تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 603 از 4105 اولاول ... 10350355359359960060160260360460560660761365370311031603 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,021 به 6,030 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان یه سری سوال ابتدایی داشتم
    +
    1 = بنده برای مدارک مورد نیاز دفترچه 8 عدد عکس 3 در 4 سیاه سفید و 8 عدد عکس 2 در 3 رنگی گرفتم کافیه یا کم میاد ؟!

2 = و اینکه فقط باید برگه ی شماره ی 1 و 3 رو بنده پر کنم ؟!

3 = برای برگه ی شمارهی 2 و قسمت معاینه ی پزشکی !! میتونم به هر پزشکی مراجعه کنم یا اینکه ...

4 = عکس هارو خودم باید بچسبونم به همه ی برگه ها ؟ و موقع تحویل کل مدارک و دفتر چه به پلیس + 10 عکس جد اگانه هم لازمه تحویل بدم ؟! اگه اره چند تا ؟! فتوکپی از صفحات شناسامه و کارت ملی هر کدوم فقط 1 دونه لازمه ؟!

بابت مبتدیانه بودن سوال ها شرمنده اخه تو دفترچه خوب توضیح نداده یا لااقل من متوجه نمیشم و برای سوال هم میری پلیس +10 ... 600 نفر تو یه اتاق 8 متری و ... ممنون میشم کامل یکی لطف کنه توضیح بده !!
    دو تا عکس که میزنی تو صفحات برگ 1و 2 یعنی اطلاعات خودت و واکسن

به غیر از این هم یک عکس 3 در 4 تمام رنگی پرسنلی میدی بهشون البته سیاه سفید هم باشه عیبی نداره فقط موهات زیاد بلند

نباشه بقیشم نگه دار لازم میشه

معاینه پزشکی برو پیش دکتر عمومی

دوتا از عکسارو بچسبون از اون 2 در 3 ها یدونه هم که جدا میدی بهشون از اون 3 در 4 ها

فتوکپی دو یا 3 تا بگیر ضرر نمیکنی اصلشم ببر که اکثر مدارکو همونجا وقتی زد تو کامپیوتر بهت برمیگردونه

2. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه odise2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام.چی بگم والا.
    مثل اینکه شما زیاد ناراضی نسیتی اوفتادی عجب شیر.فکر کنم خوشحالم هستی انداختنت عجب شیر.من حسابی سرماییم.میترسم اونجا سرما بخورم. بچه ی تاکستانم(30 کیلومتری قزوین).شما بچه ی کجایی؟
    راستی میدونید بعد از آموزشی به لیسانسا چه درجه ای میدن؟از یکی شنیدم چون از این دوره قراره تو ارتش هم به لیسانسا استواری بدن،لیسانسا رو انداختن عجب شیر.این حرف درسته؟شما در این مورد اطلاع دارید؟
    هزار بار هم اینجا هم نظام وظیفه پرسیدم اما هیچ کس جوابمو نداد.

علیک سلام.والا ناراحتی و خوشحالی نداره.این شتریه که در خونه ی همه میخوابه!این بار هم روی ما خوابیده!!
    من هرجا میوفتادم برام فرقی نداشت!چون بهرحال میگذره!به قول بچه های آش خورمون:چون میگذرد غمی نیست!
    تاکسان رو خوب میشناسم.نیازی به آدرس دادن نبود
    فقط یه فکری به حال سرما بکن.همین.
    در مورد درجه ها هم که حرف زیاده.تا درجه نره رو شونه مون معلوم نیست!
    من بچه بناب هستم! 15 کیلومتری عجبشیر

4. این کاربر از odise2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jack_poppy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

فقط یه فکری به حال سرما بکن.همین.
    من بچه بناب هستم! 15 کیلومتری عجبشیر
    سلام.ای ناقلا/ پس بگو چرا زیاد ناراحت نیستی افتادی عجب شیر.هوای اونجا تو دی و بهمن چجور میشه؟یعنی چقدر سرد میشه؟بیشتر اوقات کولاکه؟هوای عجبشیر به خاطر دریاچه ارومیه باید یه نمه معتدل باشه.اینجور نیست؟
    سرما رو خودمم نمیدونم باید چیکار کنم.تو زمان رژه میشه دستکش انداخت؟مدرکت چیه؟
    منم چقدر سوال پرسیدم

6. این کاربر از jack_poppy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوست عجب شیری لیسانسه !
    ما اونجا که بودیم چون خیر سرمون فوق دیپلم داشتیم و به قول معروف از بقیه پادگان که دیپلم و زیر دیپلم بود بالاتر بودیم همه اش این فوق دیپلم رو می کوبوندن توی سرمون. یعنی تا یه چیزی میشد ، یه بی نظمی ای اتفاق می افتاد و یا یه کسی یه خطایی می کرد همه اش این فوق دیپلم دو زاری رو میزدن توی فرق سرمون که شما تحصیل کرده اید و از این چیزها ! حالا شما که لیسانس دارید و دیگه پرفسور اونجا هستید چی بهتون میگن نمی دونم. فکر کنم دوره اول هست که میگیره.

ولی بدی هاش رو گفتم بذار خوبی های عجب شیر توی این فصل رو هم بگم.
    1-دوره سخت اردوگاه که برای همه دوره ها یه هفته توی کوهستان برگزار میشه برای دوره دی فقط یک روز هست .یعنی صبح میرین و بعد از ظهر برمیگردید و این به خاطر سرمای خیلی زیاد اونجاست و البته که برای شما یه امتیاز هست.
    2-بعضی از صبحگاهها به خاطر برف و سرما لغو میشه و شما توی آسایشگاه می مونید.
    3- از 6 تا میدون تیر ما ، 2 تاش به خاطر برف و سرما لغو شد واین کلی رفت و آمد چندین کیلومتری رو که البته همه اش پیاده بود رو کم کرد.
    4- کلاس ها همه در فضای بسته بود .
    5- از بوی عرق و ... راحت بودیم و هفته ای یه بار حموم بس بود.

جاهای خوب ارتش رو هم که بچه ها قبلا گفتن.
    عموما توی مراکز آموزشی مخصوصا 01-02-06 که برای لیسانس به بالا هست میان برای گزینش جاهای مختلف
    ستاد مشترک ، بتاجا، بعضی ارگانها ، عقیدتی سیاسی و...
    کلا تا می تونید خودتون رو توی یکی از اینها بچپونید که صلاح و سعادت همانا در همین یگانهاست.
    سلام.چند تا سوال داشتم.
    اونجا آب گرم هم داشت؟
    معمولا تنبیهاشون چی بود؟از یکی شنیدم که موقع ورود میگن وسایلتونو بذارید سرتون و 200 تا بشین پاشو برید،به خاظر این هم من دارم یه خورده خودمو قوی میکنم.الان پاهام خیلی درد میکنه اما اگر اینجا عادت کنم بهتره تا اونجا پاهام درد کنه.

داره خودمونی میشه odise2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام.ای ناقلا/ پس بگو چرا زیاد ناراحت نیستی افتادی عجب شیر.هوای اونجا تو دی و بهمن چجور میشه؟یعنی چقدر سرد میشه؟بیشتر اوقات کولاکه؟هوای عجبشیر به خاطر دریاچه ارومیه باید یه نمه معتدل باشه.اینجور نیست؟
    سرما رو خودمم نمیدونم باید چیکار کنم.تو زمان رژه میشه دستکش انداخت؟مدرکت چیه؟
    منم چقدر سوال پرسیدم
    نه بابا.گفتم که! من فرقی برام نداشت کجا بیفم.
    اونقدرااااااااا که میگن سرد نیست.ولی سرده !ولی دیگه سیبری نیست دیگه!البته آزربایجان هست و سرما هم یکی از خصوصیاتش.
    لباس گرم همه چی بیار.البته فکر کنم دستکش و اینا خودشون هم بدن.فکر نمیکنم مانعی وجود داشته باشه برای دستکش دست کردن و اینها.
    من کارشناسی کامپیوتر

سلام.چند تا سوال داشتم.
    اونجا آب گرم هم داشت؟
    معمولا تنبیهاشون چی بود؟از یکی شنیدم که موقع ورود میگن وسایلتونو بذارید سرتون و 200 تا بشین پاشو برید،به خاظر این هم من دارم یه خورده خودمو قوی میکنم.الان پاهام خیلی درد میکنه اما اگر اینجا عادت کنم بهتره تا اونجا پاهام درد کنه.
    کی تورو اینقدر ترسونده من نمیدونم!!بابا اینجوریام نیست.سخت هست ولی دیگه نمیخوان که آدمو بکشن که!!
    خوب کاری میکنی تمرین میکنی.
    تو امضام یه نکته ی جالب هست.بخون ولی نترس
    Last edited by odise2004; 07-12-2011 at 15:11.

9. این کاربر از odise2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

نه بابا.گفتم که! من فرقی برام نداشت کجا بیفم.
    اونقدرااااااااا که میگن سرد نیست.ولی سرده دیگه!دیگه آزربایجان هست و سرما هم یکی از خصوصیاتش.
    لباس گرم همه چی بیار.البته فکر کنم دستکش و اینا خودشون هم بدن.فکر نمیکنم مانعی وجود داشته باشه برای دستکش دست کردن و اینها.
    من کارشناسی کامپیوتر

کی تورو اینقدر ترسونده من نمیدونم!!بابا اینجوریام نیست.سخت هست ولی دیگه نمیخوان که آدمو بکشن که!!
    خوب کاری میکنی تمرین میکنی.
    تو امضام یه نکته ی جالب هست.بخون ولی نترس
    داداش با همیم که بزن قدش.پس چرا صداشو در نمیاری.از بچه های همین فروم شنیدم دما به -20 میرسه.من تو اون فرم مشخصات فردی،فقط ارتش رو انتخاب کردم.چون از اون سه تای دیگه زیاد خوشم .........اصولا ارتش به سواد اهمیت میداد که اونم از شانس ما.شماره تلفن رو هم برات میفرستم تا با هم تلفنی در ارتباط باشیم.ارادتمند
    Last edited by jack_poppy; 07-12-2011 at 15:17.

11. این کاربر از jack_poppy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام.چند تا سوال داشتم.
    اونجا آب گرم هم داشت؟
    خداییش عجب شایعه هایی میکنن بعضی ها.
    اگر یه وقت دژبانا گفتن بشین پاشو برین نرید ها.اونا سرباز صفرن.در ضمن به دژبانها رو ندید.
    تو اموزشی هم باید راههای جیم زدن رو یاد بگیرید که زیاد خسته نشید.

13. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض جهنمی به نام 04 بیرجند :دی

سلام.
    بچه ها من 19 همین ماه یعنی چند روز دیگه اعزام هستم 04 بیرجند اموزشی.
    کسانی که اونجا بودن لطفا جواب بدن که وسایل ضروری که نمیدن چی بردارم/
    الته میگن همه چیز میدن ولی چون معلوم نیست شاید دیر بدن مثل لباس گرم یا ...چی بردارم؟
    نکته هایی که به نظرتون مهم رو بگید منون میشم.
    راستی قرص هرچی ورداریم میزارن ببریم گیر نمیدن؟
    من تو برگم زده سالم هستم .
    ولی یه مریضی مختصر دارم قرص خاصی مصرف میکنم زیر نظر پزشک اونجا گیر نمیدن؟
    یکی میگفت باید برم دکتر نامه بگیرم واسه این که به قرصام گیر ندن
    قرص ها یجور ارامبخش چیز خاصی نیست
    ممنون
    جهنمی به نام 04 بیرجند
    آقا پیشاپیش تسلیت میگم
    04 بیرجند الآن برج 8-9-10 بد ترین زمانشه !!! همین موقع بدوم که میگم ظهر گرررررم صبح و شب یییخخخخ! یچی میگم یچی میشنوی! لباس گرم صد در صد ببر ما که هر چی میپوشیدیم توی گشتی ها میمردیم:|
    بدترین مرکز آموزشی حال حاضر هست/ سخت گیــــــر/ هوای گــــــــند و...
    بازم تاکید میکنم لباس گرم ببر/ جوراب ضخیم و خیلی خیلی گرم /یه شلوار گرم واسه زیر/
    5 الی 10 روز مرخصی بهت میدن بستگی به شانست داره و وضعیتت که انشاا... مثل خودم 10روز بری (معمولا همون اول بعد 2روز میفرستن 5روز و دیگه تا روز 60ام همونجا هستی اگر شانس داشته باشی هم بعد 35-40روز دوباره میفرستن)
    همون اول بهت لباس میدن اما لباس گرم احتمال داره با تاخیر بدن اما کلا همه چی در طول دوره میدن یهو دیدی روز 50ام دادن که دیگه زیاد به کار نمیاد چون روز 50ام بیشتر شبیه آدم آهنی شدی واسه همین تاکید میکننم لباس گرم برداری!
    آقا اردو که میرسه خدا نصیب هیچکس نکنه ماکه 3 روز اونجا بودیم و 2شب بیچاره شدیم انقدر سرده که شبا خوابت نمیبره / دست و پا از سرما منجمد میشه شخصا شب اول 30 مین خوابیدم تا صبح پامو می مالیدم یخش باز شه:| اما شب دوم خیلی حال داد ) کم مونده بود چادر آتیش بگیره ) از این ژل های آتشزا برده بودیم توصیه می کنم ببری 2تا (باید یواشکی ببری)

روزی که میبرن اردو پتو متو میبندید لایه یه چادر برزنتی زیلو بود چی بود هر چی داری بچپون اون تو کامیون ببره (1 ماجیک ببر که اسمتونو روی زیلو بنویسید) چون تا اردوگاه خیلی خیلی پیاده روی داری بخوای با کوله ببری بیچاره میشی از ما گفتن ( ما گشادیم )
    پول با خودت ببر چون غذایی که میدن با کاری که میکشن اصلا همخونی نداره!! چند روزه اولم اگر اصلا دستشوییت نگرفت (شماره 2) تعجب نکن!!! چون خیلی ها باهات همدرد هستن! / با خودت تن ماهی ببر چون بعضی غذاهاشو شاید نتونی بخوری (قاشق / درباز کن ببر واسه تن ماهی که شاید بدن/بشقاب ببر یدونه چون شاید روزای اول یقلوی بهت نرسه/ لیوان بزرگ فلزی ببر(باید شیشه ای باشه اما اونجا میخری یدونه نمایشی! چون فرت و فرت میشکنه بزرگ باشه چون هوا ناجوان مردانه سرد هست خیلی میچسبه)
    اگر دست خط خوبی داری روز اول بپر بگو که منشی بشی تا آخر هتل!!! با منشی ها رفیق بشی هم بد نیست نگهبانی کم میدی و ازین چیزا ماه دوم فکر کنم 1بار نگهبان شدم 1بارم خودم گفتم بنویسن منشیا که تابلو نشیه =)) خوبی دوستی با منشی ها اینه / جاهای خوب ) پست های نگهبانی بیرون گروهانش خیلی بده مخصوصا سرویس ها!!! چون ساعتش 2برابر بود زمان ما من که روز اول 2ساعت وایسادم :ی شانس داشتم دیگه بهم نخورد.

قرص هم همون اول که وارد میشین کلا بازرسی میشین توسط دژبان های مادر... اگر قرص معمولی هست مثل سرما خوردگی کاری ندارن (100% قرص سرماخوردگی / هر چی واسه سرما خوردگی هست ببر شربت قرص آدامس سرما خوردگی هرچی/ قرص چیز دیگه ای هم هست مثل همون آرامشبخشتون باید دکتر تایید کنه برگه ببری نداشتی هم یه مشت آجیلی چیزی میدی دژبان ردیفه یا اینکه شانسی سرتو نمیاد )

اما توصیه میکن اگر کوچیک ترین بیماری داری بری دکتر برگه بگیری (مخصوصا دکترهایی که ارتش قبولشون داره) چون برگتو نشون میدی یهو دیدی ترسیدن گفتن منشی بشی یا رژه نری یا ..../ (همین که دور دکل های 04 ندویی کلی جلویی!) میتونی نقشه پادگانشو تو ویکی مپ ببینی / گوگل سرچ کن
    آقا 100% برگه تهیه کن چون اونجا وضعیت نامناسب هست واقعا!
    توضیحات زیاده اینجا نمیشه بیشتر توضیح داد و توصیف کرد

پ.ن: آقا خوشحالم که داری میری خدمت، یک روز دیر رفتن = ضرر کردن الآن که رفتم میفهمم اشتباه می کردم!!! من کسری داشتم خداروشکر اما واقعا وقتی میری میفهمی 1 ساعتش هم زجر آوره/ امیدوارم بری برگردی راحت شی / سختیش 2ماه آموزشی هست و آخرای خدمتت تو نکشی و نحسی و ... موفق باشی :x

15. 2 کاربر از persiadl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

2تا سوال:1- توی برگه سفیدی که برای من اومده نوشته موهامونو باید با 4 بزنیم،حالا حتما باید با 4 بزنیم یا اینا همش چرته؟؟؟من خودم تصمیم گرفته بودم با 10 بزنم.
    2- اما دومین سوال که خیلی کنجکاوم بدونم اینه که این نمره هایی که آخر آموزشی بهمون میدن و به قول بعضی دوستان توی تقسیمات بعد آموزشی تاثیر داره،برای ما که امریه داریم ومکان بعد از آموزشیمون مشخص هست تاثیر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا از ما این امتحانو میگیرن؟؟؟؟؟؟
    آقا کسی جواب سوالای من رو نمیدونه؟؟؟؟

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

موهارو میدونم باید بزنی

نزنی همونجا میزنن واست

با همون 4 هم بزنی بهتر دیر تر در میاد البته کلا تو آموزشی به طور متوسط 2_3 باری باید بزنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •