تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 603 از 1291 اولاول ... 1035035535935996006016026036046056066076136537031103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,021 به 6,030 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آشنا که دارم! نامه را باید به نام من بگیره یا خودش؟ اگه نامه را به نام من گرفت پیگیری نمیکنن که من کارمند اون شرکتم یا نه؟
    دوست ندارم برا اون دردسر بشه وبعدا خجالتشو بکشم!؟
    نامه یا کارت دانشجویی حتما باید به نام صاحب حساب وایمکس باشه یا فرقی نداره به نام کی باشه؟

ممنون میشم جواب بدی
    نامه باید به نام صاحب شناسه وایمکس باشه و داخل اون علاوه بر نام، شناسه وایمکس هم ذکر شده باشه. تا اونجا که الان مرسوم بوده چیزی رو پیگیری نمیکنن. حتی نیاز به اصل نامه هم نیست. با فاکس و ایمیل هم قبول میکنن.

2. این کاربر از mahdi_206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نامه باید به نام صاحب شناسه وایمکس باشه و داخل اون علاوه بر نام، شناسه وایمکس هم ذکر شده باشه. تا اونجا که الان مرسوم بوده چیزی رو پیگیری نمیکنن. حتی نیاز به اصل نامه هم نیست. با فاکس و ایمیل هم قبول میکنن.

ببخشید بازم سوال میکنم!!
    میشه بدونم دقیقا مضمون نامه چی باید باشه؟! یعنی علاوه بر نام و شناسه وایمکس تو اون باید چه چیز دیگه ای ذکر بشه؟
    اینکه من کارمند اونجام و نیاز به سرعت بالاتر دارم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pori.ya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشید بازم سوال میکنم!!
    میشه بدونم دقیقا مضمون نامه چی باید باشه؟! یعنی علاوه بر نام و شناسه وایمکس تو اون باید چه چیز دیگه ای ذکر بشه؟
    اینکه من کارمند اونجام و نیاز به سرعت بالاتر دارم؟
    دوست عزیز تنها باید نامه از طرف شرکت یا سازمان مورد نظر به شرکت ایرانسل باشه و در اون بگه که نیاز به استفاده از اینترنت پر سرعت داری و سرعتی رو که میخوای استفاده کنی درج کنی بقیه چیزها لازم نیست اونقدر هم سختگیری نمیکنه نصاب که مودم رو نصب میکنه

---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------

دوستان تهرانی سرعت دانلود شما هم زیاد شده؟ الان سرعت من بعضی اوقات رو 120 کیلوبایت ثابت میمونه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من الان "اعتباري 512 کيلوبيت بر ثانيه پايه" دارم و نزدیک 140تومن هم توی حسابم هست که از این کم میشه.

الان بخوام برم به 128 6ماهه از اول ماه بعد اعمال میشه .

حالا یه سوال . این ماه هرچیزی دارم تا آخر ماه سرجاش میمونه دیگه ؟ بعد این 6ماهه ماهی 3 گیگ میشه 18 گیگ . 18 گیگ رو توی 6 ماه میشه استفاده کرد ؟ یا عین پایه هر ماه واسه خودشه و استفاده نکنیم تموم میشه ؟

707 که اصلاً طرف نمی دونه تعرفه چیه طرح چیه نشسته نلفن جواب میده . سایتشون هم که از اون بد تر . انشا نوشته . گیج کننده و مبهم و گنگ
    کمـــک

6. این کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان عزیز و محترم. اولا باید معضرت خواهی کنم از بابت اینکه خیلی دیر به سوال چند نفر از دوستان و مشترکان وایمکس ایرانسل جواب میدم. راستشو بخواین من دنبال نام و عکس از تجهیزات نصب شده وایمکس بر روی بی تی اس های ایرانسل بودم اما امروز بالاخره تونستم یک سری عکس خوب از این تجهیزات در اینترنت پیدا کنم و در اختیار دوستان قرار بدم. البته یکی هم همین امروز گرفتم تا تونسته باشم دوستان را بیشتر راهنمایی کنم.
    اما اگر شما دوستان خاطرتون باشه چندی پیش بحث گسترش پوشش وایمکس ایرانسل در این تاپیک بود و من به اون دوستمون که در قم زندگی میکرد یا در آنجا تردد داشت گفته بودم که بهترین کار برای مطمئن شدن از اینکه آیا ایرانسل در قم و یا در هر شهر دیگر آنتن جدید نصب کرده است اینه که ببینه که آیا در اون شهر بر روی برخی از بی تی اس ها تجهیزات وایمکس نصب شده یا نه و همچنین به اون آقا گفته بودم که اگه میتونه بره کلیه بی تی اس های ایرانسل را در قم نگاه کنه و ببینه که آیا تجهیزات وایمکس نصب شده یا نه که اگه نصب شده باید منتظر فعال شدن اون ها باشه ولی دوستمون گفتش که من نمیدونم که تجهیزات وایمکس چه شکلیه. خلاصه ما کلی نشونی بهش دادیم و مطمئنم که متوجه نشده که این تجهیزات چه شکلی هستش. حالا من چندتا عکس تهییه کردم و در اختیار همه دوستان قرار میدم تا اگه لازم هست از اون استفاده کنن. البته بهره بگم که اگه همچین تجهیزاتی را دیدن مطمئن باشن که اونجا تحت پوشش وایمکس هست.
    البته قبلش بگم که از این تجهیزات هم مبین نت و هم ایرانسل استفاده میکنن چون هر دو از یک کارخانه خرید میکنند و برای اینکه بفهمند این آنتن مربوط به کدام اپراتور است فقط کافی ببینند که آن بی تی اس مال کدام اپراتور هست اگر همراه اول بود میشود مبین نت و اگر ایرانسل بود میشود وایمکس ایرانسل.
    بر روی آنتن وایمکس دو قطعه نصب میشود یکی در بالا و دیگری کمی پائین تر از آن حدود 10 الی 20 سانت. این قطعه که در اینجا میبینید دقیقا شبیه به سکتور آنتن موبایل است اما برای وایمکس کوچکتر است و رنگش نقره ای است.

این قطه هم در پائین قطعه بالائی که عکسش را در بالا میبینید نصب میشود. همانطور که میبینید مکعبی شکل است و یک چیزی هم شبیه به دسته برای حمل و جابجایی در کنار آن نصب است روی آن دریچه هم که در وسط میبینید نوشته شده هوواوی. آن وسیله که مکعب مستطیل است و شبیه به یک سوئیچ هستش در پای دکل در داخل چسیس بی تی اس نصب میشود.

پس توجه کنید که این دو قطعه که در بالا مشاهده میکنید با هم نصب میشوند. این تجهیزات بر روی دکل موبایل و یا به تنهایی بر روی یک دکل مجزا نصب میشود.
    این عکس هم مربوط میشود به بی تی اس ایرانسل که در محله ما نصب شده و به طور مشترک هم برای موبایل و هم برای وایمکس استفاده میشود. برای مبین نت هم به همین طریق نصب و استفاده میشود.

دوستان فقط من معضرت خواهی میکنم برای اینکه کیفیت عکس اینطوری هستش چون با موبایلم گرفتم و مجبور شدم زوم کنم. که متاسفانه عکس آنتن تلویزیون اهالی آن ساختمان هم افتاده.
    دقت کنید کنید که تجهیزات موبایل در بالا و تجهیزات وایمکس در پائین دکل نصب شده و یا شاید همچین دکلی بر روی یک ساختمان نباشد شاید در یک جای باز و یا پارک باشد. خلاصه این یک تصویر کامل از یک بی تی اس ایرانسل است که به طور مشترک برای موبایل و وایمکس استفاده میشود.
    امیدوارم آن دسته از دوستانی که وایمکس ایرانسل در آنجا پوشش ندارد، همچین تجهیزاتی را در آن شهر ببینند تا نوید بخش پوشش وایمکس ایرانسل در آن شهر یا محل باشد.

8. 9 کاربر از o457 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه frobot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز جواب سوالات شما :

1 - تا زمانی که تعرفه جدید اعمال و فعال نشود مبلغی از شما کسر نخواهد شد . اما در زمان تغییر
    تعرفه ( همان سر ماه که فرمودید ) حتما باید مبلغ مورد نظر ( فکر کنم حدود 50 -60 هزار تومان ) در حسابتان موجود باشد تا دسترسی شما قطع نگردد.

2 - در تعرفه جدیدی هم که شما می خواهید انتخاب کنید ( 128 بیت 6 ماهه پایه ) همان حالت پرداخت ماهیانه پابرجاست و شما باید 3 گیگ خود را در همان ماه اختصاص داده شده مصرف کنید. تنها فرقی که دارد این است که ایرانسل بابت اینکه شما پول 6 ماه را پیش می دهید مبلغی حدود 19000 تومان به شما تخفیف می دهد .

امیدوارم پاسخهایم برایتان مفید بوده باشد .

خوش باشید.
    Last edited by frobot; 01-12-2011 at 03:56.

10. 2 کاربر از frobot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت akherat12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

آقا ایرانسل پیشتیبانی نداره!!!!!!!!من که پشیمون شدم.........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام علیکم
    بالاخره می خواهم دل به دریا بزنم یه 512 یا یک مگ نامحدود ایرانسل بگیرم .ادم زورش میاد 60 70 هزار تومان بده بعدم بشینه فیلم دانلود کنه ولی چه کار کنم فعلا بهترین گزینه است

دوستان لطفا سریع راهنمایی کنند چند تا سوال داشتم؟
    1- من و داداش دانشجو کامپیوتریم .باید چیکار کنیم تا بهمون یک مگ بدهند. کارت کافیه یا نامه می خواهد
    2. الان طرحی داره که مودم رایگان بدهند
    3. ساده و سریع ترین راه خرید چیه؟ باید کجا برم ؟ پول چه جوری بدهم (شهر اصفهان)
    5. این قضیه اعتباری و دائمی چیه و کدومش بهتره

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

[QUOTE=o457;6667844]
    اما اگر شما دوستان خاطرتون باشه چندی پیش بحث گسترش پوشش وایمکس ایرانسل در این تاپیک بود و من به اون دوستمون که در قم زندگی میکرد یا در آنجا تردد داشت گفته بودم که بهترین کار برای مطمئن شدن از اینکه آیا ایرانسل در قم و یا در هر شهر دیگر آنتن جدید نصب کرده است [/QUOTE

ایرانسل مجوز ارائه وایمکس در 7 استان رو داره که قم جز آن ها نیست!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز جواب سوالات شما :

1 - تا زمانی که تعرفه جدید اعمال و فعال نشود مبلغی از شما کسر نخواهد شد . اما در زمان تغییر
    تعرفه ( همان سر ماه که فرمودید ) حتما باید مبلغ مورد نظر ( فکر کنم حدود 50 -60 هزار تومان ) در حسابتان موجود باشد تا دسترسی شما قطع نگردد.

2 - در تعرفه جدیدی هم که شما می خواهید انتخاب کنید ( 128 بیت 6 ماهه پایه ) همان حالت پرداخت ماهیانه پابرجاست و شما باید 3 گیگ خود را در همان ماه اختصاص داده شده مصرف کنید. تنها فرقی که دارد این است که ایرانسل بابت اینکه شما پول 6 ماه را پیش می دهید مبلغی حدود 19000 تومان به شما تخفیف می دهد .

امیدوارم پاسخهایم برایتان مفید بوده باشد .

خوش باشید.
    ممنون . راجع به نکته دوم یه سوال .

یعنی من اگه 128 6 ماهه بگیرم ، توی این 6 ماه این 512 4 گیگ پایه که دارم هم شارژ میشه ؟ یعنی هر ماه علاوه بر 3گیگ اون 6ماههه ، 4گیگ هم به خاطر این پایه که دارم شارژ میشه ؟ اینطوری که خیلی مسخره میشه

خلاصه تر بگم : من الان 149 تومن دارم که برای 7 ماه 512 4گیگ توی حسابم هست . حالا می خوام از همین 149 تومن 2 تا 6ماهه 128 استفاده کنم که بشه 12 ماه(تقریباً 113 هزار تومن میشه و 36 تومن هم میمونه توی حسابم ) (چون زمان واسم مهمه حجم و سرعت مهم نیست)

حالا می خوام بدونم این امکان داره یا نه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •