تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 603 از 674 اولاول ... 103503553593599600601602603604605606607613653 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,021 به 6,030 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام بچه ها توی این بازی چه جوری میشه پنالتی زد؟هر کار میکنم یا میزنه به وسط یا میزنه به بیرون میشه بگین چه جوری باید پنالتی بزنم ممنون میشم.

نحوه ی گل کردن پنالتی :

1. پنالتی ساده ( زمینی ) : ابتدا باید شوت رو بزنید و بعد حدود 0.5 ثانیه جهت چپ یا راست دروازه رو بگیرید .

2. پنالتی چیپ : ابتدا شوت رو بزنید ، بلا فاصله جهت مخالف دروازه ( عقب ) رو به میزان کمتر از 0.5 ثانیه بگیرید و بعد حدود 0.5 ثانیه جهت چپ یا راست دروازه رو بگیرید .

3. پنالتی به سه کنج دروازه : در این حالت توپ از زمین ارتفاع می گیره ، بعد از زدن شوت بلا فاصله جهت داخل دروازه ( جلو ) رو به میزان کمتر از 0.5 ثانیه بگیرید و بعد حدود 0.5 ثانیه جهت چپ یا راست دروازه رو بگیرید .

نحوه ی گرفتن پنالتی :

ابتدا جهت مورد نظر برای شیرجه زدن دروازه بان رو انتخاب می کنید ، بعد همون طور که جهت رو نگه داشتید ، لحظه ی زده شدن شوت ، دکمه ی B ( شوت ) رو بزنید .

نحوه ی تمرین پنالتی :

برای تمرین پنالتی باید وارد Training ( تمرین ) بشید و ضربات آزاد رو انتخاب کنید و بعد توپ رو داخل محوطه جریمه بکارید .

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by vivabarca; 09-04-2011 at 14:36.

2. این کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام لينك دانلود جديدترين پچ رو ميخوام
    دوست عزیز تو گوگل سرچ کن

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

بعد از اینکه شوت رو زدی اندازه ی اون رو با زدن X قطع کن ) یعنی چی ؟ بیشتر توضیح بده لطفا ؟

شما خیلی تکنیک های جالبی یاد مییدن ؟ از کجا میشه اینارو یاد گرفتش جناب ؟ سایت داخلی خارجی ؟ خود شما مربی بچه ها میشین چیکار باید بکنیم استاد
    شما وقتی شوت رو با x قطع میکنی شوت شما به صورت قدرتی زده میشه!

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

چطور میشه پنالتی کامپیوتر رو مهار کرد؟
    برای مهار کردن پنالتی،زمانی که دارین با کامپیوتر فوتبال بازی میکنین اگه پنالتی به نفع کامپیوتر شد به این صورت عمل کنید به احتمال 80 درصد میتونید ضربه ی پنالتیشو مهار کنید. معمولا کامپیوتر پنالتیاشو زمینی میزنه پس در هنگام پنالتی ابتدا دروازبان رو حدودا یک قدم به سمت مثلا چپ ببرید در چنین حالتی کامپیوتر به احتمال بسیار زیاد توپ رو به سمت مخالف یعنی راست ( و البته زمینی) خواهد زد پس شما هم به همون سمت یعنی سمت راست و زمینی بپرید و توپشو مهار کنید.
    نکته : برای پرش دروازبان به یک سمت باید دکمه ی مریع (یا همون شوت) رو هم نگه دارید.

---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------

دوستان عزیز من تمام تکنیک های پس 2011 رو تو صفحات زیر توضیح دادم میتونید برید بخونید
    کد:
    کد:

6. این کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای pes 2010 یه فایل صدا و هیاهوی تماشاگرای fifa اومده بود که حجمش خیلی کم بود ، خیلی هیجان بازی رو بیشتر می کرد ، واسه pes 2011 کسی این فایل Sound رو گیر نیاورده؟؟؟؟

پروفشنال MicrosoftH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

من که دیگه از این همه فوتبالیستای PES خسته شدم

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان این قضیه نقل و انتقالات master league چیه؟؟
    من الان با بارسا فصل اول رو دارم بازی میکنم و همون فصل اول که به ماه نقل و انتقالات رسیدم یعنی وسط فصل نمیتونم بازیکنام رو حفظ کنم
    مسی و ویا و بویان کرکیچ و آدریانو و ژاوی و خیلی های دیګه میرن تیمهای دیګه
    توی هر منوی از transferهم که میرم راهی برای تمدید قرارداد یا جلوګیری از فروش بازیکنا نیستش
    میشه کمکم کنید

داره خودمونی میشه sepehr 2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    RACON CITY

پيش فرض

سلام میشه بگین توی این بازی باید چه جوری ضربه ی آزاد رو گل کنم ممنون.

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام میشه بگین توی این بازی باید چه جوری ضربه ی آزاد رو گل کنم ممنون.
    برای زدن این ضربات به صورت غیر مستقیم یا ترکیبی باید RB و LB رو با هم بزنید . در این حالت یه بازیکن دیگه کنار توپ میاد و شما می تونید سه کار انجام بدید :

1. با زدن شوت بازیکن اضافه شده فقط از روی توپ می پره و رد میشه و بازیکن اصلی شوت میزنه .
    2.با گرفتن LB و زدن پاس ، بازیکن اضافه شده یه ضربه کوچیک به توپ میزنه و بازیکن اصلی میتونه شوت بزنه یا حرکت کنه و بازی رو ادامه بده .
    3.با گرفتن LB و زدن شوت یا سانتر بازیکن اضافه شده به طور غافل گیر کننده ای ! خودش به سمت دروازه شوت میزنه .

پریدن دیوار دفاعی : زدن A
    نپریدن دیوار دفاعی : زدن B
    اضافه یا کم کردن بازیکن های تشکیل دهنده ی دیوار دفاعی : گرفتن LT و زدن جهت ها ی بالا یا پایین ( LS به سمت بالا یا پایین )
    شروع مجدد سریع بازی ( در مواقعی که توپ در محل حادث شدن خطاست ) : گرفتن LS و زدن پاس

1.ضربات آزاد چسبیده به محوطه ی جریمه ( از پشت خط تا فاصله ی حدود 22 متری ) سه راه برای گل کردن چنین ضرباتی وجود داره :
    1. ابتدا جهتی که دوازه بان خالی گذاشته رو نشونه گیری می کنیم ، بعد همون طور که جهت جلو رو نگه داشتیم دکمه ی X ( تو تایپ 2 میشه سانتر ) رو به مقدار 1/4 الی 1/3 پر می کنیم و توپ به صورت یه ضربه ی چیپ از بالای دیوار دفاعی رد شده و تبدیل به گل میشه ( دقت کنید اگه X رو زیاد بگیرید توپ از بالای دروازه عبور می کنه و اگه کم نگه دارید ، علی رغم رد شدن توپ از روی دیوار دفاعی ، دروازه بان به راحتی توپ رو می گیره ) می تونید نمونه ی این گل رو تو ویدئو ی زیر ببینید :
    کد:
    2. ابتدا جهتی که دروازه بان خالی نذاشته رو نشونه گیری می کنیم بعد همون طور که جهت جلو رو گرفتیم شوت رو حدودا 1/3 الی 1/2 پر می کنیم ( بهتره بعد از رسیدن شوت به این مقدار بلافاصله دکمه ی Y رو فشار بدیم ) ، در این حالت توپ با سرعت بالایی به کنج دروازه میره و با اینکه دروازه بان به اون زاویه نزدیکتره ، احتمال گل شدن ضربه بالاست .می تونید نمونه ی این گل رو تو ویدئو ی زیر ببینید :

کد:
    3. یه راه دیگه برای گل کردن چنین ضرباتی زدن توپ از زیر دیوار دفاعی هست !!! البته احتمال گل شدن توپ تو این شیوه کمتر از دو حالت قبله چون معمولا توپ به پای بازیکنان دیوار دفاعی می خوره . برای این کار ابتدا جهت خالی دروازه رو هدف می گیریم بعد همون طور که جهت عقب رو گرفتیم دکمه ی X رو به میزان کمی ( حدودا 1/4 ) پر می کنیم . می تونید نمونه ی این گل رو تو ویدئو ی زیر ببینید ownload 2. ضربات آزاد با فاصله 22 الی 27 متری : برای گل کردن این ضربات باید همون طور که جهت عقب رو نگه داشتیم شوت رو به میزان حدودا 1/2 الی 3/4 پر کنیم ( برای دقت بیشتر میشه با زدن X شوت رو قطع کرد ) . می تونید نمونه ی این گل رو تو ویدئو ی زیر ببینید :
    کد:

2. ضربات آزاد با فاصله 22 الی 27 متری :

برای گل کردن این ضربات باید همون طور که جهت عقب رو نگه داشتیم شوت رو به میزان حدودا 1/2 الی 3/4 پر کنیم ( برای دقت بیشتر میشه با زدن x شوت رو قطع کرد ) . می تونید نمونه ی این گل رو تو ویدئو ی زیر ببینید :
    کد:

منبع:
    کد:

12. 2 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

اشک آدم در میاد بخواد یه گل بزنه یا شایدم من بلد نیستم ؟!

یه سوال ... چرا کونامی از اولین pes که ساخته ایران رو توش گذاشته ولی هیچ وقت درستش نکرده ؟!!! نمیساخت که سنگین تر بود.
    البته فقط ایران نیست بعضی دیگه از کشورام هستن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •