برای ثبت نام از طریق اینترنت و انلاین ای دی اس ال مخابرات مشهد کدوم سایت باید رفت ؟ چند روز طول میکشه وصل بشه ؟
برای ثبت نام از طریق اینترنت و انلاین ای دی اس ال مخابرات مشهد کدوم سایت باید رفت ؟ چند روز طول میکشه وصل بشه ؟
داش خلاصه اگر دیدین که باز مفتکی بگین تا نی رو بندازیم توش تا تشو بالا بیاریم داشی؟البته ته که نداره ولی بهتر از هیچی بابا.
خلاصه دوستان اگر مفتکی شد بگین تا نی رو بکنیم توش تا ته شو بالا بیاریم؟گرچه که ته نداره لامسب مجموعه تهی لاکردار.
کسی موفق شده با شماره 2020 تماس بگیره سمت من که همش مشغوله بالاخره این 8 روز رایگان منظورش چیه ما الان دان کنیم یا نه راستی حجمم نشون نمیده
من که الان گذاشتم رو دانلود هرچی خدا بخاد یا میخورن یا میخورم
واقعا متاسفم، همه حرفاتون شده درباره مشکل شبکه و اینکه چطوری مفت بیشتر دانلود کنیم و حال مخابراتو بگیریم... واقعا از شهرای دیگه این تاپیکو می بینن چی میگن با خودشون، خوبه چند بار هم بهتون متلک انداختن اما هنوز تو احوال خودتونید.
یه سوال کردم هیچکی دمش در نیومد که این مودمای رایگان چطورین، طرح مورد نظر که با مودم ارائه میشه کیفیت و سرعتش چطوره، از همشهری ها انتظار بیشتری می رفت![]()
ثبت نام اینترنی نداره، باید با 2020 تماس بگیرید که دائما مشغول باید 10-20 باز زنگ بزنی که جواب بده، یا که بری مراکز مخابرات، امور مشترکین، دفاتر پیشخوان. چک می کنن اگه مشکل کابل و منطقه و... نباشه، سه روز طول میکشه وصل بشه
شما چجور گذاشتی رو دانلود؟من که5گیگ وخورده ای قبل این اتفاق داشتم این روزام حسابی از خجالت مخابرات دراومدم ودانلود کردم اما حالا وقتی وصل میشم فقط سایت2020روباز میکنه ونمیتونم دانلود یا کار دیگه انجام بدم درست مثل موقعی شده که حجم یا زمانت تموم میشه![]()
بله مثل اینکه دهنمون سرویس شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)