هستم در خدمت.
هستم در خدمت.
باید می بخشید اگه صفحه ی قبلی را می خوندم به جواب سوالم می رسیدم.
MTNIrancell زحمتشا کشیده بود.
امروز رفتم از یه موبایل فروشی یه سیم کارت اعتباری خریدم
بهم گفتش که دیگه سیم کارت هدیه دورش تموم شده و بهت تعلق نمی گیره با این حساب ایا سرم کلاه رفته یا بازم می تونم پیگیری کنم.اون شماره پیگری سیم کارت هدیه را هم اگه می شه لطف کنید.
بالاخره اين مشكل خط رو خطي با تلفن هاي داخلي امروز حل شد، اما بدتر از اون الان ديگه اصلاً صدا نميره، تو هر 6 تا تماس فقط 1بار صدا داري!!
باز قبلاً صداي يكي رو ميشنيديم!
به 138 اس ام اس بزن و شماره خودت رو تو متن اس ام اس بنويس!
امروز اصفهان بد قاط زده بود ايرانسل ! نه صدا ميرفت نه ميومد البته ايرانسل به ايرانسل درست بود !
سرویس مسنجر بر روي موبايل در سایت ایرانسل
w w.irancell.ir/Layer2/?id=149کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه یه فروشنده پیدا کردی اطلاعات کافی داشته باشه به ما هم بگو.
تا 26 شهریور تمدید شده.
شما تا فردا به پیامک به 7777 بزن ببین ثبت نامت رو انجام داده باشه.
اگه انجام نداده سریعاً از 7:30 تا 24 هر روز با 120 تماس بگیر تا ثبت نامت رو انجام بدهند.
..........
Last edited by MTNIrancell; 04-09-2007 at 18:28. دليل: اشکال در نگارش
شاهين جان چه وضع پست دادنه؟ :دي
Be nazare man ke operatore khobye moshkeli nadare joz inke faghat gahi oghat anten dehish zaif mishe
hamin operatore aval mage yadeton nist ta sale 82 hameja moshkele anten dehi dasht ta bad az 10 sal tonest hamejaro tahte posheshe khodesh dar biare dame irancell garm ke khili khob dare pish mire man ke razyam khiuli khobe moshkeli ham nist albate man ke daram, to yeki az dehathaye shahrestane BABOL zendegi mikonam khili khobe faghat hamin !!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)