من خطم dlc هست ولی میانگین 200 تا سرعت دانلودم هست و تا 240 هم می ره
من خطم dlc هست ولی میانگین 200 تا سرعت دانلودم هست و تا 240 هم می ره
من هم خطم dlc هست و زرین دارم تا همین چند هفته پیشم مثل شما رو 240 بود سرعت دانلودم ولی یهو سرعت دانلودم به 120 الی 130 خلاصه شد و شد یه مگ واقعی. از خیلی های دیگه هم اینطور شد. من اول فکر کردم کلآ dlc ها به این بلا نائل شده اند ولی بعد دیدم نه خیلی ها مثل شما سرعتشون دست نخورده. گمونم منطقه تا منطقه سرعت دانلود مختلفی میده این مخابرات.
Last edited by mamad24; 29-11-2013 at 23:09.
سلام
دوستان کسایی که طرح کمپین ثبت نام کردند مودم رایگان را دریافت کردند!!
من 20 روز پیش ثبت نام کردم وزرین را حذف کردم و تازه 3 روزه زرین حذف شده و کمپین جایگزین شده ولی یوزر و پسورد را نمیدهند و گفتند فقط با مودم تحویل میدهند
رفتم مرکز استقلال میگه ما فعلا اصلا مودم نداریم و باید از تهران بیارند!!!((گفتم خوب شما فعال کن و بعدا مودم را تحویل بده. گفت یوزر و پسورد را دادم از مودم دیگه خبری نیست!!!!))
در کل عاشق مغز متفکر پشت این طرح مخابراتم
ودرمورد سرعت دانلود بنده قبلا طرح زرین داشتم میانگین سرعتم روی 130 بود((خط DLC)) و فقط گاهی اوقات به 200 میرسید و تاحالا بالای 200 را ندیدم
این تست سرعت شبکیه برای دوستانی که می خوان بگیرن
![]()
دقیقا از من هم که دی ال سی دارم سرعتم 120 تا 130 یکی دو هفته هست شده ولی در مودمم که می بینم پورتم تا 2.3 مگ باز هست و برای همین فکر کنم ربطی به دی ال اسی بودن خط نداره و فقط به منطقه مخابراتی در ارتباط هست( از من خاتم الانبیا هست) ... و شبکیه هم که دارم سرعت روزانه ام مثل آقای "علی 254 " هست..
این طرح کمپین مخابرات تا کی هست؟؟ و میشه هزینه 6 ماه را یک دفعه داد؟؟ البته خیلی ها دوست دارند هزینه روی قبض بیاد ولی من به خاطر مشکلاتی که در قبض به وجود میاد اصلا خوشم نمیاد...
من اون هفته که رفتم ثبت نام کردم یه نفر رفت سوال کرد که طرح تا کی وقت داره باسه ثبت نام گفت تا چهارشنبه حالا نمیدونم منظورش چهارشنبه اون هفته بود یا این هفته شایدم همینجوری یه چیزی گفته. این طرح تا 25 ابان وقت داشت ولی هنوزم هست و به نظرم چون از وقت اصلیش کلی گذشته هر روز امکان داره حذف بشه اگر قصد خرید دارید فرصت رو غنیمت شمرده و هر چه سریعتر راهی دیار مخابرات شوید.
مخابرات بودم برای گرفتن فرم ثبت نام و تصحیح آن که حدود 2ساعت صبر کردم فرم پیدا شد... بعد متوجه شدم که نزدیک به 400 فرم ثبت نامی هست که اصلا هنوز برای نصب اقدامی انجام نشده است ... دوستانی که طرح زرین و حذف کنند طرح کمپین و فعال کنند و حتی دوستانی که مودم رایگان نیاز دازند زمانی بیشتری را باید صبر کنند اما دوستانی که طرح کمپین براشون فعال شده بدون مودم با مراجعه به مخابرات می توانند یوز نیم و پسورد دریافت کنند اما بهتر است مودم را بگیرید حتی اگر نیاز ندارید چون هر طور شده این هزینه را در طول سال از شما دریافت می کنند.
Last edited by nini bad; 30-11-2013 at 20:44.
اینجور که من تو این چند وقته دیدم نه تنها سرعت دانلود به منطقه مربوط میشه بلکه مشتری مداری و زود راه انداختن adsl هم به منطقه مربوط میشه.شما رفته بودید طرحتونو عوض کنید؟؟؟؟ من یه بار رفتم مخابرات فرممو نگاه کنم اگه بشه تغییرش بدم گفت فرم اینجا نیست فرمو رو هر صبح میان میبرن
نه رفته بودم ترافیک ماهیانه را زیاد کنم ... کدام مخابرات رفتید ؟ من رفتم استقلال 2000 تا فرم اونجا بود گرچه روزی 100 نفر ثبت نام می کنند .... می پرسیدی میشه بگید فرم ها را صبح به صبح کجا میبرند ؟ میبرند هوا خوری ؟همه کارها یک جا انجام میشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)