اقا حامد ما منتظر rd سبز هستیما البته اگه مشکلی نداره
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
اقا حامد ما منتظر rd سبز هستیما البته اگه مشکلی نداره
از اساتيد يك سوال دارم و اون اينه كه من وقتي بعضي مراحل را انجام ميدم (همون مراحل اوليه مثلا همون جايي كه با اون آدم چاقه ميرن تيراندازي را ياد بگيرن) اونجا بعد از اينكه تمام بطري ها را زدم و ماشين را منفجر كردم بايد اون افراد با هم حرف بزنن ولي حرف نمي زنن و بهمين علت نمي تونم برم مرحله بعد و نمي تونم از اونجا خارج بشم ميشه بگين چكار كنم ؟؟؟
در ضمن ميشه تمامي اون ماشين ها و ..... را كه در اين تاپيك هست يك نفر لطف كنه جمع آوري و بصورت يك فايل (rar و ...) آپلود كنه ؟
Last edited by japrap; 15-08-2008 at 20:10.
کسی با ارمین چپ حرف بزنه با من و مهران(MaFia) و بابک(Babak) و آرمان (Stream) طرفهبرو چند صفحه ی پیش ببین تمام مود های اقا محسن از gtainsite هست اقای ارمین خانننننننننننننننننن!!!!!!!!!! !!
محسن جان اون پسورد که دنبالشی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام دوستان عزيز كسي ميتونه اين پژو را بسازه . خيلي قشنگ است
درضمن كينگ جان يك سايت توپ واسه آپلود فايل معرفي كن . چون اين سايت فقط براي عكس و ويدئو است
![]()
نام تاپیک : ادیت و پچ برای بازی GTA San Andreas
بهتره فقط درباره این موضوع بحث بشه
بچه ها فقط بگيد درصد حجابو چند بزارم(وحيد حواتو دارم برا تو 600% درست كردم)
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا اين
چيه يه سايت باحال تر دارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين لينك مستقيم هم ميده عكس هم ميشه آپلود كردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
20 بسه دیگه..... رو کمرشون هم از ای تاتو رنگی ها بزار اگه میتونی... از اونایی که لب دریان دیگه کمتر نکن...همون 20 میشه... شکرا جزیلا
يه خبر بد dff خانوما پاك شد
داشتم درايومو خالي ميكردم كه يه دفعه فايل هاي dff رو پاك كردم ببخشيد ولي دارم يه كار ديگرو شروع مي كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)