تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 603 از 2605 اولاول ... 10350355359359960060160260360460560660761365370311031603 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,021 به 6,030 از 26048

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یکی لینک پنل مخابرات رو میده؟
    همون که با یوزر پسورد ای دی اس ال واردش میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از mexcast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: ترانزیت ترافیک و تامین اینترنت برای دو کشور افغانستان و عراق توسط ایران انجام می‌شود.

احمد پورنگ نیا اظهار داشت: در حال حاضر اینترنت دو کشور افغانستان و عراق توسط ایران تامین می‌شود.

عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: ایران برای این دو کشور ترانزیت ترافیک و تامین پهنای باند را انجام می‌دهد.

وی گفت: شرکت ارتباطات زیرساخت از ابتدا به دنبال این هدف بود که راهی برای ترانزیت ارتباطات منطقه و در نهایت تامین کننده اینترنت باشد و هم‌اکنون نیز این کار را در سطح اولیه برای دو کشور افغانستان و عراق انجام می‌دهد.

پورنگ نیا تاکید کرد: برای رسیدن به این منظور شرکت ارتباطات زیرساخت چندین پروژه را در دستور کار دارد که با اجرایی شدن آنها گام‌های بزرگی در رسیدن به این هدف برداشته می‌شود.

عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: یکی از این پروژه‌ها، پروژه EPEG است که این پروژه علاوه بر اینکه در جهت ترانزیت ترافیک از مسیر ایران است، منبعی برای تامین اینترنت برای کشورهای دیگر نیز خواهد بود.

وی ادامه داد: همچنین در پروژه SEMIV 5 نیز خواهان انتقال ظرفیت انتقال این پروژه از ایران به اروپا شده‌ایم.

خیلی باحال بود
    حتما پورنگ به این توجه نکرده:
    سرعت عمومی اینترنت افغانستان = 1147 kb/s
    ایران = 256 kb/s

+++
    طبق آخرين آماري كه از سوي سايت «نت ايندكس» منتشر شده جايگاه افغانستان به لحاظ متوسط سرعت دانلود اينترنت "خانگي" از ميان 170 كشور جهان در جايگاه 140 جهان قرار دارد.
    به گزارش پایگاه بین المللی همکاریهای خبری شیعه (شفقنا)؛ در اين نمودار روند سرعت دانلود اينترنت در كشورهاي مختلف جهان در دوره شش ماهه (از 8 نوامبر 2010 تا 8 مي 2011) مورد بررسي قرار گرفته است.
    در اين آمار كره جنوبي با سرعت دانلود بيش از 31 مگا بايت بر ثانيه (31 هزار كيلو بايت بر ثانيه)‌ در جايگاه نخست و كشور هاي ليتواني، سويدن، روماني و لتوني در جايگاه‏هاي دوم تا پنجم قرار دارند.
    متوسط سرعت دانلود اينترنت در افغانستان در دوره شش ماهه مورد بحث 1460كيلو بايت بر ثانيه است كه در رده 140 جهان قرار دارد.

ناگفته نماند که این منبع جایگاه ایران را بلحاظ سرعت اینترنت در رده 168 جهان می داند.
    Last edited by sharif.ehsani; 06-03-2013 at 11:44. دليل: تکمیل اطلاعات

4. 6 کاربر از sharif.ehsani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سرویس محدود مخابرات مثلا ۴ گیگ ،شبهادانلود رایگان داره ؟

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که در موارد متعددی کاربران اینترنت مخابرات از کیفیت پایین‌تر این شرکت نسبت به شرکت‌های PAP یا ندا گلایه دارند، توضیح داد: کیفیت ما پایین‌تر نیست اما تا چندی پیش به دلیل مصوباتی که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی و سازمان تنظیم مقررات ابلاغ شده بود، محدودیت‌ها را رعایت می‌کردیم اما شرکت‌های PAP همکار ما این کار را نمی‌کردند و حتی در تبلیغات آن‌ها می‌دیدیم که تا اینترنت چهار مگ نیز تبلیغ می‌شود و شاید همین موضوع موجب شده که برخی فکر کنند ممکن است ما سرعت پایین‌تری داشته باشیم.

٠٨:٥٧ - چهارشنبه ١٦ اسفند ١٣٩١ / عدد : ٤٦٢٢١ / تعداد نمایش : ٣٣

تا جایی که من یادمه هنوز مصوبه ارائه سرعت بالاتر از 128 به کاربر خانگی هنوز تصویب نشده. ( حالا من کاری به غلط یا درست بودن قانونش ندارم )
    جناب وکیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان حکم ایشون چیه از تیربون دولتی جار بر قانون شکنی میزنند ؟
    جل خالق وضع مملکت و ببین میگه چون اونا کردن مام کردیم ؟! آخه اینم شد استدلال ؟!

7. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سرویس محدود مخابرات مثلا ۴ گیگ ،شبهادانلود رایگان داره ؟
    فکر نمی کنم داشته باشه.

9. 2 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من امروز از طریق سایت مخابرات تقاضای 1 مگ نامحدود کردم زنگ زدم مخابرات گفت 1 مگ نامحدود چیزی حدود ماهی 38 هزار تومان هست .الان هم 512 نامحدود دارم واقعا عالی هست سرعت دانلود بین 60 تا 70 هست .شرکتهای خصوصی باید ماست خود را کیسه کنند .خدایی در طول این سالها این شرکتهای خصوصی با حقه بازی و حجم دزدی هر بلایی که دوست داشتند سر کابر می آوردند و هر سازی که می زدند کاربر بیچاره باید می رقصید.ولی اینطور به نظر می رسد که مخابرات به صورت جدی وارد میدان رقابت شده و من حدس می زنم که شرکتهای خصوصی با مشکلات جدی روبه رو خواهند بود .
    Last edited by hosein_artist; 06-03-2013 at 13:27.

11. این کاربر از hosein_artist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوست عزیز، شما میدونید من اگر مثلا سرویس دو مگ رو برای سه هفته فعال و استفاده کنم و بعدش مجددا کم کنم باید همون سه هفته پول دو مگ رو بدم یا دو ماه؟ سوالم جوابش منطقا مشخصه اما از اینا هیچی بعید نیست.
    منم همین سوال رو دارم ولی به جوابی نرسیدم!
    مثلا من قصد دارم بعضی روزا سرویسم رو بکنم 1 مگ(بالاتر نداره) وقتی استفاده ام رو کردم فرداش دوباره برگردم رو 512 هزینه اش چطوری میشه؟

13. این کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

منم همین سوال رو دارم ولی به جوابی نرسیدم!
    مثلا من قصد دارم بعضی روزا سرویسم رو بکنم 1 مگ(بالاتر نداره) وقتی استفاده ام رو کردم فرداش دوباره برگردم رو 512 هزینه اش چطوری میشه؟
    به احتمال زیاد به اندازه تغییر پهنای باند هزینه هم تقسیم می شود برای مثال اگر شما برای 1 ماه از سرویس 1 مگ استفاده کرده باشید و ماه دوم از سرویس 512 روی قبض تلفن شما هم برای ماه اول هزینه 1 مگ و برای ماه دوم هزینه 512 محاسبه خواهد شد .

15. این کاربر از hosein_artist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هزینه تعرفه روز شمار حساب میشه حتی اگه سرویس کنسل هم بشه فقط هزینه روز های استفاده شده میاد رو قبض.

17. 2 کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام..
    من اینترنت مخابرات گرفتم ..۱-اگر الان بخوام طرح ام را عوض کنم چند روز بعد عوض میشه و از کجا بفهمم که عوض شده ؟
    ۲- طرح محدود بگیرم شب دانلود رایگان داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

1. naran8482

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •