بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
معنی enhanced automated user identification systems چی میشه؟
با تشکر
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
معنی enhanced automated user identification systems چی میشه؟
با تشکر
بعد از اینکه همه ی امتیاز ها برای هر کدام از جزئیات تصویر آزمایشی به دست آمد، امتیاز تطابق نهایی بین آزمایش ترجمه (روتو) و قالب
با اضافه کردن تنها 12 عدد از بالاترین امتیازها به دست می آید
سیستم تشخیص کاربر خودکار (خودکار سازی شده) پیشرفته
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
از پاسختون خیلی ممنون
منظور
is calculated byمتوجه نمی شم.
adding only 12 of the highest scores. با اضافه کردن تنها 12 عدد از بالاترین امتیازها به دست می آید
با سپاس فراوان
این دیگه مربوط حیطه مطالعه شماست، چون معنیش همینه که گفتم.
اینجا گویا میخواد بگه چطور امتیاز نهایی مقایسه اثر انگشت به دست اومده و اثر انگشت قبلی (قالب) رو یاد بده.
که گفته بین همه ی امتیاز هایی که از همه "minutia" ها (که من جزئیات اثر انگشت معنی کردم) به دست آوردیم باید 12 تا از بیشترین ها رو اضافه کنیم (نگفته به چی اضافه کنیم) تا امتیاز مورد نظر به دست بیاد.
خوب منم که کارم ترجمست. تخصص انگشت نگاری که ندارماینکه این امتیازا چجوری به دست میاد و جزئیاتی مثل این دیگه کار شماست که کشف کنی.
حالا اگه این این توضیحاتی که شما خوندی یکم بیشتر ادامه داره اینجا بذارید شاید بهتر بتونم راهنمایی کنم
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
از پاسختون ممنون
نه متاسفانه توضیح بیشتری راجع به این موضوع نداده.
با تشکر
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
معنی In order to demonstrate theperformance two minutiae-only matchers have been used.چی هست؟
با سپاس
برای نمایش کارایی، دو تطبیق دهنده ی "مخصوص minutiae" استفاده شده است.
minutiae-only matcher: تطبیق دهنده های اثر انگشتی که فقط از طریق مقایسه جزئیات (minutiae) عمل میکنن.
under the hood
یعنی چی؟ پشت پره قضیه رو میخواد بگه؟
سلام
اقا این جمله یعنی چی
Today "The Issue of the Day" offers you
exclusively a significant debate about an event
under the hood مفهومش واقعیات یا اطلاعاتی هست که در ظاهر معلوم نیست. مثلا، کسی میخواد یه ماشین تازه ساخت رو افتتاح کنه، اول ظاهر و بدنه و اتاق و اینا رو نشون میده به ملت، بعد میگه
let's take a look under the hood یعنی کاپوت رو باز کنیم و یه نگاهی به قطعات مکانیکی و پیچیده ترش بندازیم.
یا یه مثال معروف تر، یه فیلم بازیگر داره، و پشت صحنه . under the hood رو میشه به پشت صحنه تشبیه کرد. یعنی فرا تر از واضحات
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)