به من که گفتن میشه کنکور کاردانی به کارشناسی داد. اینکه بدرد نمیخوره درسته ممکنه تخصصی کمتر پاس کرده باشه یا بیشتر. خود من 5 تا ریاضی توی کارشناسی پاس کردم که توی دوره کاردانی این تعداد وجود نداره.
Sent from my HTC One_E8 dual sim using Tapatalk
به من که گفتن میشه کنکور کاردانی به کارشناسی داد. اینکه بدرد نمیخوره درسته ممکنه تخصصی کمتر پاس کرده باشه یا بیشتر. خود من 5 تا ریاضی توی کارشناسی پاس کردم که توی دوره کاردانی این تعداد وجود نداره.
Sent from my HTC One_E8 dual sim using Tapatalk
ممنون میشم جواب سوال منم بدید
سلام
دوستان خدمت رو میشه خرید هنوز؟
شرایطش برای منی که این ترم لیسانسم دستمه چیه؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
دوستان ترم تابستون از نظر نظام وظیفه جز سنوات مجاز حساب میشه؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
نه - ترم تابستون اصلا ترم حساب نمیشه
ممنون
من این ترم خرداد سنوات مجازم تموم میشه منتها چند واحدم مونده برای تابستون
با این وضعیت برای ارشد مشکلی ندارم؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
نه چون از نظر نظام وظیفه اخر هر نیم سال رو حساب میکنن - ترم بهار رو هم 31 شهرویر حساب میکنن
یه سوال اگه تو مقطع کارشناسی سنوات اضافه بخوری نمیتونی ارشد ثبت نام کنی ؟
سلام دوستان ... ببخشید جای دیگه ای پیدا نکردم سوالم رو مطرح کنم
من متولد آبان 1377 هستم (نیمه دوم) و هم اینکه یک سال جهشی خوندم
رشته خودم تجربی بود ولی خب کنکور ریاضی ثبت نام کردم از اونجایی ک آمادگی لازم رو کسب نکردم میخواستم پشت کنکور بمونم وقتی یکم جستجو کردم واقعا گیج شدم یه جا نوشتن میتونی بمونی یه جا نوشتن همین ک آبان ماه شد 6 ماه بعد فرصت داری خودتو معرفی کنی ینی به نوعی اون قانون یکسال شامل حال من نمیشه
از دوستان کسی میدونه قضیه چیه و چطوریاس ؟ ممنون میشم سریع جواب بدید بدجوری درگیرم
دوستان من متولد 30 بهمن 1376 هستم و امسال کنکور دارم اما میخوام برا سال بعد برم ... من الان مشمول میشم ؟!!!! یعنی چجورسایت ؟ نمیتونم کنکور سال بعد رو بدم ؟! اقا تروخدا جواب بدین من گرخیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)