تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 604 از 722 اولاول ... 104504554594600601602603604605606607608614654704 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,031 به 6,040 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

داره خودمونی میشه asextor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

1 . زیرصدای قطعه ی

کـو بـه کـو

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(روی بر آسمان مکن ...)
    این زیرصدا در بین تایم 00:42 تا 00:48 قرار دارد .
    زمان : 00:08 ثانیه
    حجم : 318 کیلوبایت

(کار دلم به جان رسد ...)
    این زیرصدا در بین تایم 01:38 تا 02:08 قرار دارد ، و در ترجیع بند پایانی تکرار می شود .
    این را از دست ندهید ...
    زمان : 00:37 ثانیه
    حجم : 1.41 مگابایت

2 . زیرصدای قطعه ی

شیـرمـردا

(شیرمردا تو چه ترسی ز سگ لاغرشان ...)
    این زیرصدا در بین تایم 00:54 تا 01:15 قرار دارد .
    زمان : 00:26 ثانیه
    حجم : 0.99 مگابایت

(شیرمردا تو چه ترسی ز سگ لاغرشان ...)
    همراهی گروه همخوان که در بین تایم 02:19 تا 02:50 وجود دارد .
    زمان : 00:40 ثانیه
    حجم : 1.53 مگابایت

3 . مجموعه زیرصداهای قطعه ی

ستمگـر

(به رحم آمده بود ...)
    این زیرصدا در بین تایم 01:09 تا 01:12 قرار دارد .
    زمان : 00:05 ثانیه
    حجم : 201 کیلوبایت

(از یار و دیار ...)
    این زیرصدا در بین تایم 01:27 تا 01:30 قرار دارد .
    زمان : 00:05 ثانیه

(از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران ...)
    این زیرصدا در بین تایم 01:39 تا 02:07 قرار دارد .
    از زیباترین زیرصداهای موجود در آلبوم است . لحن محسن چاوشی در زیرصدا ، با لحن خوانده شده در صدای اصلی ، زمین تا آسمان فرق دارد !
    این زیرصدا در ترجیع بند پایانی هم تکرار شده است . .
    زمان : 00:36 ثانیه
    حجم : 1.37 مگابایت

(چون دُر یتیم ...)
    این زیرصدا در بین تایم 03:50 تا 03:52 قرار دارد .
    زمان : 00:07 ثانیه
    حجم : 279 کیلوبایت

4 . زیرصداهای قطعه ی

من خود آن سیزدهم

(سیزده را همه عالم ...)
    این زیرصدا در بین تایم 01:05 تا 01:36 وجود دارد . فقط کمی دقت لازم است !
    این زیرصدا در ترجیع بند پایانی هم تکرار می شود .
    زمان : 00:41 ثانیه
    حجم : 1.56 مگابایت

(از شکار دگران ...)
    این زیرصدا در بین تایم 00:58 تا 02:01 قرار دارد .
    زمان :00:05 ثانیه

5 . زیرصدای قطعه ی

بـهـرام گــور

(آن قصر که جمشید در او جای گرفت ...)
    این زیرصدا در بین تایم 04:18 تا 05:15 قرار دارد .
    از میخکوب کننده ترین زیرصداهای آلبوم است .
    زمان : 01 دقیقه و 09 ثانیه
    حجم : 2.63 مگابایت

------------------------------------------------------------

منتظر زیرصداهای بعدی از آلبوم من خود آن سیزدهم باشید !

2. 7 کاربر از asextor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خب من که اینقدر محو آلبوم من خود آن سیزدهم شدم که نتونستم توی تاپیکش رای بدم!

به هر حال این آلبوم ارزش یه پست درست درمون رو داره!

اول از همه بگم که واقعا یکی از بهترین آلبوم های سال های اخیر بود به نظرم و واقعا ارزش 5 سال صبر رو داشت

به قول یکی از دوستانم هیچ کس جز محسن نمی تونست اشعاری با این سبک و سیاق رو به این زیبایی اجرا کنه و صدای هر کس دیگه می بود کلا آدم خسته می شد تا چه برسه به اینکمه ازش لذت ببری

غیر از دو قطعه آخر که کمتر به من چسبید و البته همونها هم طرفدارای خاص خودش رو داشت، بقیه قطعات واقعا زیبا بودن

قطعه اول بسیار زیبا بود و این غلط کردم غلط واقعا زیبا از سوی محسن اجرا شده بود
    البته من هم مثل برخی دوستان زیاد با اون صدای گوش خراش موسیقی! حال نکردم.

قطعه کو به کو هم واقعا زیباست . حتی پوزخند زدن محسن هم خیلی باحاله!

رمیدیم رو هم خیلی دوست دارم . من کلا با قطعاتی که موسیقی سنتی رو مخلوط می کنه با موسیقی نو واقعا حال می کنم خصوصا اگر مثل این یکی استادانه کار شده باشه

قطعه نگار واقعا فوق العاده است. اینقدر زیباست که انگار از سوی تموم عاشقای دنیا برای معشوقه هاشون اجرا شده!

کاملا واضحه که ستمگر عمدا در وسط آلبوم قرار داده شده و پاشنه آشیل آلبومه. محسن و همکارانش کاملا به موفقیت پیش روی این قطعه واقف بودن و واقعا با فکر چینشآلبوم رو انتخاب کردن. بسیار بسیار زیباست. یکی از بهترین اشعار رو به نظرم همین قطعه داره اگرچه کلا همچین حرفی کاملا بی ربطه چون مقایسه چنین شعرایی با هم کاملا کار نادرستیه چون هر کدوم در بازه زمانی خودشون استاد بودن

شیرمردا تیکه پرانی و متلک محسن هست به یه عده خاصی از مردم با زبان گذشتگان!
    خیلی زیباست اون عبارت چون ملک ساخته خود را به پر و بال دروغ و سگ لاغرشان!!!

من خود آن سیزدهم هم که دیگه نگو!!!!!! واقها شاهکار . کلا ترکونده.

این یکی هم واقعا شعرش زیباست
    پدر عشق بسوزد که درآمد پدرم
    عشق و آزادگی و حسن و جوانی و هنر
    عجبا هیچ نیرزید که بی سیم و زرم

تو از آن دگری رو مرا یاد تو بس
    خود تو دانی که من از کان جهانی دگرم

با دوتای دیگه که زیاد حال نکردم!

ولی در کل همونطور که گفتم واقعا یکی از بهترین آلبومایی که در این چند ساله گوش کردم و لذت بردم.بسیار زیبا و دلچسب.از آلبوم پرچم سفید واقعا زیباتر بود به نظرم
    امیدوارم آلبوم بعدی محسن هم همینجور بترکونه

4. 10 کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

محس چاووشی هنرمند برگزیده سال 91 شد

کاربران خبرگزاری هنر ایران(هنرآنلاین) با شرکت در نظرسنجی این رسانه، محسن چاووشی را به عنوان هنرمند برگزیده سال 91 انتخاب کردند.

کاربران خبرگزاری هنر ایران(هنرآنلاین) با شرکت در نظرسنجی این رسانه که در روزهای پایانی سال 91 بر روی خروجی سایت قرار گرفت، محسن چاووشی خواننده؛ عرصه پاپ را از میان هنرمندانی چون سعدی افشار(تئاتر)، حسین علیزاده(موسیقی)، علی نصیریان(تئاتر)، هانیه توسلی(سینما)، کامبیز درم‌بخش(تجسمی)، ثریا شیرزادی(تئاتر)، محسن وزیری‌مقدم(تجسمی)، بهروز بیگی(موسیقی) و حمید فرخ‌نژاد(سینما) به عنوان هنرمند برگزیده سال 91 انتخاب کردند.
    گفتنی است، محسن چاووشی تا 13 فروردین‌ماه با اختلافی قابل توجه با سایر هنرمندان در رتبه نخست این نظر سنجی قرار داشت اما پس از پایان تعطیلات، با حمایت طرفداران حسین علیزاده از وی، این هنرمند با اختلافی اندک در رتبه دوم پس از محسن چاووشی قرار گرفت.
    در این نظرسنجی که با شرکت 11725 نفر صورت گرفت، محسن چاووشی 35 % از کل آرا را به خود اختصاص داد و حسین علیزاده با 31% آرا و سعدی افشار با 12% آرا به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم نظرسنجی قرار گرفتند.
    محسن چاووشی زادهٔ ۸ مرداد ۱۳۵۸ در خرمشهر، ترانه سرا، آهنگساز، خواننده پاپ و راک اهل ایران است. فعالیت حرفه‌ای خود را در زمینه موسیقی در سال ۱۳۸۲ با آلبوم نفرین آغاز کرد. از وی تا کنون بیش از ۸۳ ترانه شنیده شده‌است که شامل ۹ آلبوم و نیز چندین تک ترانه‌است. به تازگی آلبوم "من خود آن سیزدهم" با صدای او وارد بازار موسیقی شده است. در سال جاری از او چند تک ترانه به پاسداشت دوران دفاع مقدس منتشر شده که مورد توجه علاقه‌مندان موسیقی قرار گرفته است.

=======================

کوشان حداد :
    خواننده ای نیست که به اندازه ی محسن چاوشی خوب بخواند
    در آلبوم جديد چاوشي در سال 92 حضور دارم

موسیقی پارس – کوشان حداد چندسالی است به واسطه تنظیم های نوگرایانه اش در سطح اول موسیقی کشور فعالیت می کند. وی همچنین سال گذشته در چند آلبوم به عنوان تنظیم کننده حضور داشت که موفقیت های بسیاری را برای این تنظیم کننده خوش نام کشورمان رقم زد. آخرین قطعات منتشر شده با تنظیم کوشان “رمیدیم” و ستمگر” از آلبوم “من خود آن سیزدهم” محسن چاوشی بود که با استقبال بسیار خوبی مواجه شد.
    کوشان جان در سال گذشته در آلبوم های محسن چاوشی ، بابک جهانبخش و حامد محضرنیا حضور داشتی . کدام آلبوم را بیشتر دوست داشتی ؟
    من اکثر آلبومهایی که در آنها کار می کنم را دوست دارم . ولی در مورد موفقیت بیشتر فکر می کنم مشخص است که کدام آلبوم موفق تر بوده است ( با خنده ) .
    بین قطعاتی که خودت تنظیم کردی ، کدام قطعه را بیشتر پسندیدی ؟
    من معمولا قطعاتی را برای تنظیم انتخاب می کنم که خودم دوستشان دارم . هم قطعاتی که در آلبوم محسن چاوشی بودند و هم قطعاتی که در آلبوم بابک جهانبخش تنظیم کرده بودم . اگر قطعه ای را دوست نداشته باشم ، تنظیمش را ادامه نمی دهم .
    در سال ۹۲ نام کوشان حداد را در چه آلبومهایی خواهیم دید ؟
    در آلبومهای فرزاد فرزین ، علی اصحابی ، بابک جهانبخش ، محسن چاوشی و امین رستمی حضور خواهم داشت .
    پس سال پر مشغله ای در پیش داری . هر چند قابل پیش بینی بود . چون اسم کوشان حداد تبدیل به یک برند در مقوله تنظیم شده است .
    خواهش می کنم . ممنونم ازت .
    مشکل روز موسیقی ما از دید کوشان حداد چیست ؟
    مشکل اصلی موسیقی ما این است که الان ایده ای وجود ندارد . کار جدید وجود ندارد . هزینه ها برای خیلی از خواننده ها جبران نمی شود . به همین دلایل دوستانی که مشغول کار هستند زیاد سعی نمی کنند که در این زمینه زحمت بکشند .
    چرا بیشتر قطعات ترنس و اکتیو را تنظیم می کنی ؟ پیشنهاد دوستان است یا علاقه خودتان ؟
    هر دو . ببین من در آلبوم پرچم سفید محسن چاوشی یک قطعه اسلو را تنظیم کردم ( قطار ) .
    اتفاقا می خواستم در مورد قطار هم صحبت کنم . کوشان حداد که اینقدر یک قطعه ی اسلو را خوب تنظیم می کند ، چرا فقط به سمت تنظیم قطعات ترنس می رود ؟
    این را بگویم که خواننده ای نیست که به اندازه ی محسن چاوشی خوب بخواند . اما در مورد سوالت باید بگویم که قسمتی از این ماجرا بخاطر دوستانی است که اینگونه از من انتظار دارند . نمی خواهند ریسک کنند چون این تنظیم بیشتر برایشان جواب داده است . آنها دارند هزینه می کنند و به هر حال قطعات اکتیو بیشتر در چشم هستند .
    با تنظیم “با تو” نشان دادی در تنظیم قطعات ۶و۸ هم تبحر خاصی داری .
    ممنونم ازت . به هرحال این موارد هم پیش می آید دیگر . من دوست دارم فضاهای مختلف را تست کنم . فضاهایی که تاحالا تست کرده ام همه شان جواب داده اند . باید ببینم در آینده چه پیش خواهد آمد .
    نظرت در مورد آلبوم “من خود آن سیزدهم” چیست ؟ توانست نظر مخاطبان موسیقی را جلب کند ؟
    فکر می کنم خیلی خوب نظر مخاطبان را جلب کرد . ولی برای اظهار نظر دقیق تر باید منتظر گذر زمان باشیم . تا حالا که خوب بوده است . به هر حال یک کار جدید بود دیگر . بیشتر به خاطر اشعارش که خاص بودند .
    تنظیم های محسن چاوشی ، شهاب اکبری و امیر جمالفرد را چطور دیدی ؟
    به نظر من همه شان خوب بودند .
    خود محسن چاوشی هم خیلی خوب تنظیم می کند .
    آره خب . مدت زیادی است که خود محسن هم تنظیم می کند و اینگونه نیست که به یکباره تصمیم به این کار گرفته باشد .
    از شما هم کمک می گیرد ؟
    محسن از همه نظر می گیرد . ولی به هر حال خودش کار خودش را انجام می دهد . چون خیلی وقت است که کار تنظیم را انجام می دهد .
    در این آلبوم قطعاتی را که خودت تنظیم کردی ، خودت هم میکس و مستر کردی و میکس و مستر بقیه قطعات بر عهده امیر جمالفرد بود . به نظرت کارش را خوب انجام داده بود ؟
    آره . به نظر من که خوب بود .
    بین ۹ قطعه ی این آلبوم اگر بخواهی یک قطعه را انتخاب کنی کدام را انتخاب خواهی کرد ؟
    ( مکث ) ستمگر
    بین آلبومهایی که در سال ۹۱ منتشر شدند کدام آلبوم توانست نظر اهالی موسیقی و مخاطبان را جلب کند ؟
    همه ی آلبومهایی که منتشر شدند مخصوصا آنهایی که مهمتر بودند و خواننده شان مطرح تر بودند مانند آلبومهایی که من در آنها حضور داشتم ، توانستند به موفقیت دست پیدا کنند ولی به طور واضح و مشخص سال ۹۱ سال خوبی برای موسیقی ما نبود . دلایل زیادی هم می تواند داشته باشد . شرایط اقتصادی مردم و … . در کل سال خوبی برای موزیک نبود . هر کسی هم بگوید غیر از این بود ، اشتباه گفته است .
    بین تمام آهنگ هایی که امسال منتشر شدند ، آهنگی بود که نظر کوشان حداد را جلب کند ؟
    سوال سختی پرسیدی . واقعیتش را بخواهی الان حضور ذهن ندارم .
    در این ۴-۵ سال اخیر قطعه ترنسی داشته ایم که ازسطح موسیقی ایران فراتر بوده باشد ؟ بین کارهای خودت و دوستان ؟
    حضور ذهن ندارم . ولی فکر نمی کنم قطعه ای داشته باشیم که خیلی بیشتر از سطح موسیقی ایران بوده باشد .
    بین تنظیم کنندگان که در داخل و خارج کشور مشغول کارند ، کار کدام تنظیم کننده ها را می پسندی ؟
    مهران عباسی و آرون حسینی . از دوستانم هستند و کارشان را دوست دارم . خارج از مسائل دوستی ، هر دو کارشان را بلدند و کارشان را خیلی خوب انجام می دهند .
    در مورد این اسامی هر چیزی که به ذهنت می رسد ، بگو .
    - محسن چاوشی : بسیار باهوش و متبحر
    - شهاب اکبری : برخورد خاصی با او نداشته ام . هنرمند خوبیه
    تنظیم “بهرام گور” ش را دوست داشتی ؟
    بله دوست داشتم . خیلی هم قشنگ بود .
    - سیروان خسروی : آدم متخصصی است در کارش
    از این مقایسه ی تکرای “کوشان یا سیروان؟” “سیروان یا کوشان؟” خسته نشدی ؟
    منشا این مقایسه ها بیکاری بچه ها است که در موردش صحبت می کنند ( با خنده ) .
    - مهران عباسی : دوست بسیار خوب
    - فرزاد فرزین : خواننده خوب و با شخصیت
    - محسن یگانه : بسیار معروف
    - بابک جهانبخش : یکی از با احساس ترین خواننده هایی که تا حالا دیدم
    - کوشان حداد : شما باید بگویید … ولی به نظر خودم آدم بسیار متفکر و منطقی

6. 5 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Cyanide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

10

آلبوم من خود آن سیزدهم، حالا شاید روی شعرهاش نشه حرف زد ولی بین شعر و موسیقی باید یک تناسبی موجود باشه که این بخش موسیقی در اکثر قطعات در حد مطلوبی رعایت نشده و اون شکل خوب خودشو پیدا نکرده، یه بحث دیگه صدای محسن چاوشی هست که به نظرم بعضی جاها زیاد به خودش فشار میاره و از حد طبیعی خودش خارج میشه .من آلبوم رو با کلی زوق و شوق خریدم، چون قبل خرید توی مصاحبه‌هاش خونده بودم که خیلی رو این آلبوم کار کرده (یه پیشزمینه هم داشتم که محسن چاوشی پتانسیلشو داره که بترکونه!)،‌ ولی الان که چندبار گوش کردم به جز یکی دوتا از آهنگاش؛ بقیش خوب درنیومده.در ضمن وقتی من ریپ می کنم انتظار دارم تگ‌هاش درست باشه نه اینجوری!

۴ از ۱۰

8. 2 کاربر از Cyanide بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه payam.n5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    ورژن جدید ستمگر که قولش داده بودن کی منتشر میشه ؟
    البوم من خود ان سیزدهم عالی بود یک ماه و ده روز که گذشته هر روز که گوش میکردم انگار بار اول هست با این البوم هنر و تفاوت محسن چاوشی با بقیه بیش از پیش مشخص شد
    به نظر من که میتونه بهترین البوم چاوشی لقب بگیره

10. این کاربر از payam.n5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه asextor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پخش ستمگر به احتمال زیاد به خاطر ایام فاطمیه کنسل شد بود. از 25 فروردین به بعد منتظر این قطعه باشید . قطعا طی هفته های آتی میشنویمش

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اقا این ترک ای عاشقان ای عاشقان را در وصف کی خونده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sir12011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

شاهکار بهرام گور پلی

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

اقا این ترک ای عاشقان ای عاشقان را در وصف کی خونده ؟
    در وصف معشوق...
    ولی جدی فکر نمیکنم فرد خاصی مد نظر باشه...
    اسم ترک اش هم قراضه چین هست..که متاسفانه بعضی سایت ها اسمش رو نوشتن ای عاشقان..

15. این کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

آخه اين ترك (قراضه چين)رو تلويزيون تو قسمتي كه درباره امام زمان درست كرده بود پخش ميكرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •