سلام
بازی امشب پرسپولیس تلویزیون نشون میده؟ فکر کنم ساعت 12 شب هستش؟
بله
خير
سلام
بازی امشب پرسپولیس تلویزیون نشون میده؟ فکر کنم ساعت 12 شب هستش؟
نه! بازی میلان اینتر رو نشون میده!
ولی فکر کنم شبکه های عربی بازی رو پخش کنن
فکر نمی کنم جاش اینجا باشه
ولی انجمن متفرقه هم که نمیشه پست داد
میگن دوبی اسپورت نشون میده.. یا هر کانالی که
روی هاتبرد نشون بده !
فرکانسش رو دارید؟
چند چند شد بالاخره؟؟
1-1 شد
تو پنالتی 6-5 پرسپولیس برد رفت فینال
حریفش النصر امارات شد
بازی رو دبی اسپورت پخش کرد .. بازیهای رده بندی و فینال رو هم پخش میکنه
مربي اسبق پرسپوليس در آفريقايجنوبي تمديد كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس قرارداد خود را با تيمي از ليگ دسته اول آفريقايجنوبي تمديد كرد.
به گزارش خبرگزاي فارس، راينر سوبل روز گذشته در محل دفتر باشگاه موروكااسوالوس حضور يافت و تا پايان فصل آتي قرارداد خود را تمديد كرد.
اين مربي آلماني كه در فصل 2005 - 2004 هدايت پرسپوليس را بر عهده داشت، عنوان كرد به خاطر حمايت مسئولان اين باشگاه آفريقايي از او قراردادش را تمديد كرد.
مربي پيشين تيمهاي اينتراخت برانشوايگ، اشتوتگارتر كيكرز، كايزرسلاترن، نورنبرگ، بروسيا برلين، الاهلي، بني ياس امارات، الاتحاد مصر، شارج امارات،انپي، ديناموتفليس گرجستان كه در ابتداي تابستان مسئوليت تيم موروكااسوالوس آفريقاي جنوبي را برعهده گرفت.
چالش باشگاه استيلآذين با علي كريمي ستاره اين تيم در مورد سفرهاي هوايي همچنان ادامه دارد.كريمي مواضع قبلياش را براي سفر نكردن با هواپيما تغيير نداده ولي حسين هدايتي تاكيد ميكند كه او همراه تيم سفر خواهد كرد.
كريمي قبل از عقد قرارداد با استيلآذين،يكي از شرطهايش اين بود كه در بازيهاي بيرون ازخانه كه قرار است بازيكنان با هواپيما سفر كنند،همراه تيم نخواهد بود و از اتوموبيل شخصياش استفاده خواهد كرد ولي چند روز پيش بود كه مهريزي مديرعامل باشگاه در مصاحبهاي اعلام كرد كه كريمي نبايد از هواپيما بترسد و بايد همراه تيم باشد. علي كريمي با وجود صحبتهاي اخير همچنان با صراحت از همان موضع قبلياش در مورد سفر نكردن با هواپيما حرف ميزند و ميگويد: «من در مورد سفر نكردن با هواپيما حرفهايم را به رئيس باشگاه زدم و صحبتهاي لازم را انجام دادم بنابراين لزومي نميبينم كه بخواهم دوباره حرف بزنم. من موضع خود را اعلام كردم و گفتهام كه با هواپيما سفر نميكنم، الان هم سر تصميم قبليام هستم و قطعا با هواپيما به شهرستانها سفر نخواهم كرد.» كريمي از موضع خود عقب نشيني نميكند و جالب اينجا است كه حسين هدايتي بر خلاف صحبتهاي جادوگر تاكيد ميكند: «علي كريمي قطعا به عنوان يك بازيكن حرفهاي با هواپيما به شهرستانها سفر خواهد كرد و در بازيهاي خارج از خانه هم به همراه ديگر بازيكنان دراردو خواهد بود. »
تقريبا 20 دقيقه به پايان بازي حساس پرسپوليس -ذوب آهن مانده بود كه در اقدامي نادر و آزار دهنده، كارگردان سوئيچ ميكنه روي اخبار ساعت 22:00 تا مردم شريف و عدالت پرور به پوشش خبري سخنان جناب دكتر گوش فرادهند.
اين حركت شبكه سه اگرچه يكطرفه و هدفمند به نظر مي آيد، اما از سويي نشان دهنده ي مديريت آماتور و بچه گانه در ساختار رسانه هاي دولتي ايران است. چراكه اينگونه موضوعات نه تنها تاثيري بر بيننده نخواهد گذاشت بلكه خشم بسياري از طرفداران پروپا قرص فوتبال را نيز در پي دارد.
منبع: گرافمكس با ويراست ضعيف
این بار اولشون نیست
حتی بعضی وقتا موقع فوتبالای اروپایی هم این حرکت رو انجام دادن
واقعا که
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)