میشه
    به نظر من هم فقط MGS4 بین این ها ارزش داره

3. 4 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه salehvasaleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

موثقترین خبری که در مورد mgs4 هست اینه که خود konami حدودا 1 ماه بعد از release این بازی برای ps3 اعلام کرد که این بازی برای sony قرارداد بسته شده و 14 تا 15 ماه بعد از اون امکان multi شدن اون هست

در ضمن god of war 3 هم هم publisher هم developer اون شرکت sony هست
    و تحت هیچ عنوان از انحصارش در نمیاد

امید ها همه روی mgs4 هست که تو E3 امسال احتمالا خبر هایی میشه
    به نظر من هم فقط MGS4 بین این ها ارزش داره
    يعني گادآف وار3 ارزش نداره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

يعني گادآف وار3 ارزش نداره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ارزش داره ولی به اندازه ی MGS4 آدمو مسخ خودش نمیکنه.

6. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mac_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من دلیل سوالم همین بود بازیهای ps3 رو میبینم مور مور میشم میگم 360 را بفروشم برم ps3 بگیرم ولی موندم من عاشق کیل زون و mgs4 هستم ولی .....لعنت به سونی با این ps3 که کپی خور نمبشه وگرنه 1 ثانیه صبر نمیکردم

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من دلیل سوالم همین بود بازیهای ps3 رو میبینم مور مور میشم میگم 360 را بفروشم برم ps3 بگیرم ولی موندم من عاشق کیل زون و mgs4 هستم ولی .....لعنت به سونی با این ps3 که کپی خور نمبشه وگرنه 1 ثانیه صبر نمیکردم
    به نظره من xbox 360 کمی از ps3 نداره !!!
    اون رقابت سرسختی که بین HD DVD و Blue Ray بود باعث شد که بازی های 360 به ps3 نرسه .البته در بعضی از بازی ها وگرنه از نظر نور پردازی 360 بهتر از ps3 عملکرده.
    شما تصور کن تمام بازی های 360 بین 6 نا 8 گیگ هستن ولی مثلا همین بازی Kill Zone 2 حدود 40 گیگ فقط حجم داره.فکر نمیکنم بشه مقایسه کرد ؟؟!!
    اگه xbox هم یه همجین CD هایی واسه بازی هاش داشت الان سونی ورشکست میشد .
    وقتی میان یه کارت گرافیک 8800 GT کامپیوتر رو با RDX پلی استیشن مقایشه میکن و میگن حدود 7% قدرت 8800 بشتر از RDX بوده دیگه حرفی واسه گفتن باقی نمیمونه!!!

9. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه stalker_2046's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام خدمت گیمرهای عزیز

آیا هنوز گزارش رسمی از سه چراغه شدن مادربر جاسپر 360 نشده؟
    یا کسی از دوستان به چشم ندیده؟

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان ما که به سلامتی فالکونرو سه چراغ کردیم رفت خونه بخت..برادرا کسی امار خرابی با برد جاسپر تا الان داره؟؟؟جایی مثل یه سایت جهانی مربوط به امار خرابی سراغ دارید؟؟در ضمن من گله ای از بعضی از بچهای این فروم دارم خودشونم میدونن اینکه چرا این فالکونو اینقدر بی عیب و نقص معرفی میکنن خداییش من با روزی کمتر از دو ساعت بازی بعد 9 ماه 3 چراغ شدم..من واقا تعجب کردم که چرا این دستگاه اینجوریه وقتی بازش کردم هدسینکو که برداشتم دستمو گزاشتم رو gpu باورتون نمیشه در عرض 3 ثانیه دماش به بالاتر از 70-80 درجه رسید وجدانن اتوی لباس مهربونتر از این gpu لعنتی بود...من میگم دوستان این فروم امار خربیهای فالکونم ذکر کنن ..یکی از افراد این فروم میگه روزی 7-8 ساعت یکریز پاشه من که باورم نمیشه با اون حرارتی که از فالکون دیدم داستگاه ای اقا اخم نکنه؟؟من فقط حرفم اینه که دوستان عزیز واقا مطلع باشن که این xbox360 عزیز کنسول خیلی سوسول و حساس تشریف دارن و باید هر لحظه منتظر چراغ قرمز باشند و بشدت روشهای cooling رو رعایت کنن بخصوص 12 ولت کردن واقن تاثیر داره وگرنه فالکون هم بالاخره 3 چراغ میشه چون gpu فالکون همون gpu اولیه یعنی مدلهایی مثل core میباشند ممنون ..موفق باشید
    Last edited by amaranth_silent; 08-05-2009 at 12:32.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام دوستان ما که به سلامتی فالکونرو سه چراغ کردیم رفت خونه بخت..برادرا کسی امار خرابی با برد جاسپر تا الان داره؟؟؟جایی مثل یه سایت جهانی مربوط به امار خرابی سراغ دارید؟؟در ضمن من گله ای از بعضی از بچهای این فروم دارم خودشونم میدونن اینکه چرا این فالکونو اینقدر بی عیب و نقص معرفی میکنن خداییش من با روزی کمتر از دو ساعت بازی بعد 9 ماه 3 چراغ شدم..من واقا تعجب کردم که چرا این دستگاه اینجوریه وقتی بازش کردم هدسینکو که برداشتم دستمو گزاشتم رو gpu باورتون نمیشه در عرض 3 ثانیه دماش به بالاتر از 70-80 درجه رسید وجدانن اتوی لباس مهربونتر از این gpu لعنتی بود...من میگم دوستان این فروم امار خربیهای فالکونم ذکر کنن ..یکی از افراد این فروم میگه روزی 7-8 ساعت یکریز پاشه من که باورم نمیشه با اون حرارتی که از فالکون دیدم داستگاه ای اقا اخم نکنه؟؟من فقط حرفم اینه که دوستان عزیز واقا مطلع باشن که این xbox360 عزیز کنسول خیلی سوسول و حساس تشریف دارن و باید هر لحظه منتظر چراغ قرمز باشند و بشدت روشهای cooling رو رعایت کنن بخصوص 12 ولت کردن واقن تاثیر داره وگرنه فالکون هم بالاخره 3 چراغ میشه چون gpu فالکون همون gpu اولیه یعنی مدلهایی مثل core میباشند ممنون ..موفق باشید
    شما و اقا محمد تنها کسانی بودید که fALCON داشتید و دچار این مشکل شدید تو کسانی که من میشتاسم
    که اون هم نمیدونم واقعا علت چی بوده
    شاید دستگاهتون از اون اول مورد دار بوده

با حرف هات راجع به مرگ ناگهانی هم موافقم
    شانسیه دیگه

13. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Psychic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Sh!raZ

پيش فرض

سلام
    می گم شما کدوم مدل رو دارید؟
    Elite ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •