سلام خدمت دوستان عزیز من الان تو سرور ایست هستم به نظر شما بهترین سرور کدومه و یه سوال تغییر سرور چقدر دانلود می خواد.
سلام خدمت دوستان عزیز من الان تو سرور ایست هستم به نظر شما بهترین سرور کدومه و یه سوال تغییر سرور چقدر دانلود می خواد.
آمریکای شمالی , ولی چون لگه وست .سلام خدمت دوستان عزیز من الان تو سرور ایست هستم به نظر شما بهترین سرور کدومه و یه سوال تغییر سرور چقدر دانلود می خواد.
خیلی خیلی کم در حد چند کیلوبایت یا مگابایت .
یک اینکه من هیچ وقت ترول در نمی ارم در حالکه همیشه تو تیم من سره لاین ها دعواست فک نکنم مشکل من باشه این !!!
یا این که طرف میگه ساپورت بعد آشه پیک می کنم منم چون Adc مجبورم باهاش برم تو یه لاین اینم فک نکنم تقصیر من باشه
یا این که طرف نمی دونه رانکد چی هست دوتایی میرن تاپ بوت رو سولو می کنن !
یا این که کیل های adc رو ks می کنن
یا ساپورتی که 0 ward می کاره
نه عزیز من اگه اشتباه کنم قبول دارم
ولی تو rank جایی این کارا نیست !
یا این که سر درگیری یا وقتی داری فرار می کنی یهو reconect میشی
داداش با نت ایرن بازی کردن با پینگ 300 خودش هنره !
خب دیگه رفتیم تو بازی بسم الله طرف مقابل هم Irelia هست.
گفتم خب میزنم، بعد دیدم نه چیزی بارشه. رفتم تو نخ Defensive
زیاد فارم نداشتم ولی به کمک هکاریم یه بار زدمش، شروع کرد شر و ور گفتن و flame کردن که جوابشو میدادم و کم نمیاوردم
دفعه دوم عصبانی شد اومد dive کرد لب تاور استانش کردم بازم زدم)
دیگه عصبی شد، منم هی Flame میکردم که اسکل چرا اول Zephyr میبندی اولین بارته؟! لول نوب و اینا
تا اینکه بازم عصبی شد بار سوم دوباره با Hecariam گنک کردیم
داشت از عصبانیت میترکید و هی منو مسخره میکرد که میگفتم AS واسه Irelia اولویت نداره و تا اینکه دیگه کل تیم بهش گفتن نوب و بعد 2 بار دیگه مردن کلا Rage quit کرد و تیم مقابل سارندر داد.
تا این باشد سزای کسانی که Defensive بازی کردن رو تمسخر میکنند و Ward نمیکنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر یه سوال دیگه هم داشتم چه جوری ip بالا تر از ۱۵۰ تا بدست بیارم.آخه با این نت ایران آدم ۱۰۸ دقیقه بازی کنه و تیم ببره و ۶۴ تا ip بهدت بده خیلی زور داره.
[IMG https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1140_523651327707291_919683501_n.jpg[/IMG]
عکس هیلتره اما میدونم همتون هیلترشکن دارید.
samanjimmy: اگه ببری بیشتر IP میده، هرچقدرم بیشتر طول بکشه بیشتر میده.
Last edited by AlbisQT; 22-06-2013 at 14:40.
محض اطلاع Zephyr برای Irelia مثل یک آیتم اصلی میمونه
میدونی چرا؟ چون با passive ـش مچ میشه 35% بهت Tenacity میده همینجوریشم passiveـت 3 نفر بغلت باشن 25درصد میده
یعنی چی؟ یعنی میشه 55 درصد ... اصلاstun نمیشی
آیتم هایی که بستی خوبه ولی یکم گرون در میاد و اینم در نظر بگیر lifesteal اصلا نداری حالا الان جلوی mirror ـت افتادی
Botrk برای irelia عالیه بخاطر AS و Lifesteal و از همه مهم تر Chase کردن عالیش!
این آیتم هارو مسخره نکن چون بهترین هستن
به نوع بازی هم بستگی دارهبا تشکر یه سوال دیگه هم داشتم چه جوری ip بالا تر از ۱۵۰ تا بدست بیارم.آخه با این نت ایران آدم ۱۰۸ دقیقه بازی کنه و تیم ببره و ۶۴ تا ip بهدت بده خیلی زور داره.
Normal-Co op vs AI - Custom
نرمال بیشتر میده
ببین اصلا دعوا ندارما دوست دارم بحث کنیم
اولا بگم ساپورت مجبور نیست همش وارد بذاره خودتم میتونی وارد بذاری مگه نه؟
باورکن من یه وسواسی که دارم اینه که لاینم وارد نباشه نمیتونم بازی کنم! باور کن مخصوصا تاپ!
ks کردن اصلا وجود نداره و این اشتباه محضه اگه بگی ks میکنن. درسته َdc به کیل نیاز داره اما کیل به همه میرسه یعنی حتی ساپورتم کیل بگیره بازم خوبه. شما adc هستی حداقل فارم 80 تاست توی 10 دقیقه که 99درصد نمیتونن.
من از برنز 4 شروع کردم و تا سیلور 1 رفتم (الان 3 شدم دوباره) از وقتی که شروع به بازی کردم هم afk هم ترول هم نوب همه چی بهم افتاده
ترول و afk و همه چی تو همه بازی ها هست حتی اگه دیاموند هم باشی.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)