سلام دوستان,
من در پست های آقا رضا خوندم (من مشغول مطالعه تاپیک هستم و اتفاقا آقا رضا و دوستان دیگه پست های ارزشمندی داده اند)
در جایی خوندم که آقا رضا به کاربری توصیه کرده بوندند که مستقیم هدفون مدل بالا نخرند و بهتره که این کاربر از یک هدفون معمولی که کف قابل قبول باشه شروع کنند و کم کم هدفون هاشونو ارتقا بدند تا تفاوت رو احساس کنند و لذت بیشتری برند.
با توجه به اینکه من مشاوره هدفون زیر200 داشتم و مدلی هم پیشنهاد نشد(5-6صفحه پیش)
و همینطور میخواستم بدونم که آیا محصولات سنهایزر ؟ که با محصولات اپل سازگاره => مثل بیتس جنبه تجاری داره یا؟ کیفیتش هم مورده قبوله که این مورد را هم متوجه نشدم.
حالا در صورت امکان مشاوره خرید یک هدفون البته این-ایرفون معمولی رو دارم که البته بودجه زیر 200 بود حالا میخواید زیر 100 باشه یا زیر 80 یا زیر 70 فرقی نداره برای شروع میخوام یه چیز قابل قبول باشه.
1-استفاده: سبک پاپ - دنس - ترک هایی که ریمیکس شده(DJ) و گاهی راک(خیلی کمتر از بقیه)
2-نوع تقاضا:بیس نرم و ملایم و گرم که سردرد نشم و جزئیات آهنگ توی بیس گم نشه یعنی بیسش بلند هم نباشه = به اندازه باشه حوالی خط فلت یا اپسیلون بالاتر-مید خوب و عالی-های اش تیز نباشه که سردرد بشم
3-امکان تهیه فقط از ایران اونم حضوری مشهد(که اینجا نمیدونم مغازه مطمئن کجاست)
4-پلیر هم ای فون4
5-هدفون قبلیم که بعد یه مدت یه گوشیش از کار افتاد=ای پی630=بیس=سردرد
طبق بودجه زیر 100 ت این دو مدل رو در سایت چاره دیدم
هردو از AKG
K 328
Features
- In-line microphone and volume control
- Best for portable dvd, cd and mp3 players
- Iphone-compatible
- Carrying pouch included
- Silicon sleeves in three sizes (s, m and l)
- Comfortable fit
- Lightweight
Specifications
Frequency Response: 13Hz 22.5kHz
Maximum Input Power: 19 mW
Input Impedance: 16 ohms
Sensitivity: 121 dB SPL/V
Cable: 1.00 m
Weight: 4 g
Made for: iPod, iPhone, iPad
Description
The new K 328 headphones deliver high-output sound with excellent frequency response in a closed-back, ear canal design that naturally blocks out ambient noise. It’s true AKG performance from lightweight headphones, comfortable enough for hours of stressfree use. Available in two trendy colours.
دومی k321
Features
- Comfortable Fit
- Silicon Fleece Ear Pads
- Silicon Sleeves Available In
- Three Sizes (S, M And L)
- Carrying Pouch Included
- Best For Portable DVD, CD And MP3 Players
- Iphone Compatible
Specifications
System: Dynamic
Design: Closed-back headphones
Color: Cloud White or Sky Blue
Frequency range: 13Hz to 22.5kHz
Sensitivity: 121dB SPL/V
Input impedance: 16 Ohms
Max. input power: 19mW
Net weight (without cable): 4g
Cable: 99.99% Oxygen-free cable 1m
Main connection: Jack plug 3.5mm
Description
It’s true AKG performance from lightweight headphones, comfortable enough for hours of stress-free use.
از همه دوستان (آقا رضا , آقا سالار , rave و ... بخاطر راهنمایی کردن کاربران تشکر میکنم.)