تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 603 از 752 اولاول ... 103503553593599600601602603604605606607613653703 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,021 به 6,030 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه Omidelf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اشکالی نداره من هم با شما وارد بحث بشم؟

701 و Xb1000 اینجا قابل تهیه هستند هر دو مدل رو نمایندگی هاشون موجود دارند ولی خرید 701 از اینجا اصلآ به صرفه نیست چون قیمت اون خیلی خیلی بالا هست ولی Xb1000 مناسب تر و با قیمت بهتری موجود هست هر چند که ممکنه بیس بیش از اندازه بوومی اون برای شما خوشایند نباشه چون قبلآ عنوان کرده بودید که الکترونیک گوش می کنید و اینکه الکترونیک ارزش خرید هدفون بیش از 500 تومن نداره دیگه چه برسه به هدفون بیش از 800 تومنی مثل AKG K701

تراکهای MP3 موجود در سایتهای فارسی نهایتآ می شن MP3 320K ولی توی نت میشه تراکهای با کیفیت تر با فرمت FLAC رو پیدا کرد که خودشون چندین زیر فرمت دارند که اگه بخایم مقایسه ضمنی کرده باشیم یک تراک MP3 320K حجمش میشه 5 مگابایت ولی یک تراک با کیفیت متوسط FLAC حجمش نردیک 100 مگابایته و با کیفیت ترین اونها حجم یک تراکش به حدود نیم گیگابایت میرسه حالا خودتون سرانگشتی حجم یک البوم 10 تراکه رو حساب کنید

شما هم موفق باشید.
    ممنون از جواب

نه بیشتر هیپ هاپ و رپ و House گوش میدم در کنارش کمی الکتریک گوش میدم
    در این صورت Xb1000 تو این 3 تا هدفون گزینه بهتریه ؟ و اینکه ایا Amp های FiiO تو ایران موجود هست ؟ چون اکثر سایت ها این هدفون رو با Amp های FiiO مثل E7 و E11 پیشنهاد کردن

و اینکه Xb1000 رو از کجا میشه تهیه کرد و قیمتش چنده ؟ چون من چند تا نمایندگی سونی زنگ زدم نداشتن

و اینکه اگه k701 قیمتش 700 تومانه که دیگه واقعا برای بازاره ایران تاسف میخورم چون فیمتش تو سایت های خارجی 250 دلار شده ! در این صورت بهتره از سایت های ایرانی که از سایت های خارجی خرید میکنن و میارن ایران استفاده کرد فقط شما سایت یا شرکتی رو که اینکار رو کنه سراغ دارید ؟ چون چند تاشون مثل اینکه به علت نوساتانه دلار فعلا کار نمیکنن و معلوم نیست که باز بشن دوباره یا نه

در مورد فرمت FLAC هم اینتور که میگید ارزش داره همچین حجمی رو دانلود کرد ؟! یعنی برای یه اهنگ که تصویری هم نیست 100 مگابایت دانلود کرد ! خوب همون 320 رو ادم گوش میده , فرقشون چیه ؟ یعنی این تغییر حجم ارزشش رو داره ؟

و Denon AH D2000 چی ؟ تو ایران گیر میاد ؟ و اینکه برای کار من چطوره ؟

و اگه شما هدفون دیگه ای برای گوش دادن به سبک های هیپ هاپ و رپ و House میشناسین که بین 350 تا 500 تومان باشه و در حد هدفون هایی که نوشتم باشه ممنون میشم معرفی کنید

یه مدل دیگه هم دیدم نظرتون راجع به این چیه ؟ در ایران هست ؟ و اگه اره قیمتش چنده ؟!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Omidelf; 13-02-2012 at 18:59.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون از جواب

نه بیشتر هیپ هاپ و رپ و House گوش میدم در کنارش کمی الکتریک گوش میدم
    در این صورت Xb1000 تو این 3 تا هدفون گزینه بهتریه ؟ و اینکه ایا Amp های FiiO تو ایران موجود هست ؟ چون اکثر سایت ها این هدفون رو با Amp های FiiO مثل E7 و E11 پیشنهاد کردن

و اینکه Xb1000 رو از کجا میشه تهیه کرد و قیمتش چنده ؟ چون من چند تا نمایندگی سونی زنگ زدم نداشتن

و اینکه اگه k701 قیمتش 700 تومانه که دیگه واقعا برای بازاره ایران تاسف میخورم چون فیمتش تو سایت های خارجی 250 دلار شده ! در این صورت بهتره از سایت های ایرانی که از سایت های خارجی خرید میکنن و میارن ایران استفاده کرد فقط شما سایت یا شرکتی رو که اینکار رو کنه سراغ دارید ؟ چون چند تاشون مثل اینکه به علت نوساتانه دلار فعلا کار نمیکنن و معلوم نیست که باز بشن دوباره یا نه

در مورد فرمت FLAC هم اینتور که میگید ارزش داره همچین حجمی رو دانلود کرد ؟! یعنی برای یه اهنگ که تصویری هم نیست 100 مگابایت دانلود کرد ! خوب همون 320 رو ادم گوش میده , فرقشون چیه ؟ یعنی این تغییر حجم ارزشش رو داره ؟

و Denon AH D2000 چی ؟ تو ایران گیر میاد ؟ و اینکه برای کار من چطوره ؟

و اگه شما هدفون دیگه ای برای گوش دادن به سبک های هیپ هاپ و رپ و House میشناسین که بین 350 تا 500 تومان باشه و در حد هدفون هایی که نوشتم باشه ممنون میشم معرفی کنید

یه مدل دیگه هم دیدم نظرتون راجع به این چیه ؟ در ایران هست ؟ و اگه اره قیمتش چنده ؟!
    خواهش میکنم
    سبک الکترونیک منظورم بود که کم دقتی فرمودید (:
    به هر حال هیپ هاپ و رپ به نوعی همون نوع صداهایی رو از نظر فرکانس و توان بکار می برند که الکترونیک یعنی در واقع هیپ هاپ مشتق شده از الکترونیک هست ولی House که دقیقآ زیر مجموعه یا به طور صحیح تر زیر سبک الکترونیک هست

به همین خاطر یعنی شباهت بسیار زیاد سبکهای مورد علاقه شما پیشنهاد کردم از بین این 3 هدفون XB1000 مناسب تر از بقیه با کاربرد شما هست
    برای تهیه این هدفون با نمایندگی سونی یا همون ایران رهجو تماس بگیرید و مشخصات تماس اونها در تاپیک همسایه گذاشته شده

زیاد تاسف نثار بازار ما نکنید چون خلایق هر چه لایق یعنی از ماست که بر ماست یعنی همینی هست که هست اما تا جایی که خاطرم هست 701 بیش از دو ساله که همین قیمت 600 الی 700 تومن بوده یعنی دقیقآ زمانی موجود شده بود که قیمت دلاری این هدفون بدون هیچ تخفیفی یا آفری شده بود حدود 500 دلار یعنی اینکه از اون موقع تا حالا همون هدفونهای وارد شده فروخته نشده یعنی اینکه . . .

قیمت حال حاظر این هدفون رویایی شاید 250 دلار باشه اما باز هم برای من و خیلی از علاقه مندان به صدای شخصی ممکنه همون 500 دلار ارزش داشته باشه ولی نه با قیمت فعلی دلار بلکه قیمت حدود 2 ماه پیش
    هر چند که حتی اگه شما بتونید این هدفون رو 250 دلار از خارج بدون هیچ هزینه اضافه ای تهیه کنید با دلاری 1890 تومن تفاوت زیادی با قیمت اینجا نمیکنه که ارزش این همه دردسر رو داشته باشه
    به شخصه با هیچ شرکتی که خرید از خارج انجام بده کار نمیکنم چون دوست ندارم با بهانه های متعدد که از عدم تجربه خرید اونها ناشی میشه وقت اونها رو تلف کنم نهایت کاری که انجام میدم اینه که از دوست یا اشنایی بخام که برام تهیه کنه که این اتفاق هم همیشه پیش نمیاد چون نمیشه به همه رو زد که وقت محدود خودش رو برای خرید یک هدفون از دست بده خودمون رو جای اونها قرار بدیم به همین نتیجه ساده می رسیم

نوسان قیمت دلار رو کسی بهانه میکنه که هیچ نوع تجربه خرید و معامله ساده ای رو نداره چون یک حساب ساده داره شما با استفاده از یک رابط در جا اقدام به خرید میکنید و می تونید به مشتری خودتون اعلام بکنید که قیمت همین الان اون مثلآ هدفون چقدر میشه و سود هر چند نامشخص اونها (چون دوست دارند حداکثر استفاده رو ببرند) برای وارد کردن + هزینه ارسال که خدا رو شکر مشخصه = با یک رقم کاملا مشخص حالا چه فرقی میکنه از لحظه پرداخت تا رسیدن کالا دلار ارزون بشه یا گرون این نشونه همون چیزی هست که قبلا گفته شد

به هیچ عنوان الکترونیک ارزش دانلود با این فرمت رو نداره چون این سبک جزییاتی در اون حد نداره که MP3 320K نتونه اونها رو ذخیره کنه
    زمانی اختلاف دو چیز یا موضوع رو میشه به شخصه حس کرد که بشه هر دو رو در کنار هم به نوعی لمس یا درک کرد مثلآ زمانی که یک سورس تراک (همون تراک مورد نظر) خوب و یک سورس پلیر (منظور هر نوع سخت افزاری که از لحظه اجرای همون سورس تراک توی مسیر قرار میگیره تا فیش هدفون) خوب و یک هدفون خوب و یک کوچولو تجربه شنوایی و یک کمی دقت میشه به تفاوت بسیار ، بسیار زیاد بین این دو فرمت پی برد مگر نه با یک سورس معمولی هیچ تفاوتی نمیکنه مثلآ فرض کنید با یک سورس پلیر بسیار با کیفیت بخایم دو تراک که یکی MP3 و یکی FLAC رو با یک هدفون معمولی گوش کنیم حالا چه اتفاقی می افته؟
    تنها تفاوت اینه که هیچ تفاوتی بین این دو فرمت نیست جزء اختلاف حجم بسیار زیاد، اما چرا؟
    چون فرض کردیم همه چیز عالی تا اینکه به هدفون برسه اما متاسفانه هدفون ما این توانایی رو نداره تا بتونه اون جزییات و دقتی رو که در تراک با کیفیت تر هست رو به خوبی پخش کنه در نتیجه ما به اشتباه میگیم هیچ تفاوتی نداره

به هر حال زمانی این فرمت با کاربرد ما هماهنگ میشه که سبکهای حرفه ای تر از الکترونیک رو گوش کنیم مثل:
    1. کلاسیک هر چند که حتی بهترین هدفون حال حاضر دنیا هم از پس اون بر نمیاد
    2. جاز
    3. راک
    4. متال
    5. فولکلوریک
    6. . . .

اگر چه به هیچ عنوان توصیه نمیشه با یک Setup بسیار با کیفیت سبکهای آماتوری موسیقی گوش داده بشه چون بسیار بسیار بر کیفیت تراک تاثیر میزاره چون یک Setup حرفه ای و با کیفیت نمی تونه مثل یک Setup معمولی اونطور که باید تاثیر روی صدا بزاره که با همون کیفیت که هنگام مستر کردن تراک در نظر بوده شنیده بشه و همینطور برعکس هیچ وقت نمیشه سبکهای حرفه ای موسیقی رو اونطور که باید با یک Setup معمولی گوش داد چون بسیار بد کیفیت شنیده خواهند شد چون توانایی Setup ما در حدی نیست که هر آنچه در تراک هست ور به خوبی پخش کنه چون میکس (که اغلب در کار نیست) و مستر (که به اون شکل اغراق شده مثل سبکهای آماتوری نیست) اونها خیلی اهمیتی به Setup ضعیف ما نمیده

هیچ هدفونی از برند Denon در اینجا سراغ ندارم حتی نمونه های تکی و محدود این برند متخصص الکرتونیک به معنای واقعی هست و بهترین انتخاب برای تمام سبکهای الکترونیک البته نه برای یک کاربر آماتور بلکه برای یک نیمه حرفه ای هست چون اون بیس بوومی که آماتورها دوست دارند رو نداره و به جاش بیس عمیق و دقیق جایگزین شده

تا جایی که اطلاع دارم نمایندگی سنهایزر (نامداران) قصد وارد کردن این مدل رو داشتند ولی اطلاعی ندارم که بلاخره پارت جدیدشون رسید یا خیر و این موضوع مربوط میشه به کمتر از دو ماه پیش که با مدیر اونجا در مورد انتخاب محصولات جدید برای وارد کردن صحبت می شد و بهتره شخصآ استعلام کنید
    این هدفون هم می تونه یک انتخاب خوب باشه ولی پیشنهاد میکنه به جای ملاک قرار دادن یا مشخص کردن مثلآ 500 تومن برای خرید هدفونی که ممکنه با کاربرد شما هماهنگی نداشته باشه دست از پول خرج کردن بردارید (: و به جای اون هدفونی انتخاب کنید که حتی ممکنه با نصف این هزینه کاملا یا شاید بیشتر از حد نیاز شما باشه مثلآ Audio techinca M50 و یا Beyerdynamic DT990 و یا حتی AKG K99 و . . .

اگر جایی از این پست و پستهای قبل منظور بدی برداشت شد اون رو فقط بزارید به حساب آماتور بودنم چون به هیچ عنوان قصد بدی از هیچ جمله که چه عرض کنم از هیچ کلمه ای ندارم جزء به اشتراک گذاشتن تجربه ای که تصورم اینه که یا درسته یا ممکنه درست باشه

شما هم موفق باشید.

3. 10 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

[/COLOR]
    سلام به شما
    از بین این سه مدل پیشنهاد میکنم یا کریتیو یا هیچ چون فلیپس کیفیت به قیمت خوبی نداره و بیشتر جنبه تنوع براش مهمه تا کیفیت صدا و احتمالآ شما دوست ندارید برای هدفونی هزینه کنید که صدای خوبی نداشته باشه ولی ظاهر اون خوب باشه

شما هم موفق باشید.

مرسی دوست عزیز
    حال بین کریتیو و سنهایزر hd 202 پیشنهاد شما چی هستش؟
      محتوای مخفی: اینجا را ببینید 
    http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=249 9&subcats=Y&features_hash=V2525

لینک یه سری از هدفون های ای کی جی زیر 100 رو هم گذاشتم
    تا سقف 100 لطفا پیشنهاد های خودتون رو بفرمایید
    ادیت:
    سورس بنده سانسا فیوز و سانسا کلیپ راک باکس
    Last edited by privatedlove; 13-02-2012 at 23:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

سلام دوستان,
    من در پست های آقا رضا خوندم (من مشغول مطالعه تاپیک هستم و اتفاقا آقا رضا و دوستان دیگه پست های ارزشمندی داده اند)
    در جایی خوندم که آقا رضا به کاربری توصیه کرده بوندند که مستقیم هدفون مدل بالا نخرند و بهتره که این کاربر از یک هدفون معمولی که کف قابل قبول باشه شروع کنند و کم کم هدفون هاشونو ارتقا بدند تا تفاوت رو احساس کنند و لذت بیشتری برند.
    با توجه به اینکه من مشاوره هدفون زیر200 داشتم و مدلی هم پیشنهاد نشد(5-6صفحه پیش)
    و همینطور میخواستم بدونم که آیا محصولات سنهایزر ؟ که با محصولات اپل سازگاره => مثل بیتس جنبه تجاری داره یا؟ کیفیتش هم مورده قبوله که این مورد را هم متوجه نشدم.
    حالا در صورت امکان مشاوره خرید یک هدفون البته این-ایرفون معمولی رو دارم که البته بودجه زیر 200 بود حالا میخواید زیر 100 باشه یا زیر 80 یا زیر 70 فرقی نداره برای شروع میخوام یه چیز قابل قبول باشه.

1-استفاده: سبک پاپ - دنس - ترک هایی که ریمیکس شده(DJ) و گاهی راک(خیلی کمتر از بقیه)
    2-نوع تقاضا:بیس نرم و ملایم و گرم که سردرد نشم و جزئیات آهنگ توی بیس گم نشه یعنی بیسش بلند هم نباشه = به اندازه باشه حوالی خط فلت یا اپسیلون بالاتر-مید خوب و عالی-های اش تیز نباشه که سردرد بشم
    3-امکان تهیه فقط از ایران اونم حضوری مشهد(که اینجا نمیدونم مغازه مطمئن کجاست)
    4-پلیر هم ای فون4
    5-هدفون قبلیم که بعد یه مدت یه گوشیش از کار افتاد=ای پی630=بیس=سردرد

طبق بودجه زیر 100 ت این دو مدل رو در سایت چاره دیدم
    هردو از AKG

K 328

محتوای مخفی: مخشخصات فنی  
    Features
    - In-line microphone and volume control
    - Best for portable dvd, cd and mp3 players
    - Iphone-compatible
    - Carrying pouch included
    - Silicon sleeves in three sizes (s, m and l)
    - Comfortable fit
    - Lightweight

Specifications
    Frequency Response: 13Hz 22.5kHz
    Maximum Input Power: 19 mW
    Input Impedance: 16 ohms
    Sensitivity: 121 dB SPL/V
    Cable: 1.00 m
    Weight: 4 g
    Made for: iPod, iPhone, iPad

Description
    The new K 328 headphones deliver high-output sound with excellent frequency response in a closed-back, ear canal design that naturally blocks out ambient noise. It’s true AKG performance from lightweight headphones, comfortable enough for hours of stressfree use. Available in two trendy colours.

دومی k321
      محتوای مخفی: مشخصات فنی 
    Features
    - Comfortable Fit
    - Silicon Fleece Ear Pads
    - Silicon Sleeves Available In
    - Three Sizes (S, M And L)
    - Carrying Pouch Included
    - Best For Portable DVD, CD And MP3 Players
    - Iphone Compatible

Specifications
    System: Dynamic
    Design: Closed-back headphones
    Color: Cloud White or Sky Blue
    Frequency range: 13Hz to 22.5kHz
    Sensitivity: 121dB SPL/V
    Input impedance: 16 Ohms
    Max. input power: 19mW
    Net weight (without cable): 4g
    Cable: 99.99% Oxygen-free cable 1m
    Main connection: Jack plug 3.5mm

Description
    It’s true AKG performance from lightweight headphones, comfortable enough for hours of stress-free use.

از همه دوستان (آقا رضا , آقا سالار , rave و ... بخاطر راهنمایی کردن کاربران تشکر میکنم.)
    Last edited by Reza82N; 14-02-2012 at 02:53.

داره خودمونی میشه Omidelf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خواهش میکنم
    سبک الکترونیک منظورم بود که کم دقتی فرمودید (:
    به هر حال هیپ هاپ و رپ به نوعی همون نوع صداهایی رو از نظر فرکانس و توان بکار می برند که الکترونیک یعنی در واقع هیپ هاپ مشتق شده از الکترونیک هست ولی House که دقیقآ زیر مجموعه یا به طور صحیح تر زیر سبک الکترونیک هست

به همین خاطر یعنی شباهت بسیار زیاد سبکهای مورد علاقه شما پیشنهاد کردم از بین این 3 هدفون XB1000 مناسب تر از بقیه با کاربرد شما هست
    برای تهیه این هدفون با نمایندگی سونی یا همون ایران رهجو تماس بگیرید و مشخصات تماس اونها در تاپیک همسایه گذاشته شده

زیاد تاسف نثار بازار ما نکنید چون خلایق هر چه لایق یعنی از ماست که بر ماست یعنی همینی هست که هست اما تا جایی که خاطرم هست 701 بیش از دو ساله که همین قیمت 600 الی 700 تومن بوده یعنی دقیقآ زمانی موجود شده بود که قیمت دلاری این هدفون بدون هیچ تخفیفی یا آفری شده بود حدود 500 دلار یعنی اینکه از اون موقع تا حالا همون هدفونهای وارد شده فروخته نشده یعنی اینکه . . .

قیمت حال حاظر این هدفون رویایی شاید 250 دلار باشه اما باز هم برای من و خیلی از علاقه مندان به صدای شخصی ممکنه همون 500 دلار ارزش داشته باشه ولی نه با قیمت فعلی دلار بلکه قیمت حدود 2 ماه پیش
    هر چند که حتی اگه شما بتونید این هدفون رو 250 دلار از خارج بدون هیچ هزینه اضافه ای تهیه کنید با دلاری 1890 تومن تفاوت زیادی با قیمت اینجا نمیکنه که ارزش این همه دردسر رو داشته باشه
    به شخصه با هیچ شرکتی که خرید از خارج انجام بده کار نمیکنم چون دوست ندارم با بهانه های متعدد که از عدم تجربه خرید اونها ناشی میشه وقت اونها رو تلف کنم نهایت کاری که انجام میدم اینه که از دوست یا اشنایی بخام که برام تهیه کنه که این اتفاق هم همیشه پیش نمیاد چون نمیشه به همه رو زد که وقت محدود خودش رو برای خرید یک هدفون از دست بده خودمون رو جای اونها قرار بدیم به همین نتیجه ساده می رسیم

نوسان قیمت دلار رو کسی بهانه میکنه که هیچ نوع تجربه خرید و معامله ساده ای رو نداره چون یک حساب ساده داره شما با استفاده از یک رابط در جا اقدام به خرید میکنید و می تونید به مشتری خودتون اعلام بکنید که قیمت همین الان اون مثلآ هدفون چقدر میشه و سود هر چند نامشخص اونها (چون دوست دارند حداکثر استفاده رو ببرند) برای وارد کردن + هزینه ارسال که خدا رو شکر مشخصه = با یک رقم کاملا مشخص حالا چه فرقی میکنه از لحظه پرداخت تا رسیدن کالا دلار ارزون بشه یا گرون این نشونه همون چیزی هست که قبلا گفته شد

به هیچ عنوان الکترونیک ارزش دانلود با این فرمت رو نداره چون این سبک جزییاتی در اون حد نداره که MP3 320K نتونه اونها رو ذخیره کنه
    زمانی اختلاف دو چیز یا موضوع رو میشه به شخصه حس کرد که بشه هر دو رو در کنار هم به نوعی لمس یا درک کرد مثلآ زمانی که یک سورس تراک (همون تراک مورد نظر) خوب و یک سورس پلیر (منظور هر نوع سخت افزاری که از لحظه اجرای همون سورس تراک توی مسیر قرار میگیره تا فیش هدفون) خوب و یک هدفون خوب و یک کوچولو تجربه شنوایی و یک کمی دقت میشه به تفاوت بسیار ، بسیار زیاد بین این دو فرمت پی برد مگر نه با یک سورس معمولی هیچ تفاوتی نمیکنه مثلآ فرض کنید با یک سورس پلیر بسیار با کیفیت بخایم دو تراک که یکی MP3 و یکی FLAC رو با یک هدفون معمولی گوش کنیم حالا چه اتفاقی می افته؟
    تنها تفاوت اینه که هیچ تفاوتی بین این دو فرمت نیست جزء اختلاف حجم بسیار زیاد، اما چرا؟
    چون فرض کردیم همه چیز عالی تا اینکه به هدفون برسه اما متاسفانه هدفون ما این توانایی رو نداره تا بتونه اون جزییات و دقتی رو که در تراک با کیفیت تر هست رو به خوبی پخش کنه در نتیجه ما به اشتباه میگیم هیچ تفاوتی نداره

به هر حال زمانی این فرمت با کاربرد ما هماهنگ میشه که سبکهای حرفه ای تر از الکترونیک رو گوش کنیم مثل:
    1. کلاسیک هر چند که حتی بهترین هدفون حال حاضر دنیا هم از پس اون بر نمیاد
    2. جاز
    3. راک
    4. متال
    5. فولکلوریک
    6. . . .

اگر چه به هیچ عنوان توصیه نمیشه با یک Setup بسیار با کیفیت سبکهای آماتوری موسیقی گوش داده بشه چون بسیار بسیار بر کیفیت تراک تاثیر میزاره چون یک Setup حرفه ای و با کیفیت نمی تونه مثل یک Setup معمولی اونطور که باید تاثیر روی صدا بزاره که با همون کیفیت که هنگام مستر کردن تراک در نظر بوده شنیده بشه و همینطور برعکس هیچ وقت نمیشه سبکهای حرفه ای موسیقی رو اونطور که باید با یک Setup معمولی گوش داد چون بسیار بد کیفیت شنیده خواهند شد چون توانایی Setup ما در حدی نیست که هر آنچه در تراک هست ور به خوبی پخش کنه چون میکس (که اغلب در کار نیست) و مستر (که به اون شکل اغراق شده مثل سبکهای آماتوری نیست) اونها خیلی اهمیتی به Setup ضعیف ما نمیده

هیچ هدفونی از برند Denon در اینجا سراغ ندارم حتی نمونه های تکی و محدود این برند متخصص الکرتونیک به معنای واقعی هست و بهترین انتخاب برای تمام سبکهای الکترونیک البته نه برای یک کاربر آماتور بلکه برای یک نیمه حرفه ای هست چون اون بیس بوومی که آماتورها دوست دارند رو نداره و به جاش بیس عمیق و دقیق جایگزین شده

تا جایی که اطلاع دارم نمایندگی سنهایزر (نامداران) قصد وارد کردن این مدل رو داشتند ولی اطلاعی ندارم که بلاخره پارت جدیدشون رسید یا خیر و این موضوع مربوط میشه به کمتر از دو ماه پیش که با مدیر اونجا در مورد انتخاب محصولات جدید برای وارد کردن صحبت می شد و بهتره شخصآ استعلام کنید
    این هدفون هم می تونه یک انتخاب خوب باشه ولی پیشنهاد میکنه به جای ملاک قرار دادن یا مشخص کردن مثلآ 500 تومن برای خرید هدفونی که ممکنه با کاربرد شما هماهنگی نداشته باشه دست از پول خرج کردن بردارید (: و به جای اون هدفونی انتخاب کنید که حتی ممکنه با نصف این هزینه کاملا یا شاید بیشتر از حد نیاز شما باشه مثلآ Audio techinca M50 و یا Beyerdynamic DT990 و یا حتی AKG K99 و . . .

اگر جایی از این پست و پستهای قبل منظور بدی برداشت شد اون رو فقط بزارید به حساب آماتور بودنم چون به هیچ عنوان قصد بدی از هیچ جمله که چه عرض کنم از هیچ کلمه ای ندارم جزء به اشتراک گذاشتن تجربه ای که تصورم اینه که یا درسته یا ممکنه درست باشه

شما هم موفق باشید.
    بسیار ممنون از جوابتون

خواستم حالا نتیجه گیری کلی رو بسپرم به شما و این که چه هدفونی بگیرم رو شما تصمیم بگیرید

اگر موجود بودن در بازار ایران و برقیه موارد رو فعلا نادیده بگیریم , به نظر شما برای شخصی مثل من که تقریبا اماتور هستم و خیلی اطلاعات زیادی درباره ی هدفون ندارم و بیشتر برای همین اهنگ های هیپ هاپ و House میخوام , با بودجه ی 350 - 500 تومان چه هدفونی رو پیشنهاد میکنید ؟ فقط میخوام که با این بودجه بهترین استفاده و کیفیت رو از این اهنگ ها داشته باشم و بیشترین لذت رو ببرم

و اینکه برای مدلی که پیشنهاد میکنید اگه با Amp کیفیتش بهتر میشه خودتون کدوم مدل Amp رو پیشنهاد میکنید ؟ [ باز هم بدون در نظر گرفتن اینکه در ایران هست یا نه ]

و اگر چیز دیگری هم هست که برای این هدفون لازم هست بگیریم ممنون میشم بنویسید

ممنون
    Last edited by Omidelf; 14-02-2012 at 00:27.

داره خودمونی میشه 88masuod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

گفتن دیگه :

مثلآ Audio techinca M50 و یا Beyerdynamic DT990 و یا حتی AKG K99 و . . .
    اولی 250t= M50
    amp هم الزامی نداره امپدانسش کم هست البته تا حدودی چون تراکاتون mp3 هستش
    Last edited by 88masuod; 14-02-2012 at 03:10.

8. این کاربر از 88masuod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان,
    من در پست های آقا رضا خوندم (من مشغول مطالعه تاپیک هستم و اتفاقا آقا رضا و دوستان دیگه پست های ارزشمندی داده اند)
    در جایی خوندم که آقا رضا به کاربری توصیه کرده بوندند که مستقیم هدفون مدل بالا نخرند و بهتره که این کاربر از یک هدفون معمولی که کف قابل قبول باشه شروع کنند و کم کم هدفون هاشونو ارتقا بدند تا تفاوت رو احساس کنند و لذت بیشتری برند.
    با توجه به اینکه من مشاوره هدفون زیر200 داشتم و مدلی هم پیشنهاد نشد(5-6صفحه پیش)
    و همینطور میخواستم بدونم که آیا محصولات سنهایزر ؟ که با محصولات اپل سازگاره => مثل بیتس جنبه تجاری داره یا؟ کیفیتش هم مورده قبوله که این مورد را هم متوجه نشدم.
    حالا در صورت امکان مشاوره خرید یک هدفون البته این-ایرفون معمولی رو دارم که البته بودجه زیر 200 بود حالا میخواید زیر 100 باشه یا زیر 80 یا زیر 70 فرقی نداره برای شروع میخوام یه چیز قابل قبول باشه.

1-استفاده: سبک پاپ - دنس - ترک هایی که ریمیکس شده(DJ) و گاهی راک(خیلی کمتر از بقیه)
    2-نوع تقاضا:بیس نرم و ملایم و گرم که سردرد نشم و جزئیات آهنگ توی بیس گم نشه یعنی بیسش بلند هم نباشه = به اندازه باشه حوالی خط فلت یا اپسیلون بالاتر-مید خوب و عالی-های اش تیز نباشه که سردرد بشم
    3-امکان تهیه فقط از ایران اونم حضوری مشهد(که اینجا نمیدونم مغازه مطمئن کجاست)
    4-پلیر هم ای فون4
    5-هدفون قبلیم که بعد یه مدت یه گوشیش از کار افتاد=ای پی630=بیس=سردرد

طبق بودجه زیر 100 ت این دو مدل رو در سایت چاره دیدم
    هردو از AKG

K 328

محتوای مخفی: مخشخصات فنی  
    Features
    - In-line microphone and volume control
    - Best for portable dvd, cd and mp3 players
    - Iphone-compatible
    - Carrying pouch included
    - Silicon sleeves in three sizes (s, m and l)
    - Comfortable fit
    - Lightweight

Specifications
    Frequency Response: 13Hz 22.5kHz
    Maximum Input Power: 19 mW
    Input Impedance: 16 ohms
    Sensitivity: 121 dB SPL/V
    Cable: 1.00 m
    Weight: 4 g
    Made for: iPod, iPhone, iPad

Description
    The new K 328 headphones deliver high-output sound with excellent frequency response in a closed-back, ear canal design that naturally blocks out ambient noise. It’s true AKG performance from lightweight headphones, comfortable enough for hours of stressfree use. Available in two trendy colours.

دومی k321
      محتوای مخفی: مشخصات فنی 
    Features
    - Comfortable Fit
    - Silicon Fleece Ear Pads
    - Silicon Sleeves Available In
    - Three Sizes (S, M And L)
    - Carrying Pouch Included
    - Best For Portable DVD, CD And MP3 Players
    - Iphone Compatible

Specifications
    System: Dynamic
    Design: Closed-back headphones
    Color: Cloud White or Sky Blue
    Frequency range: 13Hz to 22.5kHz
    Sensitivity: 121dB SPL/V
    Input impedance: 16 Ohms
    Max. input power: 19mW
    Net weight (without cable): 4g
    Cable: 99.99% Oxygen-free cable 1m
    Main connection: Jack plug 3.5mm

Description
    It’s true AKG performance from lightweight headphones, comfortable enough for hours of stress-free use.

از همه دوستان (آقا رضا , آقا سالار , rave و ... بخاطر راهنمایی کردن کاربران تشکر میکنم.)
    دوست عزیز سلام
    من 321 ای کی جی داشتم
    صداش اون چیزی نیست که شما انتظار دارید
    صدای تیز با تیس تیس های زیاد،فرکانس های میانی رو با قدرت فرکانس های بالا و پایین اجرا نمیکنه

10. 2 کاربر از privatedlove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مرسی دوست عزیز
    حال بین کریتیو و سنهایزر hd 202 پیشنهاد شما چی هستش؟
      محتوای مخفی: اینجا را ببینید 
    http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=249 9&subcats=Y&features_hash=V2525

لینک یه سری از هدفون های ای کی جی زیر 100 رو هم گذاشتم
    تا سقف 100 لطفا پیشنهاد های خودتون رو بفرمایید
    ادیت:
    سورس بنده سانسا فیوز و سانسا کلیپ راک باکس
    خواهش می کنم دوست من
    بدون شک HD202 و بهتر از اون HD202 II چون بیس دقیق تری دارند و هم اینکه مید بسیار بهتری و هم اینکه با کیفیت تر و خوش استایل تر هستند

متاسفانه لینک پیوست شده برای من باز نشد که دقیقآ متوجه مدل مورد نظر شما بشم

شما هم موفق باشید.

12. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

معجزه ای به نام آمپ:

آمپ خلاصه شده کلمه آمپلی فایر ( Amplifier ) به معنی تقویت کننده یعنی هر چیزی که به عنوان صدا به اون بدیم باید بدون هیچ گونه تغییری اون رو فقط تقویت کنه اما سوال اینجاست پس چرا آمپ مناسب توی پلیرها قرار نمیدن که نیازی به این ابزار جانبی نباشه؟
    1. چون قرار نیست با یک پلیر ارزان قیمت کیفیت حرفه ای دریافت بشه
    2. چون کسی که حرفه ای گوش میکنه پلیر ارزان قیمت استفاده نمیکنه
    3. چون کسی که حرفه ای گوش میکنه هدفون ارزان قیمت استفاده نمیکنه
    4. چون کسی که حرفه ای گوش میکنه تراکهای صوتی با کیفیت پایین گوش نمیکنه
    5. چون کسی که حرفه ای گوش میکنه ابزار حرفه ای نیاز داره نه اسباب بازی هایی (قصد نادیده گرفتن مزایای این نوع پلیرها ندارم اما اگه کمی بیشتر دقت کنیم برندی سراغ ندارم که تونسته باشه بیش از سطح نیمه حرفه ای پلیر پرتابلی تولید کرده باشه ) به اسم پلیر پرتابل

و خیلی موارد دیگه ای که نمیشه همه رو عنوان کرد ولی فکر میکنم برای یک کاربر حربه ای با ابزار حرفه ای نیاز به آمپ هست نه برای یک کاربر آماتور با ابزار نهایتآ در سطح زیر حرفه ای و همینطور این رو هم در نظر داشته باشیم که معمولآ در سطح زیر حرفه ای در یک Setup ساده که همه وسایل اون بهترین دنیا هستند پیدا میشه یک ابزاری که اون وسط ، به خاطر کیفیت پایینش باعث بشه کیفیت کل Setup از سطح حرفه ای به سطح آماتور نزول کنه و خودمون متوجه این موضوع نباشیم

به هر حال علت اصلی نیاز آمپ در سطح پایین حرفه ای اینه که بعضی و نه همه مدلها به دلایلی نیاز به توان بیشتری نسبت به توان پلیر ما دارند یعنی وقتی که هدفون رو با پلیر پرتابل استفاده میکنیم با هر چه زیاد کردن ولوم پلیر اون قدرت و حجم صدایی که باید احساس نمی کنیم اما معمولآ این نوع هدفونها اغلب به اشتباه ما برای این پلیر انتخاب شده یعنی هدفونی انتخاب میکنیم که اصلآ مناسب این نوع کاربرد نیست و با سورس ما هیچ گونه هماهنگی نداره ولی بی دلیل منطقی و درست اون رو انتخاب و بلافاصله اون رو وصل می کنیم به پلیر پرتابل و دوست داریم همه چیز صدا رو با اون بشنویم و گاهی اوقات آنچان انتظاری هم داریم که حتی هدفون با چند برابر قیمت هم نمی تونه از پس اون بربیاد
    به هر اگه همه چیز با هم هماهنگ باشه راندمان کیفی Setup ما در بالاترین حد ممکن خودش قرار داره ولی کوچکترین انتخاب اشتباه نتیجه رو برعکس میکنه و ما رو انگشت به دهان میزاره و کلی سوال بی جواب که تنها جوابی که برای همه اونها پیدا میکنیم اینه که حتما هدفون بی کیفیت هست و با کلی تحقیق نتیجه میگیریم که احتمالآ آمپ رو جا انداخته بودیم و اینجاست که همه اون سو سو امید ما تبدیل به خورشیدی درخسان در چشمان ما میشه و بلافاصله شروع میکنیم به تحقیق که چه عرض کنم انتخاب بر اساس آنچه که فکر میکنیم درسته اما این پایان ماجرا نیست و . . .
    بعد از کلی سرچ وخوندن ریویوی های آنچنانی وسوسه می شیم به خرید یک مدل خاص یا بین دو یا چند مدل دوست داشتنی حالا هر چند برای دیگران ولی در آینده دوستداشتنی تر از همه برای ما
    سوال پرسیدن شروع میشه:
    این آمپ بهتره یا اون؟

تصورمون اینه که همه چیز خلاصه میشه به یک جواب ساده ولی متاسفانه بحث انتخا آمپ اگر خیلی پیچیده نباشه (چون خیلی حرفه ای نیستیم ) خیلی هم ساده نیست چون آمپ در حقیقت ابزاری ما بین Setup ما هست که ممکنه به عنوان یک انتخاب اشتباه همه چیز رو خراب کنه هر چند که خراب کردن از نظر یک کاربر حرفه ای با آماتور از زمین تا اسمون شاید تفاوت داشته باشه ولی این تفاوت اغلب به نظر کسی که تجربه شنوایی دقیق و آموزش دیده نداره زیاد تفاوتی نداره چه بسا آمپ انتخابی یک کاربر حرفه ای برای یک آماتور انتخابی از روی حماقت محض باشه و برعکس
    در سطح آماتور ظاهر تعیین کننده هست نه کیفیت بعد کاربرد بعد تناسب بعد ارتقاء بعد از اون شاید مسئله قیمت به میون بیاد ، که از جمله گزینه های مهم یک آنتخاب دقیق و حساب شده یک کاربر حرفه ای هستند هر چند که مای آماتور تا زمانی که قبول نداشته باشیم که در چه سطحی از تجربه صدا قرار داریم و ابزار ما چیست و نهایتآ دوست داریم یا علاقه داریم تا چه سطحی جلو بریم ، انتخاب ما شاید از روی شانس خوب از آب دربیاد و اغلب مناسب سلیقه شنوایی ما خواهد بود چون اولین چیزی که برای ما جالب تر از Setup قدیم و بدون آمپ به نسبت با آمپ زیبا و خوشگلی که الان دستمون رسیده اینه که "عجب صدایی داره این آمپه" یا " ببین که چه پر قدرت شده و حالا صداش درومده " و از این جور جملاتی که شاید بعدها از به خاطر آوردنشون خنده تون بگیره و شاید هم ناراحت بشید البته به این خاطر که چرا اون زمان بهترین تصمیم ممکن رو نگرفته بودید مگر نه مرحله به مرحله همه چیز تا فوق حرفه ای پیش میره نه یکباره از پله اول به آخر و اعتقاد دارم که تا جزء به جزء با تمام سختی و کم و کاست هر مرحله اشنا نشدیم سعی کنیم تا جای ممکن در اون مرحله اوقات خوشی رو با لذت بگذرونیم چون در مراحل بعد نقل و شیرینی خیرات نمی کنن بلکه این شما هستید که باید نقل و شیرینی (تراول چکهای توی جیب مبارک) پخش کنید تا شاید و شاید چند درصد ناقابل افزایش کیفیت بدست بیارید چون در زمانی هجربت از یک مرحله مفید هست که اون مرحله همه چیزش به عنوان ریزه کاری و تجربه به دست ما اومده و هیچ وقت از خاطرمون پاک نمیشه و این تجربه میتونه به ما به عنوان یک پشتوانه قوی در مراحل بعد کمک کننده بزرگی باشه

در آخر خرید و انتخاب آمپ کار زیاد سختی برای ما به عنوان کاربر آماتور نیست یعنی یا آمپی رو که از ظاهرش خوشمون بیاد انتخاب میکنیم چون با بودجه در نظر گرفته شده ما فقط میشه همون مدل رو خرید و یا اینکه برامون انتخاب میکنن که این دومی اصلآ درست نیست ولی بسیار با کیفیت تر از نوع انتخاب قبل هست البته اغلب موارد
    تصور اضافه کردن آمپ به جهت افزایش کیفیت Setup خودتون رو فراموش کنید چون هم اینکه شما به تمام Setup خودتون ابزاری اضافه میکنید که ممکنه حتی باعث افت کیفیت بشه و هم اینکه با بالا رفتن هزینه Setup شما ارزش کیفی اون رو کاهش بده هر چند که ما تصمیم گیرنده نهایی هستیم چوم مطمئنن پول نمیسازیم که دیگران نظراتشون رو دخالت در سلیقه های خاص ما بکنند به همین خاطر سعی کنیم تا جای امکان درست انتخاب کنیم که نیازهای قبلی ما در مرحله اول تا حد زیادی برطرف بشه و به بهای این رفع نیاز پرداخت انجام بدیم که بعدآ مجبور نشیم برای رفع تک تک اشکالات به وجود آمده هزینه ای نا خواسته پرداخت کنیم مثلآ از همین حالا کاربرد خودتو رو مشخص بعد سورس تراک مشخص بعد پلیر مشخص بعد هدفون مشخص بعد از این هست که برای افزایش کیفیت به دنبال راه حلی با کیفیت تر باشیم

و در آخر آخر اغلب هدفونهای در سطح آماتور و همچنین بعضی از هدفونهای نیمه حرفه ای هیچ الزامی یا نیازی به آمپ ندارند و اگه به این مسئله دقت کنیم Setup ما با کیفیت تر ، بدون آمپ خواهد بود چون هر چه در مسیر Setup ما ابزارهای کمتری وجود داشته باشه کیفیت به مراتب بهتری دریافت خواهیم کرد

شما هم موفق باشید.

14. 8 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

دوستان لطفا یه هدست یا هدفون خوب و با کیفیت با قیمت حداکثر 25 تومان معرفی کنید کار زیاد حرفه ای باهاش نمیخوام انجام بدم در حد آهنگ گوش کردن و حرف زدن با میکروفون اگه میشه راجع به این 3 مدل فراسو که لینکشو پایین میزارم هم یه نظری بدید . فقط جان من یه چیزی معرفی کنید این دسته هاش به راحتی شکسته نشه تا الان 4 تا خریدم همشون دسته هاش شکستن . یه کریتیو خریدم 5-6 ماه پیش دیروز دستش شکست جای نقطه چین هم digikala بزارید . ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •